Duyuru

Collapse
No announcement yet.

VW bunu ülkemizde de yapmış mıdır? Ya da yapsa ne olurdu?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: VW bunu ülkemizde de yapmış mıdır? Ya da yapsa ne olurdu?

Bence de çok abartılacak ifadeler değildi; benim de çok sevdiğim arkadaşlarım var golf kullanan, bir de komşum var evinin önünde yeni passat ve cc var ama facia bir tip. Olabilir arkadaşa denk gelmiştir bu tip kişiler, bunu beyan etmiş, ne var bu kadar üzerinize alınacak anlamadım.
    ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Ben size direk bir yorumda bulunmadım . Yazmış olduğunuz bir yazıda ki düşünce tarzınızın yanlış yolda olduğunu düşündüm. Şöyleki 3 tane Merve isimli sevgiliniz olup ta kötü biten ilişkinizin ardından tüm Merve ler adidir demek kadar yanlış bir düşünce tarzınızın olduğunu düşünüyorum. Sizi tanımadığım gibi sizinde beni tanımadığınızı düşünüyorum. Eğer yazdıklarımı hakaret olarak algılıyorsanız özür dilerim , sorun değil ama siz kendi yorumunuzu size yakıştırıyorsanız birşey söyleyemeyeceğim.

Yorum

Diğer bir iddia da aracın test modunu direksiyon hareketinden ve hızdan algılayarak farklı bir yazılıma geçip (nasıl oluyorsa artık) partikül filtresini aktif ediyormuş.Normal kullanımda ise performanstan kayıp vermemek için püfür püfür salıyormuş.
        Sonuçta toyota feci bir güvenlik krizini atlattı ve imajını düzeltmeye başladı.Yönetim emisyonlara çok bağlı olabilir ancak v6,v8 ile gezen halk bence pek takmıyordur bu tip şeyleri.Vw de cezasını ödeyip devam eder herhalde.
        http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
        2.0 CDTI
        Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Letsgolf

......
          ''Arabalar gider, ADAMLAR kalır!''.
          Bu laf benim kullandığım bir lafa çok benziyor clapclap clapclap

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Benimde bir arkadaşım vardı golf 7 dizeli vardı oda tuhaf biriydi yolda orası burası farklı oynardı
            Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Bi tane arkadasımdada CC vardı oda tuhaf biriydi hakikaten banada öyle denk gelmiş herhalde
              Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Letsgolf
                Ben size direk bir yorumda bulunmadım . Yazmış olduğunuz bir yazıda ki düşünce tarzınızın yanlış yolda olduğunu düşündüm. Şöyleki 3 tane Merve isimli sevgiliniz olup ta kötü biten ilişkinizin ardından tüm Merve ler adidir demek kadar yanlış bir düşünce tarzınızın olduğunu düşünüyorum. Sizi tanımadığım gibi sizinde beni tanımadığınızı düşünüyorum. Eğer yazdıklarımı hakaret olarak algılıyorsanız özür dilerim , sorun değil ama siz kendi yorumunuzu size yakıştırıyorsanız birşey söyleyemeyeceğim.
                Yazdığım mesajı aşağıya aynen kopyala yapıştır yaptım. Bunun gibi alınganlıkları önlemek adına şöyle yazmıştım " ... Sözüm meclisten dışarı, genelleme yapmıyorum... Ama... " Benim içim rahat, yazdığım her harfin arkasındayım ve kendime yakıştırıyorum. Özrünüz için de teşekkür ederim, erdem göstermişsiniz. Ama gerçekten amacım genelleme yapmak değil dikkatimi çeken ilginç bir detayı paylaşmaktı. Sizi rahatsız etmişse yazdıklarım ben de sizden ve tüm VW kullanıcılarından özür dilerim.

" Ahahahaha nedense yıllardır bekliyordum böyle bir haber! haha haha haha haha haha

Ömrümde hiç VW almadım. Hatta mecbur kalmadıkça kiralamadım bile. Hiç bir zaman da güven vermemiştir bana. Passat CC gibi çok beğendiğim ve/veya kaliteli olduğunu düşündüğüm modelleri de vardır aslında ama gene de derinlerde bir yerlerde hep bir güvensizlik hissetmişimdir.

Sözüm meclisten dışarı, genelleme yapmıyorum... Ama... Çevremde ne kadar dolandırıcı tipli, güvenilmez, orası burası ayrı oynayan adam varsa hep VW kullanıyor. Özellikle de Golf ve Passat kullanıyorlar. Passat CC, Jetta, Phaeton, Beattle, Eos, Touareg, Touran, vs değil. Sadece Golf ve Passat.

Bu adamlardan tiksindiğim için midir nedir VW de hep içimde bir yerlerde itici gelmiştir.

Bu olayı duyup da üzerine biraz düşününce anladım ki bendeki bu hissin sebebi sahipleri ve VW'in onca parayı alıp da aslında paranın karşılığı almayan mallar vermesi.

Yazık. "
                2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                  2.0 CDTI
                  Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

haha haha haha haha haha haha haha haha haha
                    2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Vw nin ülkemizde bu kadar prestij sahibi olmasının sebebi araçların emsal markalara göre daha kaliteli olması değil sadece doğuş otomotivin pazarlamadaki başarısıdır. Vw nin Türkiye ye gönderdiği araçlara hileli yazılım yükleyip masrafa girmesine gerek yok. Biz emisyon testine araç bile götürmüyoruz
                      İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

Ayrıca vw araçlarını pek sevmem. bugüne kadar ürettiği araçların bir kaç tanesi hariç genelinde hiçbir estetik görmüyorum. Audide kasa değiştirme diye bişey yok. mühendisler farlar ve stop lambaları üzerinde çalışıyorlar yıllardır Çok övündükleri motorlarıda fos çıktı. vw grubu (porsche hariç) hiçbir zaman aldığı parayı haketmemiştir. bugün 150-160 bin lira istedikleri passatların dışardan yan tarafına geçinde bir bakın. ön lastikleri çamurluğun içinde duruyor resmen. vw nin 2.0 lt de yakalayamadığı verimi opelde 1.6 motorlarda yakalayabilirsiniz hemde vergiden kazanmış olursunuz. kısacası opelden şaşmayın derim. sonuçta alman otomobil tarihinde geçmişin en büyük firması opeldir
                        İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ozgurcetin
                          Ayrıca vw araçlarını pek sevmem. bugüne kadar ürettiği araçların bir kaç tanesi hariç genelinde hiçbir estetik görmüyorum. Audide kasa değiştirme diye bişey yok. mühendisler farlar ve stop lambaları üzerinde çalışıyorlar yıllardır Çok övündükleri motorlarıda fos çıktı. vw grubu (porsche hariç) hiçbir zaman aldığı parayı haketmemiştir. bugün 150-160 bin lira istedikleri passatların dışardan yan tarafına geçinde bir bakın. ön lastikleri çamurluğun içinde duruyor resmen. vw nin 2.0 lt de yakalayamadığı verimi opelde 1.6 motorlarda yakalayabilirsiniz hemde vergiden kazanmış olursunuz. kısacası opelden şaşmayın derim. sonuçta alman otomobil tarihinde geçmişin en büyük firması opeldir
                          İyice abartıp durumu VW grubunun bünyesindeki araçlara taşımışsınız;

Audi sadece far makyajı yapıyor derken, kuruluşundan beri araç dizaynını hiç değiştirmeyen Porsche markasını övmüşsünüz

Kaldı ki bana göre Audi gerek iç , gerek dış dizayn konusunda genelde öncü firmalardan olmuştur, sadece zamanını bekleyen bir marka..

Opel'in şaşılmayacak bir marka olması için daha çok yolu var

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

porscheyi ayırmamın sebebi dizayn değiştirdiği için değil sadece çok üst segmentte ferrai lamborghini gibi araçların sınıfında olduğu için konuya dahil etmek istemedim. vw audi opel gibi araçlar seri üretimde her modelini her türlü alabilir veya trafikte görebilirsin. işyerinde 2012 model A6 kullanıyorum ve yaklaşık 180.000 tl lik bir araç. iç dizaynına gelince kapısını açıp kapıdan göğüse doğru uzanan çizgilere bakarsan insigniayla birebir aynı. kullanımına bakarsan 180.000 tl lik bir araca göre içine çok fazla ses alıyor ve çok sert bir araç. dizaynına bakarsan model olarak her firmanın efsane modelleri olur ve bu araçların çizgilerini yıllar geçsede değiştirmezler. ama her modelde aynı çizgileri kullanmaya devam edersen bir yerden sonra sıkmaya başlar. yenilik her zaman iyidir. misal mercedes benz ön ızgara ve mercedes yıldızı hariç araçlarda çok büyük değişiklikler yapıyor. Mercedes bu sebepten dolayı en iyisi. hem yeni bir araç dizayn edip hemde mercedes özgünlüğünü verebiliyorlar. kısacası size yenilik vadetmeyen araçlara çok yüksek rakamlar bağlamanın hiç bir mantığı yok. benim şahsi kanaatim budur.
                            İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

Bence o kadar da vurmayın ya, vw iyi arabadır. Yeni passat ı çok beğendim hakikaten çok diri hayalet ekran beni bitiriyor, r line 19" kanatlı çok iyi görünüyor ama iş fiyata gelince tam bir hayal kırıklığı ve hüsrana dönüyor
                              http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...31770550/detay

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                              Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Açık söylemek gerekirse WV motorları çok kötü değil sıkıntı adamların yalan söylemesi ve emisyon değerleri ile oynaması.Motorların gerçek emisyon değerlerini söyleyip o şekilde emisyon sıkıntısı olmayan ülkelere satabilirlerdi ancak bu yapmadılar ve resmen dolandırıcılık yapıp araçlarını kriterlere uygun diye ülkelere sattılar.
                                Emisyona göre vergi alınana ülkelerde vergi kaçırmış oldular ülkeler vergi kaybına uğradı.
                                Yani tek sorun araçların çevreye verdiği zarar değil sonuçta amerikada 2000 motor altı araç satışı bile pek yok okadar çevreci olsalar zaten küçük motorlu araç kullanırlardı..sorun yalan beyan başka bişey değil.
                                2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                                2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

İşleniyor...
                                X