Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yanlama

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yanlama

Abiler, sormak istediğim bir şey var. hatta babam'da merak ediyor. sanırım hiç hayatında denememiş denedin mi diye sormadım ama nasıl yapıyor gibisinden söyledi.. Nasıl yapıyor?

https://www.youtube.com/watch?v=tktggdoq6ic

Ynt: Yanlama

Önden çekişli bir arabada, kuru bir zeminde bunu yapmak arabanın anasını ağlatır. Gördüğüm en saçma hareketlerden biri bu.
    ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

emin olmamakla birlikte el frenini butonunu devamlı çekili tutarsanız araba indirmez el frenini

Yorum

Bu video daha önce burada tartışıldı. Önden çekişli arabada bunu yapmak akıllı işi değil. Yada nefret ettiğin birisinin Arabasına yaparsın. Yanlamak isteyen BMW yada muadili Şahin'e binsin
        "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Bu video daha once tartisilmisti
          Eger aracinizin bu sekilde gitmesini sistiyorsaniz yapmaniz gerekenler

Araci vitese takin
          Sag elinizle parmak frenini cekin ve birakmayin sonra devriyajdan ayaginizi gazla beraber orantili bir sekilde cekin ve gazlayin videodakileri sizde yapabilirsiniz

Ama araciniza yazik yapmaya degecek bir hareket degil

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Yazık arabaya

Yorum

Babam'da heralde o yüzden söyledi, bu arabayla nasıl yapıyor diye. şimdi çözdüm meseleyi. teşekkürler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                Bu video daha once tartisilmisti
                Eger aracinizin bu sekilde gitmesini sistiyorsaniz yapmaniz gerekenler

Araci vitese takin
                Sag elinizle parmak frenini cekin ve birakmayin sonra devriyajdan ayaginizi gazla beraber orantili bir sekilde cekin ve gazlayin videodakileri sizde yapabilirsiniz

Ama araciniza yazik yapmaya degecek bir hareket degil
                haha
                https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Bu yanlama değil bu arada. Herhangi bir yanlama göremedim ben. Daha önce bu videoyu gördüğümde totosunu yere sürterek koşan bir köpek videosu paylaşmıştım. Hatırladım şimdi
                  2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

o arabaya işkence o başka hiçbir şey değil bence bundan zevk alınabilirmi diye düşünüyorum sadece gerçekten yanlıyacaksan git kardeşim piste al bi arkadan itişli araba bak keyfine yani bu videoda yapılan sadece lastik sesi çıkarmak ve kuru zeminde gerçekten berbat bi durum yazık

2010 1.6T 180 HP COSMO KARBON SİYAH DVD800+TURNPUSH+PRİNS LPG+KAPI KOLU+AYNA ALTI+VİTES ALTI+KAPI İÇLERİ+GÖSTERGE PANELİ+ARAÇ İÇİ LED AYDINLATMA

Yorum

Bakalim kimin insigniasi olucak,bende videoya cekip aticam fgj,ktn,an bakalim
                      Hangisi haha
                      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                        Hangisi haha
                        benimkiyle istediğin gibi oynayabilirsin Kadirim
                        *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: whiteagle
                          Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                          Hangisi haha
                          benimkiyle istediğin gibi oynayabilirsin Kadirim

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Anderian
                            Abiler, sormak istediğim bir şey var. hatta babam'da merak ediyor. sanırım hiç hayatında denememiş denedin mi diye sormadım ama nasıl yapıyor gibisinden söyledi.. Nasıl yapıyor?

https://www.youtube.com/watch?v=tktggdoq6ic
                            boşver kardeş bu arabalara böyle yapılmaz ağladığı belli değmez yani
                            böyle arabayı kaydırmak yerine 0-100 km hızı yap daha adrenalin yüklü oluyor

Yorum

Plakayı not edelim satılırsa falan.. Sonrada orjinal hata boya yok
                              2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED

Yorum

İşleniyor...
                              X