Aracımı zorunlu sebeplerden dolayı satmak zorunda kaldım arkadaslar beyaz cosmo sanruflu bir canavar vardı Allah izin verirse Haziran Ayında tekrar araç almayı düşünüyorum ama kafamda suan da 2 model var 1.6 dizel insignia ve cok istediğim Mercedes cla 180 1.5 dizel ikisi arasında kaldım benim ıcın ilk once görünüş sportiflik sizce siz olsanız hangisini tercih edersiniz
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Aracımı sattım simdide kararsızlık var
Collapse
X
-
Ynt: Aracımı sattım simdide kararsızlık var
abi senin ilacın bende yazdıklarımı dikkatlice oku.bende astra 1.6 cdti sport+still paket babamda insignia 1.6 sidi at flexride+sunroof+park go paket var.dün bi arkadaşımla a180 cdi urban paket ve bmw 3.20ied 40.yıl paketini test ettik.bir kere benim aracım insignia 3 serisi ve a180 e göre daha yumuşak ve lastik sesi daha az. bmw 3.20ied ye gelirsek hayalimdeki ve 1.5 yıl önce alabilecek olduğumuz araçtı ama test etmemiştik dün test ettim ve almadığımıza çok sevinerek çıktım. bmw benim için tamamen bir hayal kırıklığı oldu.bir kere kullandığım araç m paketti.lastik yanakları 45 ve runflat lastikler vardı araç içeri lastik sesini baya alıyordu onu geçtim süspansiyonlar sert tabiki sert olucak ama dan dun diye vurması olmamış.kimse bana runflat filan demesin o lastiği o arabaya koyuyosan bunu da düşüneceksin çünkü premium bir markasın.aracın performans ve şanzıman uyumu takdiri kesinlikle hakediyor.bir diğer konu ise aracın frenleri .benim beklentimin altında kaldı araç dozunu güzel ayarlıyor ama sürücüye sanki durmayacak gibi his veriyor bir kaç sefer ürktüm ama hızım 150 civarıydı ama durdu yani fren mesefesi iyi ama sürücüye güven vermiyor araç makyajlı kasaydı yani fren balataları yeni .insignia ile kıyaslama yaparsak öne geçtiği konu sadece performans diğer konularda insignia alır yürür.bir de tasarım buda göreceli olarak değişir ona bir şey diyemem .ama ben olsam yine 1.6 sidi ama bu sefer still paket ve sunroof hatta full olanı bulmaya çalışırım emin olun verdğiniz parayı sonuna kadar hakeder benim görüşüm full bir insignia sıfır olarak 105 filansa bmw 3.20ied de 125 hadi 130 daha yukarı etmez baktığım araç 40.yıl paketti navigasyon filan vardı harman kordon filan aldığım fiyat 166.500 . sürekli gazlayacak değiliz onun için ben olsam insignia alırım ama performans da olsun diyorsanız ikinci el 2.0 195 beygir 4*4 almanızı öneririm benim şuan hayalimdeki araç o ve opele bir kez daha teşekkür etmek istedim bu fiyata bu araçları alabildiğimiz için2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof
Yorum
-
mercedes a180 ve benim araca gelirsek bir kere abi o 109 luk dizel gerçekten yürümüyor performans hissi çok zayıf ve süspansiyonları mercedes olmasına rağmen sert.motor gürültüsünü hızlandıkça içeri alıyor.aracın ağırlık dengesi güzel fakat esnemiyor zorlandığında bir anda kayıyor bence en azından bi geri bildirim verip kaymaya gidiyorum demesi gerekir.direksiyon benim aracımda ve a180 ve hatta 3 serisinde çok yumuşak yüksek hızlarda sertleşmiyor bence şehir içi kullanım iyi ama uzun yol iyi değil .fiyat teklifi almadım ve benim aracım o araca göre sürüş olarak daha rahat olduğu için 2 sene sonraki alacağım araç muhtemeln insignia olur bir de c200 bluetec test edicektim ama araç yeni gelmiş plaka takılı değilmiş onun için edemedim inş 2 haftaya kadar onu da sürücem inş bu güzel çıkar2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
Yorum
-
bu arada şimdi insignia 1.6 cdti ile sidi arasında kalmış olsam ben 15.000 km yi geçmiyorsam benzinli tercih ederim hem daha seri hem daha sessiz.astra 136 ile insignia 170 arasında performans olarak öyle fazla fark yok ama yakıt farkı 2 katı .şimdi insignia astraya nazaran bi 1-2 litre arası daha fazla yakar.astra ile benzinli insignia arası litre bandında ort olarak 4.5 litre.1.5 çıkarsak geriye 3 litre kalır o da 13 kuruş yapar.ben olsam benzinli alıp donanım eklerim .performans olaraksa mokka 1.6 cdti as test etmiştim benim astra kadar yürümüyordu insignia da daha yavaş o motor ama yeterli performans sunar benim için yeterli gelmez gibi yakın zamanda 0-130 a kadar video çekip koymayı düşünüyorum test aracı geldiğinde 170 lik ile deneyecez ben olsam yerinizde 10.000 km de az kullanılmış still paket ve sunrooflu alırdım 82 ye filan2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
Yorum
-
CLA derim, görünüş demişsiniz çünkü.2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FlesiusCLA derim, görünüş demişsiniz çünkü.
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
C180 alin derim cla onden ceker siradan bir alman arabasindan farki yok,sadece goruntusu guzel oda tartisilir tabiki,dizelleride renault motorlu oldumu simdi c180 alin derim hele 2011 1.8 cgi bulursaniz tadindan yenmez.Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Mercedes deger kaybetmez fakat konfor 0... dizel insigniada cok deger kaybedecegini sanmiyorum ve konforlu mercedesten de daha dolu olacaktirBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
Yorum