Selamun aleyküm iyi akşamlar herkese uzun zaman oldu foruma pek giremiyodum memleketteydim yeni geldim orada da telfon çekmiyo kaldiki 3g olayı hiç yok..vel hasıl 2 gün oldu geleli bugünde bi otobana çıktık kuzeni işe brakıyodum gidişte ufak bi sürtüşme oldu a4 ve bi skoda vardı ama skoda fena gidiyodu tokatladık ikisinide abartılcak pek bişey yoktu odur ki heyecana kapılıyo insan ister istemez video falan alamadık..ama kuzeni braktıktan sonra bizim biladere söyledim ne olursa olsun en küçük bi ateşlenmede hemen telefona sarıl dye..kuzeni braktık dönüyoduk fazla yakmayim dye 110a sabitledim geliyorum ama yavaş gitmemi pek istemiyolar..beklenen an geldi bi baktim ki arkadan 320 d ve 520 d yardırıp geliyolar görürde dururmuyum uzatmicam 2sinide parçaladım videosunuda aldık..ama nasıl buraya atarım bilmiyorum..paylaşmayı bilen varsa whatsap üzeri yollayim o paylaşsın
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İnsignia 1.6 T vs 20D kardeşler
Collapse
X
-
Ynt: İnsignia 1.6 T vs 20D kardeşler
1.6t vs 20d yazınca 1.6t 2.0d yani 1.6 turbo 180 vs 2.0 cdti 160 kastettiniz sandım. Oldu da cdti 160 turbo 180'i aldı mı dedim bi an Paylaştığınız bilgiler güzel tabi ama yeni değil. Yok mu şöyle adamın köpeği ısırdığı bir haber? Mesela cdti vs turbo olup da cdti'ın aldığı?2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
aleyküm selam
helal olsun hakan bey daha da fazlasını bekliyoruz birçok kişiden
tabi bunları yaparken de her zman ki dikkati elden bırakmamak gerekiyor gerisini söylemek bile istemiyorum allah korusun
1 tane de benden olsun çok nadir yaparım gaza yüklendiğim olur benim de
olaya gelirsek 3 km lik bi yokuş var yaşadığım şehirde 3 şeritli ve yolu güzel denizden dönüyordum normal yolumda ve hızım da gidiyorum baktım arkadan bi c180 geliyor önündeki her aracı geçerek bi durdum düşündüm kapışayım mı kapışmayayım mı diye sonra bu beni geçince şartellerim attı refleks olarak ayak gaza yüklendi heyecandan ve hırsdan ibreyi göremedim sonra yavaşlamaya başladım ve görünürde c180 yokdu
Yorum
-
Sonunda başarabildim sanırım iyi seyirler
http://youtu.be/c3MZZjWRvyY
Yorum
-
Elinize sağlık. Yazık ya sen git bilmem kaç yüz milyara BMW al atarlı atarlı bin sonra bi Opel gelsin seni tokatlasın
Insignia : 65413464
5.20 : 0
3.20 : 02009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
Yorum