Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia 2012 1.4t edition elegance stil paket+sunroof

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Insignia 2012 1.4t edition elegance stil paket+sunroof

Arkadaşlar Merhaba,

İlgilendiğim bir araç var,başlıkta bahsettiğim gibi 2012,1.4t,edition elegance,stil paket + sunroof. Ben bu paket araçlarda AFL var diye biliyordum ancak araç sahibi bu özelliğin sadece cosmo paketlerde olduğunu ve bu araçta olmadığını söyledi.ha bir de geri görüş kamerası çalınmış,almanız gerek aracı alacaksanız dedi.geri görüş kamerası ayrıca alınabiliyor mu ve fiyatları nedir bilen var mı?araç yaklaşık 80000 km .
    2010 Cosmo, 1.6 Turbo ,Füme,Deri Koltuk,Koltuk Isıtma,Turn & Push

Ynt: Insignia 2012 1.4t edition elegance stil paket+sunroof

Bahsedilen araçta AFl olması lazım satan bilmiyordur yada araç dediği araç değildir

Plakalıktaki kamera 100-150 tl ye bulabilirsin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Fatih Bey bilgi için çok teşekkürler.Yine başınızı ağrıtacağım ama edition elegance larda mı var bu özellik yoksa stil paket ile mi geliyor?

Yorum

AFL far yeni stil pakette var. Eski stil pakette malesef yok.

1.4 Beyaz 18" Sunroof
        Navigasyon DVD
        46KT880

Yorum

Yeni still paket lerde AFL var.. Farlara bakın mercek varmı far auto konumdayken kumandadan aracı açın farlar sağa sola yukarı aşağı görsel bir şov yapıyorsa AFL vardır.. Geri görüş kamerası sonradan alınabilir sıkıntı yok..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Yani 2012 stil paketler yeni stil paketler olmuyor mu bu durumda?eğer öyle ise araç sahibinin AFL yok demesi doğru mudur?

Yorum

O donemde still paket ve yeni still paket seklinde iki farkli donanim vardi yeni stiller AFL 18 jant ve bluetooth opsiyonu ile geliyordu.. Mesala yukarda yalçın abinin imzasindaki arac normal halojen far benim aractaki yada yukarida fatih abinin imzasindaki araclar mercekli AFL far...

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Bahsettiğiniz araç tam da benim aracıma uyuyor. Ben aldığımda stil pakettet afl far sistemi yoktu. Daha sonradan yeni stil paket çıkınca afl sistemi geldi maalesef.

Yorum

Yalnız kafama takılan bişey oldu. Bende stil paketle birlikte orjinal navigasyon da geldi ve geri görüş kamerası zaten yok. Satıcı sonradan navi taktırmışsa neden stil paket almış ya da orjinal navi sistemini ne yapmış? Still pakette orjinal navi var ve bunu ortadaki joystick ten anlayabilirsiniz.

Yorum

Orasıı bilemiyorum,orjinal navigasyonlara da arayüz ile geri görüş kamerası takıldığını okudum forumda.o şekilde mi yapıldı yoksa navigasyon sistemi yoktu da kendisi mi taktırdı onu bilmiyorum.

Yorum

siz en iyisi bahsi konusu gecen sizin araba da bulunan farın ve navigasyon şeklinin resimlerini cekip atarsanız daha yardımcı olabiliriz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: denizucar
                        Yalnız kafama takılan bişey oldu. Bende stil paketle birlikte orjinal navigasyon da geldi ve geri görüş kamerası zaten yok. Satıcı sonradan navi taktırmışsa neden stil paket almış ya da orjinal navi sistemini ne yapmış? Still pakette orjinal navi var ve bunu ortadaki joystick ten anlayabilirsiniz.
                        bildiğim kadarıyla insignia'nın hiçbir paketinde navigasyon standart olarak yok. navigasyon tamamen opsiyonel bir özellik. dolusunun dolusunu alsanız bile.

başlığı açan arkadaşı abilerimiz yeterince aydınlatmış ama ben de destekleyici olarak yeni bi baskı yapayım
                        AFL far eski kasa insigniaların "YENİ stil paket"lerinde var, sadece "stil paketi" olarak geçenlerde AFL yok. "Yeni Stil Paketi" olan araçlar da bildiğim kadarıyla 2012 ve üzerindeki modeller. Ayrıca orijinal navigasyonda geri görüş kamerası yok. Sonradan takılan navigasyonlarda da kontak kapalıyken veya anahtar çekiliyken ekrana elektrik yani görüntü gelmiyor. En azından benim gördüğüm orijinal olmayan navigasyonların hepsi o şekilde. Bu durum beni çok rahatsız etmişti.
                        1.4T Edition Elegance - Yeni Stil Paketi - Sunroof

Yorum

İşleniyor...
                        X