İnsignia St aracımı İstanbul şehiriçinde haftasonları kullanıyorum. Hafta içi şirket aracım golf otomatik higline modeli var. Iki araç birbirine çok zıt. Haftaiçi agresif Kalkış ve otomatik rahatlığına alışınca hafta sonu kendi aracım çok Hantal ve zevksiz geliyor. Malum şehiriçi trafiğinde ortalama Hız 35 km Geçmiyor. Yokuşlar ve trafik çok. Araç uzun olunca park problemi de cabası. Uzun yolda çok iyi ama bu araç şehiriçi kullanımı için çok tercih edilecek bir araç değil sanki. Belki dizel otomatiği daha farklı olabilir. Düşük vitesler işin Sprint booster taktım. Ama golf gibi kullanınca çok ciddi Yakıt tüketiyor aracım. Birde klima açıkken çok ciddi performans kaybı oluyor. Kullanıcının beklentisi ve yol şartlarına göre araç tercihleri farklı oluyor. Aracımın tipi ve uzun yol performansından dolayı tercih ediyor ve seviyorum. Ama tek araç olsa bu olumsuzluklardan dolayı Üzülerek başka tercihim olurdu.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İnsignia şehiriçi performansı
Collapse
X
-
Ynt: İnsignia şehiriçi performansı
İlk defa Golf'u Insignia'ya değişen birine rastlıyorum. Belli ki siz Insignia insanı değilsiniz. Sizin tarzınız küçük araçlar. Golf, Astra, Focus, Fiesta, Corsa, Polo hatta bence Four Two denemelisiniz. Çok beğeneceğinize eminim.2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
-
Ben de kırmızı astra peder de makyajlı insignia .şehir içi Kullanım da ikisinin de yeri ayrı astra tabiki daha rahat ama ikisi arasında karar veremiyorum.insignia havalı güzel astra ise kırmızı dikkatleri üzerine çeker ben iki aracı da başka Araçlara değişmem2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Flesiusİlk defa Golf'u Insignia'ya değişen birine rastlıyorum. Belli ki siz Insignia insanı değilsiniz. Sizin tarzınız küçük araçlar. Golf, Astra, Focus, Fiesta, Corsa, Polo hatta bence Four Two denemelisiniz. Çok beğeneceğinize eminim."Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Oguz_75Orjinal yazı sahibi: Flesiusİlk defa Golf'u Insignia'ya değişen birine rastlıyorum. Belli ki siz Insignia insanı değilsiniz. Sizin tarzınız küçük araçlar. Golf, Astra, Focus, Fiesta, Corsa, Polo hatta bence Four Two denemelisiniz. Çok beğeneceğinize eminim.2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Şehiriçi büyük araç kullanmak sıkıntı tabiki. Hele bu araç insignia şse plotajı iyi olmayan biri kesin sorun yaşar çünkü aracın görüş açıları baya dar camlar falan ufak haliyle sorun yaşarsınız ve arabaya ısınamazsın nız. Birde otomatik olmadığı için tamamen soğursunuz araçtan. Ama bana göre hem şehiriçi zevkli hemde şehirlerarası zevk meselesi. Haklıda olabilirsiniz diyeyim.İnsignia 1.6T Cosmo Metro Mavi DVD800
Yorum
-
Otomatik vites bir araçtan sonra şehir içi hem de yoğun trafikli bir şehirde manuel bir araç kullanmak tabi ki tatsız olur, araçla değil şanzumanla ilgili bence sizin sıkıntınız. Ben de artık kendi arabalarımı bıraktım eşimin arabasını kullanıyorum genelde. Yaşlandıkça manuel araba kullanmak aptalca gelmeye başladıahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Yorum
-
Benim hem kendi aracım hem iş aracım manuel Antalya İstanbul gibi olmadığından çok sorun olmuyor ve ben hiç otomatik araç kullanmadım, yeni sipariş verdiğim otomatik dizeli sabırsızlıkla bekliyorum şehiriçinde çok daha zevk alacağımı düşünüyorum o zaman tecrübelerimi paylaşırım
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
İnsignia şehir içi aracı değil zaten. O şehir dışı,uzun yol ve çok büyük olmayan şehirler için idealdir. Ama Golf'ten daha kötü bir araç hiç değildir. İnsignia , yüksek devir ve yüksek hızların arabası, Golf'ten hem büyük hem de ağır bir araçtır,DSG iyidir. Ben de manueli severim mesela,otomatik de düşünmeye başladım yalnız.2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
Aracımı doluluğu Performansı açısından golfle mukayese etmedim. Şehiriçinde kullanımı açısından mukayese ettim. 90 km üstü hızlarda insigniamı arıyorum. Ama hergün iki saatlik iş yolumda 3-5 dakika o süratlere çıkabiliyorum. Diğer Özellikleri prestijli duruşu zaten bu olumsuz düşüncelerime rağmen satmamı engelledi. İnşallah otomatik dizel 195 beygir bir insigniamız olurda daha adil bir değerlendirme yaparız. Tasarruf Arabası değil biliyorum. Ama düşük viteslerde BMW gibi atik, yakıtı da ww gibi cimri olsun istiyor insan. Tüm arkadaşların yorumlarına Katılıyorum. Ilk söylediğim gibi kullanılan yer ve Kullanıcının beklentisine göre farklı yorumlara da saygı gösteriyorum."Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Yorum
-
Oğuz bey bu konuda haklı bence, sökeden kuşadasına giderken bir rampa vardır, eskiden babamın torosu vardı, orda torosla 2 nci vitese kadar düşerdik, 1.5 dci clio aldı babam, o rampayı 5.nci vites hiç düşmeden çıkıyordu, insigniada aynı toros gibi 2nci vitese kadar düşmek gerekiyor yokuşlarda, bayılıyor ( Düzlükten tam gaz gelirsek o farklı ) Teknik bilgim pek olmadığından torkun düşük, aracın ağır, lastiklerin büyük olmasından kaynaklı sanırsam bu hantallık. İstanbul içinde zaten normal bir aracın tek seferde girdiği bir yere insigniayla bir kaç kez ileri geri yapmak gerekiyor. Araç ağırlığını herzaman hissettiriyor. Golf gibi araçlar şehiriçi kullanımında gerçekten ideal. Kalkışları seri, dsg seri,tdi az yakar araba küçük. uzun yolda kıyaslamaya gerek yok tabi. Birazda neye ihtiyacınız olduğuna bağlı. Ben istanbul için şöyle bir çözüm buldum, çoğunlukla motorbisiklet kullanıyorum, seri, az yakar, zamandan tasarruf için iyi bir alternatif.2016 Mercedes cla 180 cdi amg
Yorum
-
Ben de iş dolayısıyla Jetta dizel manuel kullanıyorum. Şehiriçinde hafifliğinden dolayı Insignia'ya göre daha çevik. Insignia'yı aynı çeviklikte kullansam yakıt döviz kuru gibi fırlıyor. Şehirdışında ise Insignia'yı çok aratıyor. Insignia'yla yavaş gitmek istemezken, Jetta'yla hızlı gitmek istemiyorum. Yeni nesil dizel motorları da sevemedim, çok erken patlayıp üst devirlerde sönüyorlar.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum
Yorum