Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Benzin Fiyatı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Benzin Fiyatı

Devletimizin bize son kıyağı;

95 Oktan Kurşunsuz Benzin : 4.00 lira...

Herkese hayırlı olsun

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Ynt: Benzin Fiyatı

97 nin fiyatı o yaw
    Bizimkinin olmasına 13 kuruşçuk var

Yorum

o zaman ben yanlış izledim haberlerde kusura bakmayın yanlış konu açtım

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

kurşunsuz 95 oktan 3.87 TL
        kurşunsuz 97 oktan 4.01 TL cik

Orjinal yazı sahibi: opelmania
        o zaman ben yanlış izledim haberlerde kusura bakmayın yanlış konu açtım
        yanlış konu açmadın ya sadece 95 le 97 oktanı karıştırdın o kadar wsh2

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Akaryakıtta "göstermelik" indirim

Akaryakıt ürünlerinden 95 oktan kurşunsuz benzinin fiyatı litrede 2 ile 4 kuruş arasında indi.
          Yeni ayarlamayla Ankara'da 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı 3,79 ile 3,83 lira arasında satılmaya başladı.
          Kurşunsuz benzin İstanbul ve İzmir'de de 3,78 ile 3,83 lira arasında değişen fiyatlarla satılıyor.
          Dağıtım firmalarının belirlediği tavan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle, şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklikler gösteriyor.

Alıntıdır.
          Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
          Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
          VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Haberlerde "Araba almakmı zor benzin almak mı" yazıyodu.Kesinlikle benzin almak daha zor..Arabayı belli süre dişini sıkarsın bi şekilde alırsın ya benzin/mazot? Her ay aynı çile aynı sıkıntı...

Yorum

bayağı indirim olmuş, devletimiz sağolsun duyarsız kalmamiş el atmış fiyatlara hemen, hemen gidip fulleyeyım tekrar zam gelmeden

Yorum

Brezilya petrolü buldu dünyada 1 numaralı ekonomi haline geldi ve eminim bu ülkede de bi çok yerde (Batman hariç) petrol vardır ama nerde o altyapı (.......) arapları zengin et,vergiden geri kalma...1 litre benzinde 2.5 TL vergi yuh.

İlgili yazınızı biraz düzenledim. Kullanılan sıfatlar için kimseyi kırmamaya özen gösterilmesini rica ederiz Insignia Team yonetim..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ant1trust
                  Brezilya petrolü buldu dünyada 1 numaralı ekonomi haline geldi ve eminim bu ülkede de bi çok yerde (Batman hariç) petrol vardır ama nerde o altyapı..Pis arapları zengin et,vergiden geri kalma...1 litre benzinde 2.5 TL vergi yuh.
                  Sorun petrolün olup olmaması değil.Diyelim ki var...Bilmiyo musunuz çıkartılmayacağını "çıkarttırılmayacağını".Sorun benzine yapılan artış değil...Asıl sorun bizim olan borçlarımızda...Bizim dış borçlarımız bitmediği ve tabiki faizden kaynaklı sürekli arttığı sürece benzin de artar oksijen vergisi de gelir daha çok bu halk elini cebine atar.Neye zam yapılsın?Siz maliye bakanı olsaydınız ne yapardınız?Her türlü artışa rağmen herkesin almak zorunda olduğu tek şeye tabiki siz de akaryakıta zam yapardınız...Dünya Araplara çalışmıyo siz de biliyorsunuz...O kullandığınız sıfat hiç hoş değil...
                  2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

benimde dikkatimi çekti benzin fiyatlarında pek bi değişkenlik olmamış.. ama sanırım bahsedildiği qibi, rekabetten olabilir diye tahmin ediyorum
                    ben maliye bakanı olsam benzini 1 TL yapar yumurtaya % 50 zam yapardım haha bu ara bi yumurtadır qidiyor artık maaşlar bile yumurta ile örnek verilmeye başlandı hayırdır inşallah ihihi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
                      benimde dikkatimi çekti benzin fiyatlarında pek bi değişkenlik olmamış.. ama sanırım bahsedildiği qibi, rekabetten olabilir diye tahmin ediyorum
                      ben maliye bakanı olsam benzini 1 TL yapar yumurtaya % 50 zam yapardım haha bu ara bi yumurtadır qidiyor artık maaşlar bile yumurta ile örnek verilmeye başlandı hayırdır inşallah ihihi
                      +1
                      2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                      [center]

Yorum

merhaba arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum. yakıt miktarı düşük yazısı çıktıktan sonra kaç km daha gidiyor insignia? 2. sorum da yeni alınmış bir insignia kmde kaç lira yakar

Yorum

İki sorunuzunda kesin cevabı yok

Işık yandıktan sonra 50 km diyor çok fazla zorlamayın 30 km sn benzin alın

Kullanıma göre değişiyor yakıt tüketimi aracınıza alıştıkça daha verimli kullanırsınız.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

teşekkür ederim facom. peki sana bir şey daha sorayım ekranda kmde kaç litre yaktığını gösteriyor mu insignia? sorularımla sizi boğuyorum ama kiktapçığı okumak yerine sizin tecrübelerinizden faydalanmak daha faydalı.

Yorum

tabiki, anlık tüketim değerlerini qörebilirsiniz sinyal kolundaki tekerleği aşağı yukarı hareket ettirerek menüyü qezebilirsiniz ve istediğiniz yer qelince karışmayın o hep ekranda durur..

Yorum

İşleniyor...
                              X