Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2. El araca Fiyat Verme Konusunda Tavsiyeler?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2. El araca Fiyat Verme Konusunda Tavsiyeler?

Arkadaşlar Hepinize Merhaba,

Babamda bir opelci ve ona da insignia almayı düşünüyoruz Ancak öncesinde şuan ki astrasını satması gerekiyor. Bu noktada ise benim sizden almam gereken tavsiyeler var...

Arkadaşlar aracı geçen kış ben kullanırken, 15 km hızla kaydım ve tekerleği kaldırıma çarptım. Neyse indim baktım çok hafıf jantta aşınma vardı. Bişey olmamış deyip aracı park ettim. Aksam araca bindim ve biraz ilerledikten sonra direksiyonun ayarının bozulmuş olduğunu farkettim. İçim den de dedim ki kesin rot balansı bozduk gidip yaptırmam lazım. Opel servisine gittiğimde aracın tekerinin içe doğru büküldüğünü ve yaptırılması gerektiği söylendi. Bende aracı servise bırakıp gittim. arkadaşlar arac tamir olduğunda kasko şirketine 3bin liralık fatura çıkarmışlar.. Jant, amortisor, o tekerleğin bilyeleri vs değiştirmişler.. Sanayide yaptırsam max 500 lira tutardı..

Benim sorum şu arkadaşlar: Aracımın 2. el değeri 42500 civarı. Benim aracımın da sadece üstte saydığım olayı var ve başka hiç bir kusuru yok. Tabiki serviste yapıldığı için de hasar kaydı çıkıyor. Peki ben araca fiyat verirken ne kadar bir düşüş gerçekleştirmeliyim? Örneğin aracın sağ ön çamurluğunun boyanması yada değişmesi mi daha çok değer düşürür yoksa benim yaşadığım olayı mı? ilk kez araç satacağız onun için yardımlarınıza ihtiyacım var..

Fikir veren herkese şimdiden çok teşekkür ederim

Ynt: 2. El araca Fiyat Verme Konusunda Tavsiyeler?

Yürür aksam da daha fazla tedirgin olur alıcı ama siz ilanı ona göre açıklamanızı yazarsanız illaki satılır, fotoğrafları varsa daha iyi olabilir. 3 bin lira hasar kaydı çok bir tutar değil. Aklınızdaki fiyatı yazarsınız, 3 aşagı 5 yukarı satılır. İnsanlarda " hasar kaydı kaskonun şişirmesinden dolayı " gibi ilanlardan sıkıldı. Geçen sanayide ikiye bölünmüş palioyu sanayide birleştirdiklerini gördüm ve expertiz yapılmazsa hayatta anlayamazsın, ne diye satacak aracı, ortadan bölündü,bizde birleştirdikmi diycek allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
    2016 Mercedes cla 180 cdi amg

Yorum

Amin, tavsiye için teşekkür ederim

Yorum

öncelikle geçmiş olsun
        umarım aracınızı en kısa sürede satarsınız
        ben olsam aracımda meydana gelenleri doğru bir şekilde yazar ve piyasa değerinde satmaya çalışırdım ilk vereceğim fiyat da piyasa değeri olurdu sonra baktınız talep eden olmuyor yavaş yavaş düşürürdüm
        bence araçda birşey yok sadece ufak bi sorun olmuş o da zaten düzgün bir şekilde düzeltilmiş

Yorum

Haklısınız.. servise ilk kabul makbuzu, tremer kaydını da fotoğraflar arasına koyarım olmazsa.. fikir için teşekkür ederim

Yorum

kaza resimleri ve 3bin tl değişen parca listesi varsa elinizde fatura olarak onuda ilana koyar ve aciklamasınıda yaparsınız fazla fiyati etkilemez die düşünüyorum hayırlı satışlar alanada satanada şimdiden hayırlı olsun
            [img width=600]http://i.hizliresim.com/m5zD02.png[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: simplycranberry
              Haklısınız.. servise ilk kabul makbuzu, tremer kaydını da fotoğraflar arasına koyarım olmazsa.. fikir için teşekkür ederim
              rica ederim beyfendi hayırlı satışlar

Yorum

babamın aracını verdiğiniz tavsiyeler doğrultusunda sattık arkadaşlar.. fikir veren herkese tekrar teşekkür ederim

Yorum

Aklında gene bulunsun bu sektörde olan biri olarak bende geçenlerde dediğin gibi sol tekerden darbeli passat 2010 1.4 tsi manuel bi araç sattım 47 bin tl e. Piyasası dersen ort. 50 civarı bulunabilcek bi araç. Mekanik aksamdaki hasarlar müşteriyi 2 sefer düşündürür. Plastik tampon vs boyanmış önemli değil fakat iç podyelere kadar girmiş şase uçlarına zarar vermişse olay oraya gelene kadar birçok aksama zarar vermiştir hasar büyür müşteri kaçar buda sana eksi fiyat olarak yansır sende mecbur fiyatını 2-3 lira aşağı çekmek zorunda kalırsın. Binici adam için boyanın bi önemi yok bence...
                  2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED

Yorum

İşleniyor...
                  X