Duyuru

Collapse
No announcement yet.

VW bunu ülkemizde de yapmış mıdır? Ya da yapsa ne olurdu?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: VW bunu ülkemizde de yapmış mıdır? Ya da yapsa ne olurdu?

Ahahahaha nedense yıllardır bekliyordum böyle bir haber! haha haha haha haha haha

Ömrümde hiç VW almadım. Hatta mecbur kalmadıkça kiralamadım bile. Hiç bir zaman da güven vermemiştir bana. Passat CC gibi çok beğendiğim ve/veya kaliteli olduğunu düşündüğüm modelleri de vardır aslında ama gene de derinlerde bir yerlerde hep bir güvensizlik hissetmişimdir.

Sözüm meclisten dışarı, genelleme yapmıyorum... Ama... Çevremde ne kadar dolandırıcı tipli, güvenilmez, orası burası ayrı oynayan adam varsa hep VW kullanıyor. Özellikle de Golf ve Passat kullanıyorlar. Passat CC, Jetta, Phaeton, Beattle, Eos, Touareg, Touran, vs değil. Sadece Golf ve Passat.

Bu adamlardan tiksindiğim için midir nedir VW de hep içimde bir yerlerde itici gelmiştir.

Bu olayı duyup da üzerine biraz düşününce anladım ki bendeki bu hissin sebebi sahipleri ve VW'in onca parayı alıp da aslında paranın karşılığı almayan mallar vermesi.

Yazık.
    2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Flesius
      Ahahahaha nedense yıllardır bekliyordum böyle bir haber! haha haha haha haha haha

Ömrümde hiç VW almadım. Hatta mecbur kalmadıkça kiralamadım bile. Hiç bir zaman da güven vermemiştir bana. Passat CC gibi çok beğendiğim ve/veya kaliteli olduğunu düşündüğüm modelleri de vardır aslında ama gene de derinlerde bir yerlerde hep bir güvensizlik hissetmişimdir.

Sözüm meclisten dışarı, genelleme yapmıyorum... Ama... Çevremde ne kadar dolandırıcı tipli, güvenilmez, orası burası ayrı oynayan adam varsa hep VW kullanıyor. Özellikle de Golf ve Passat kullanıyorlar. Passat CC, Jetta, Phaeton, Beattle, Eos, Touareg, Touran, vs değil. Sadece Golf ve Passat.

Bu adamlardan tiksindiğim için midir nedir VW de hep içimde bir yerlerde itici gelmiştir.

Bu olayı duyup da üzerine biraz düşününce anladım ki bendeki bu hissin sebebi sahipleri ve VW'in onca parayı alıp da aslında paranın karşılığı almayan mallar vermesi.

Yazık.
      haha haha haha ağabey bu nasıl bir açıklama ya
      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

VW,nin emisyon skandalı büyüyor..Güney Kore,de 5-6 bin araçla ilgili inceleme başlatmış...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mozarto
          VW,nin emisyon skandalı büyüyor..Güney Kore,de 5-6 bin araçla ilgili inceleme başlatmış...
          http://otomobil.haber7.com/otogundem...aya-da-yayildi

zaten ceo da kabul etmiş galiba haberde geçen ifadeler doğruysa
          MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Bunu sivil bir kuruluş yakalamış.
            Laboratuvar için farklı yol için farklı yazılımlar sunmuşlar Anladığım kadarı ile .
            Bloomberg in Yazısı böyle diyor.
            Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

http://blink.htcsense.com/web/articl...cleid=48534680
              Araç sayısı 11 milyonu kapsıyormuş.

Yorum

Sırf markayım diye boş arabayı 20-30.000 Tl fazlaya satan Vw'ye iyi olmuş...
                2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Şu an okuduğum kadarı ile
                  Amerika'da dava boyutu 18
                  Hisse senedi kaybı 15
                  Şimdilik 33 milyar dolar
                  Bu Almanya için bile küçümsenmeyecek rakam
                  VW CEO su da defalarca özür diledi ki tecrübelerim istifa etmesi gerekiyordu
                  Yani sanki bir büyük oyun içinde o da piyon sanki

Çok manidar bir zamanda gerçekleşen bu olayda ABD dünya politikasında. Uzak ara bir numara olma hırsını göz ardı edemiyorum ki sırada Merso ve Bmw de araştırılma listesine alınma talebi var

Yorum

InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                      Orjinal yazı sahibi: Flesius

Yazık.
                      haha haha haha ağabey bu nasıl bir açıklama ya
                      Ya vallahi öyle Kadir kardeşim bana hep böyle denk geldi şaka yapmadım çok ciddiyim ihihi ihihi ihihi
                      2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Başlığa uygun cevap vereyim, söylentiler doğruysa EVET yapmıştır. :-))

Yorum

Vw bunu ülkemizde yapmış mıdır? Yapmış olabilir.
                          Peki amerikadaki gibi tespit edilmesi kolay olur muydu? Olsa da olmazdı ne demek istediğimi anladınız.
                          Peki vw sürenler veya almaya niyetlenen piyasa meraklısı insanlar için bu durum neyi değiştirirdi? Hiçbir şey değişmezdi.
                          @Murat
                          2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Vw için çok şeyi değiştirdi bile 2 gün 30 milyar dolar hisse senedi kaybı
                            audi de sıra

Yorum

Ceo 'da itiraf etmiş sanırım..Artık o saçma fiyatlardan vazgeçerler inşaallah..
                              2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED

Yorum

Ben hiçbir markanın masum Olduğunu düşünmüyorum. Bu markalar ülke ekonomilerine ciddi katkı sağlıyor. ABD çıkışı ww değil almanyaya. Isteseler devletler bunu aralarında örtbas ederlerdi. Bütün markalar bu değerleri hak etmiyor. Birbirlerini yesinler böyle. Umarım birgün kendi yerli arabamız çıkarda bineriz. Isterse emisyon değerleri yanlış olsun. Bu herifleri besleyip başka tarafta bizi öldürmeye gasp etmeleri kanıma dokunuyor.
                                "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

İşleniyor...
                                X