Gayet iyi oldu. Sahibinden.com son zamanlarda aracını satmak isteyenden çok boş ilanlarla doldu. Satmayı düşünmediği aracının ne kadara gideceğini araştıranından, ortada satacak araba olmadan dolandırıcılık yapmaya kalkanlara, yine olmayan arabaya çamur atmak için sokakta gördüğü arabanın fotosunu çekip "ben bu aracı aldım, lanet olsun her yeri dökülüyor" diyenlere (komşumun octavia'sını bu tür bir ilanda yer aldı zamanında) kadar saçma sapan ilanlarla dolu ortalık. İlan sayısının bu kadar fazla ve denetimsiz olması honda civic, toros gibi meraklıları olan araçların piyasasında yapay bir yükselmeye neden oluyor.
2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi 2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi
Denetimden ziyade ilan kuralları bence de çok saçma oldu.
Kendime ait ücretsiz hesabıma gelen kısıtlamayı anlarım ancak şirketin 2 tane kurumsal olan ve her yıl dünyanın parasını ödedikleri hesapları var, onlarda da saçma sapan yasaklar, kısıtlamalar var.
Şahsi hesabımda 1 ilanın yayınlanması için 5 gün uğraştım. Açıklamada yazdığım bilgileri kabul etmiyorlar. düzenleyip tekrar kaydediyorum yine kabul etmiyorlar.
6.gün telefon açtım, benim ilanımda yasaklanan ama başka ilanlarda yazılan ve yayınlanan birkaç ilan gösterdim, benim ilanımı inceleyip şuradan şunu silin dediler, o şekilde zar zor yayınladık.
Başka bir saçmalık daha yazıyım, ev ilanı verdiniz, ev tutuldu yada tutulmadı, ilanı kaldırdınız, aylar sonra aynı ev yada başka ev için yeni ilan girmek istiyorsunuz, bu yıl zaten ilan verdiniz, daha fazla ilan için ücretli üyeliklerimize buyrun diyorlar...
Yapana değil yaptırana bakmak lazım diye düşünüyorum...
2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Denetimden ziyade ilan kuralları bence de çok saçma oldu.
Kendime ait ücretsiz hesabıma gelen kısıtlamayı anlarım ancak şirketin 2 tane kurumsal olan ve her yıl dünyanın parasını ödedikleri hesapları var, onlarda da saçma sapan yasaklar, kısıtlamalar var.
Şahsi hesabımda 1 ilanın yayınlanması için 5 gün uğraştım. Açıklamada yazdığım bilgileri kabul etmiyorlar. düzenleyip tekrar kaydediyorum yine kabul etmiyorlar.
6.gün telefon açtım, benim ilanımda yasaklanan ama başka ilanlarda yazılan ve yayınlanan birkaç ilan gösterdim, benim ilanımı inceleyip şuradan şunu silin dediler, o şekilde zar zor yayınladık.
Başka bir saçmalık daha yazıyım, ev ilanı verdiniz, ev tutuldu yada tutulmadı, ilanı kaldırdınız, aylar sonra aynı ev yada başka ev için yeni ilan girmek istiyorsunuz, bu yıl zaten ilan verdiniz, daha fazla ilan için ücretli üyeliklerimize buyrun diyorlar...
ben son iki yıl içinde bir ev ilanı verdim. 6 ay öncede bir araba sattım. hiç uyarı falan vermedi... gariplik bende mi? sistemde mi? ya da hekese ayrı muamele mi yapıyorlar acaba? eğer öyleyse neye göre adam seçiyorlar? vs. vs. vs.
1 sene içerisinde 1 ucretsiz ilan hakkı veriyorlar.. Sonraki her ilan ucrete tabi diye biliyorum.. alternatif bir kac site var ama rekabet edemiyor sah.com ile.. bu kadar talep olunca siteye haliyle isler degisiyor.. sah.com ile rekabet edebilecek baska ..... com lar olursa belki durum değişebilir..
1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..
Yorum