Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Plastidip kaplama

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Plastidip kaplama

Merhaba
    Araci kirmiziya kaplatmayi dusunuyorum internette gezerken Plastidip diye bisey gordum jant ve arac kapmalada kullaniyolarmis. Geri kaldirmak istedigimizde plastik kaplama soker gibi cikiyo olarak gorunuyo. Araci bu malzeme ile kaplatmayi dusundum ama garantisi olurmu acaba bide kalkmazsa bu malzeme bide alttaki boyaya zarari olurmu acaba? Bu spreyden kullanan varmi hic yada bilgisi olan?
    2011 1.6 180 HP T. Beyaz,Siyah Tavan,Cam filmi,19 İnç jant,Navigasyon,Ledli sinyal lambası,Ayna alt ledi,Krom kapı kolu,Kapı altı logo.

http://i.hizliresim.com/LpNkQb.jpg

Ynt: Plastidip kaplama

Ben kısmi olarak kullandım panjuru kaplattım, yaklaşık bir yıldır sorunsuz kullanıyorum

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Sponsorumuz kaminari parki arayin tayfun beyle gorusun kafanizdako soru isaretlerini cevapliyacaktir.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

plastidipi genellikle jant için yada ufak tefek köşe modifiyeleri için yaptıklarını videolardan gördüm fakat komple araç kaplama olarak birşey diyemem

Yorum

Sagolun hepiniz abi. Kaplatmayi dusunuyorum ama 1.500 lira istiyolar onu bide ruhsata islet felan uzun hikaye belki o dedigim sekilde oluyosa belki maliyeti daha ucuza gelebilir diye dusundum
          2011 1.6 180 HP T. Beyaz,Siyah Tavan,Cam filmi,19 İnç jant,Navigasyon,Ledli sinyal lambası,Ayna alt ledi,Krom kapı kolu,Kapı altı logo.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HkmdR
            Sagolun hepiniz abi. Kaplatmayi dusunuyorum ama 1.500 lira istiyolar onu bide ruhsata islet felan uzun hikaye belki o dedigim sekilde oluyosa belki maliyeti daha ucuza gelebilir diye dusundum
            hangi renk tercihinde vardı

Yorum

Kırmızı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HkmdR
                Kırmızı
                yakışır

Yorum

Plastidip çok mantıklı değil bence, basınçlı su ile yıkaması dert, cila yapamıyorsun vs. Sökmesi de üzerinden bir süre geçtikten sonra göründüğü kadar kolay olmuyor. Ben jantlarıma yapmıştım, ömrü 1 ay kadar oldu.
                  ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

İşleniyor...
                  X