Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni Insignia 1.6 cdti otomatik vites alımı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yeni Insignia 1.6 cdti otomatik vites alımı

Bugün itibariyle artık Insignia team e katıldım sizlere birkac sorum olacaktı. Mart nisan ayı gibi yeni bir araba alacağız ancak tam olarak karar veremedik. Arac kesinlikle 1.6# 1.5 dizel otomatik olacak. Sizlere sorum sunlar (edition elegance)
    -insignia sorunlu bir aracmı
    -ic mekan kalitesi nasıl(passat 508 e göre)
    -otomatik vitesin konforu geçişleri nasıl
    -neden insignia

Ynt: Yeni Insignia 1.6 cdti otomatik vites alımı

Öncelikle welcome
    Kendinizi tanışma bölümünde tanıtır mısınız? Geleneğimiz bozulmasın.

Sorularınıza elimden geldiğince cevap vermeye çalışayım.
    Insignia sorunlu bir araç değildir. Maalesef ikinci el değeri emsallerine göre daha düşük olduğu için daha ulaşılabilir durumda. Mesela Passat'a parası yetmeyip Jetta alabilen birisi Insignia alınca, kötü bir işçilikle LPG de takabiliyor, dağa taşa da vurabiliyor. Sınıfına göre değil parasına göre kullanan sorunlu kullanıcıların elinde çabuk heba olabiliyor.
    Passat ve 508 gibi araçların kullanıcıları daha doğru cevaplar verse de ben onlardan kesinlikle geri kaldığını düşünmüyorum. Hele ki yeni edition elegance seviyesine Intellilink R700'ü ve 18" jantı da eklemişler.
    Otomatik test edip manuele karar veren birisi olarak, viteslerin geçişini konforunu beğenmiştim. Yalnız performansı törpülüyor ve yakıtı artırıyor. Bunlar sizin için önemli değilse sorunsuzca uzun yıllar kullanabileceğiniz bir şanzıman.
    Neden Insignia sorusu Cem Yılmaz'a sorulan "Neden mizah" sorusu gibi birşey. "Ne biliim ben" Tasarımını beğendiğim ama uzak durduğum bir araçtı. Araştırınca tam bir F/P ürünü olduğunu gördüm. Üstelik her şeyi kenara koysanız bile Insigniateam ailesi yeter

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

merhabalar, ben eylül 2014 te baya araştırıp, fiyat/fayda kıyaslaması yapıp insignia 1.6 T benzinli otomatik araç aldım ve doğru seçim olduğunu düşünüyorum diğerlerine göre yol tutuş, konfor vb. artıları var eksileri varsa da ben bilmiyorum zaten insignianın 2. eline yansıyan tek sorun çok yakması olarak görünüyor ki o da çok göreceli bence. Siz dizel alacaksanız sınıfının en sessiz verimli motorlarından birine sahip olduğu söyleniyor yeni 1.6 dizelin, dolayısıyla yakıt tüketimi dezavantajı yok, fiyat olarak da diğer seçeneklerden çok daha makul, otomatik vites performansı evet törpülüyor ama çok sorunsuz vites geçişlerine ve konfora sahip bence araştırın ama insignia iyi bir tercih.
      [URL=http://s1347.photobucket.com/user/serdarsemerci/media/Mobile%20Uploads/07%20ycj%2033/fbd6a128-67c0-4ebe-9883-c3653bb12d5c_zpsaf5994b4.jpg.html]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: frkngrsy
        Bugün itibariyle artık Insignia team e katıldım sizlere birkac sorum olacaktı. Mart nisan ayı gibi yeni bir araba alacağız ancak tam olarak karar veremedik. Arac kesinlikle 1.6# 1.5 dizel otomatik olacak. Sizlere sorum sunlar (edition elegance)
        -insignia sorunlu bir aracmı
        -ic mekan kalitesi nasıl(passat 508 e göre)
        -otomatik vitesin konforu geçişleri nasıl
        -neden insignia
        öncelikle hoşgeldiniz
        şunu sormak istiyorum insignia sorunlu bir araç mı diye sormuşsunuz bu soruyu sormanızda ki sebep çevrenizden duyduğunuz(ihtimal olarak) ''insignia sorunlu oluyor yaa boşver onu '' gibi duyumlar aldınız mı
        benim görüşüm insignia gerçekden sağlam ve dinamik bir araç hor kullanılmadığı takdirde sizlere bütün olanakları sunabilen bir araçtır
        iç mekan olarak gayet geniş ve ferah uzun boyluysanız arka tarafda köşelerde bira kafanızı eğmeniz gerekebilir
        bu güne kadar hiçbir şekilde otomatik araç kullanmadım bir nebi fobim var sadece manuel kullanmış birisi olarak gerçekden araba sürmenin tadına varırsınız kendi aracım manuel ve vites geçişleri mükemmel
        neden insignia çünkü bir defa bindikden sonra nedenini sizde anlayacaksınız

Yorum

Ben olsam yeni kasası tanıtılmak üzere olan bir arabaya alıcı gözüyle bakmazdım, ancak fiyatı çok çok makul olsaydı bir ihtimal. Insignialar gerçekten çok güzel araçlar ama bu yıl 6 yaşında, seneye 7 yaşında olacak. Siz alacaksınız 3-4 ay sonra yeni kasası çıkacak.
          ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

İşleniyor...
          X