Duyuru

Collapse
No announcement yet.

09 insignia ya xenon :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 09 insignia ya xenon :)

aracıma en yakın zamanda xenon takıcam ama doğru olan seti aksesuarcılar bi öneremedi. fikir önerilerinizi bekliyorum.
    aracıma canbus sistemli xenon tavsiye edildi sizce olabilirmi? canbus sistemi detaylı açıklayan olabilirse çok iyi olur.
    birde osram h7 night breaker ampül de takabilirsiniz diyorlar hangisi daha şık daha mantıklı olur??
    aracım 09 edition elegance ampüllü far var.
    0
    aracım edition elegance olduğu için ampullü far var.
    0%
    0
    insignia farlar içinde h7 osram night breaker ampül deneyin diyorlar sizce mantıklı olur mu??
    0%
    0

Ynt: 09 insignia ya xenon

Night Breaker uzun süre kullandım. Uzun süre dediysem tek takım değil bir kaç takım olarak Bu ampuller normal halojen ampulün güçlendirilmişi olduğundan ömrü daha kısa oluyor, 6 ay - 1 yıl arası. Kullanacaksanız mutlaka arabada yedek bulundurmanızı ve far ampulü nasıl değiştirilir öğrenmenizi tavsiye ederim.

Zenon konusunda malesef bilgim yok.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Mercekli far dışında xenon kesinlikle önermiyorum, hem sağlıksız karşıdakini rahatsız ediyor hem de çok çakma duruyor, benim aracımda 2011 edition elegance xenon taktırdım ama linkteki imzamda görebilirsiniz sorunsuz ve tamamen orjinal görünümlü yaparsanız böyle birşey yapın

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Aracımda NB Plus var, orjinal sarı ampüle göre biraz daha beyazımsı ışık ama tam beyaz değil. Beyaz görüntü için mavi boyalı ampüllerden kullabilirsin fakat buda ışık şiddetini uzağı göstermeyi ve yağmurlu havalarda önünü göstermekte problem yaşatabilir.

Yorum

Peki xenon işi zaten 900 tl yi falan bulucak çok rahat onun yerine direk Cosmo farı taksam 09 insignia ya uyum sorunu yaşamam dimi.. ??

Yorum

Linkteki konuya bir gözat çok kolay değil ama ben hallettim imzamda görebilirsin 6-7 aydır uzun kısalar dahil tam olarak sorunsuz kullanıyorum
            http://www.insigniateam.com/forum/in...topic=15196.20

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant

Yorum

http://www.insigniateam.com/forum/in...topic=15435.40

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mosumer
                Peki xenon işi zaten 900 tl yi falan bulucak çok rahat onun yerine direk Cosmo farı taksam 09 insignia ya uyum sorunu yaşamam dimi.. ??
                Far takılır ama çalışmaz + cosmo farı haricinde yine xenon kiti almanız ve far içerisindeki merceği değiştirmeniz lazım. Ortalama maliyet 2000-2500 TL
                InsigniaTEAM

Yorum

görüşlerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler.

Yorum

biraz çakma durur
                    orjinal her zman iyidir

Yorum

İşleniyor...
                    X