Arkadaslar anahtar kontaktayken bagaj kapagi anahtar uzerinden açilmiyor arabanın bagajı ustundeki tustan da acamiyorum bozuldu galiba ayni sorun basina gelen var mi
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
insignia bagaj kapagı
Collapse
X
-
Ynt: insignia bagaj kapagı
Bagajdaki tuş ile ilgili;
http://www.insigniateam.com/forum/in...4967#msg174967
+ anahtar kontaktayken tuşların çalışmaması normalInsigniaTEAM
Yorum
-
Cagri beyin vermis oldugu linkde anlatildigi gibi yaptim ortalama 15 dk. Hallettim kucucuk bir vida uzeri oksitlenmis maket picaginin ucuyla oksitlenmeyi kazidim duzeldi.
Servis 90 tl parcaya istedi. Degisimi icinde 70 tl iscilik istedi.
Ama gerek kalmadi ☺
Yorum
-
Aynı durum bende de var. Çok ender de olsa yapıyor. Sıklaşırsa önce linktekini deniycem. Bence hemen şak diye değiştirmeyin önce kurtarmayı deneyin. Tamir edilebilecek şeyi değiştirmeye gerek yok bence.2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: canztrkÇılgın dügme beni coşturuyor arada çalışıyor arada çalışmıyor pek anlam veremedim
(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: omfayaOrjinal yazı sahibi: canztrkÇılgın dügme beni coşturuyor arada çalışıyor arada çalışmıyor pek anlam veremedim2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
Yorum