Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.6 TDI Yağ Yakma

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 1.6 TDI Yağ Yakma

araç kitapçıklarından bundan bahseder insigniada da yaklaşık 0.6 litre normal der 1000 km de.
    toyotada 1 litre normal karşılanmış kitapçığa göre 4000 km de yağ biterse ve siz kontrol etmezseniz sorumluluk almaz adamlar.kendilerini garantiye almışlar açıkcası.
    her araç yağ yakacak diye bir kaide yok ama yakarsada sürüş karakteri ile alakalı olarak miktar artış gösterebilir.dikkatli olmakta fayda var.en azından her araç yıkatmanızda yağ çubuğunu çekip bir kontrol edin bakım zamanını beklemeye gerek yok.
    2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
    2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Araç otomatik ve maximum 2000 de vites değiştiriyor.3500-4000 devirleri 2 yada 3 kez görmüştür.Tek temennim fabrikada 0 30 konulup bunun bakımda değiştirilmesi.
      http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
      2.0 CDTI
      Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Sonuç ne oldu servise gittiniz mi?
        1.6 CDTİ SPORT MOHANGAY KAHVE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: harunozer59
          Evet servise gittim ve beklendiğim gibi normaldir cevabını verdiler.Verilebilecek bütün kaçış cevaplarını da sıraladılar;devirli kullanmışsınızdır,ilk bakıma kadar yapar,1000 km de bilmem ne kadar normaldir vs..İş emrine yazdırdım sıkıntıyı.Ancak tekrarlarsa normal olmadığını onlara kabul ettirebilirmiyim bilmiyorum.Nerdeyse her hafta sonu yağ çubuğu çeker hale geldim,elimde kalacak sonunda.
          http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
          2.0 CDTI
          Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Insignia
            Orjinal yazı sahibi: harunozer59
            Evet servise gittim ve beklendiğim gibi normaldir cevabını verdiler.Verilebilecek bütün kaçış cevaplarını da sıraladılar;devirli kullanmışsınızdır,ilk bakıma kadar yapar,1000 km de bilmem ne kadar normaldir vs..İş emrine yazdırdım sıkıntıyı.Ancak tekrarlarsa normal olmadığını onlara kabul ettirebilirmiyim bilmiyorum.Nerdeyse her hafta sonu yağ çubuğu çeker hale geldim,elimde kalacak sonunda.
            Bor Power deneyin,çok faydasını görürsünüz...
            2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Castrol edge kullanıyor Volkswagen benim 5 Volkswagen aracım var ve hepsinde aynı sorun var servis yağın yapısından ötürü diyor ve hatta her bakımdan sonra 1 litre yağ veriyorlar bakımdan sonra eksilmeden ötürü
              2011 1.6t opc orjinal 20inc jant spor deri koltuk

Yorum

Az biraz yaksa neyse de, sizinki baya eksiltmiş.
                2014 Insignia 1.6 170Hp A.Select Cosmo + Sunroof

Yorum

İşleniyor...
                X