Arkadaşlar yaklaşık 6 ay önce continental sportcontact3 rft lastik takmıştım ama hayatımın hatasını yapmışım performans ve fren olarak beni hiç üzmedi ama bir lastik bu kadarmı sert olur arkadaş sanki taşına üzerinde gidiyorum en ufak çukurlar arabada zelzele etkisi yapıyor. Şimdi michelinpilotsport3 düşünüyorum kullanan varsa yorumlarını bekliyorum yada elinde temiz çıkması olan yada başka marka tavsiyesi olan varsa oda olur ama makul fiyat olsun lütfen (bu arada ben aracı sert kullanırım ona göre lastik arıyorum ve ebat 245/45/18) yani hem performans hem konfor arıyorum cokmu şey istiyorum acaba
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yine lastik :((
Collapse
X
-
Ynt: Yine lastik (
Bende kullanmıştım aynı lastiği memnundum sertliğinden, fren ve performansından. Şuanda SC 5 taktım yanakları daha dolgun ve daha yumuşak. üretim yılına bağlı olarak lastiğin sertleşmesi mümkün.
Yorum
-
Bende 17'' conti kullaniyorum ve şuanda lastik gıcırdamaya başladı.ilk defa başıma böyle bişey geldi.ön taraftan gelen sürtme benzeri bir ses vardı bugün detaylı yaptığımız inceleme sonucu sorunun lastiğin yuvarlanırken jant ile olan temas yüzeyinden sürtünme sesi olduğunu anladık.usta yeni lastik almamı önerdi nasıl iş anlamadım 6mm diş derinliği var 37/11 tarihli lastik.2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Yorum
-
Bendeki daha 2 senelik düz yolda sıkıntım yok performans ve tepkiler 10 numara ama çukurlarda beni benden alıyor. İlk takildiginda ertesi gün kendi eski lastikcime gidip "abi havasını fazla bastılar heralde taş gibi" dediğimde artık alış run flat almışsın bunlar böyle demiştiŞekil peşinde koşma üzülürsün, Sen yaradana KUL olda millet şekil görsün
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: serkan cengizArkadaşlar yaklaşık 6 ay önce continental sportcontact3 rft lastik takmıştım ama hayatımın hatasını yapmışım performans ve fren olarak beni hiç üzmedi ama bir lastik bu kadarmı sert olur arkadaş sanki taşına üzerinde gidiyorum en ufak çukurlar arabada zelzele etkisi yapıyor. Şimdi michelinpilotsport3 düşünüyorum kullanan varsa yorumlarını bekliyorum yada elinde temiz çıkması olan yada başka marka tavsiyesi olan varsa oda olur ama makul fiyat olsun lütfen (bu arada ben aracı sert kullanırım ona göre lastik arıyorum ve ebat 245/45/18) yani hem performans hem konfor arıyorum cokmu şey istiyorum acaba
Serkan Bey size tavsiyem Michelin PS3 yerine PSS yani Pilot Super Sport almanız. PS3'e göre daha dayanıklı ve konforlu, aynı zamanda da performanslıdır. Super Sport otomobiller için (Veyron gibi) tasarlanmış bir lastik. Özel malzemelerin kullanıldığı bir yapısı var.
Yok olmaz derseniz RE002 tavsiye ederim. Re003 çıkacaktı, sanırım artık çıkmıştır. TR'ye geldiyse denemenizi tavsiye ederim. Tabi ki kullanmak kısmet olmadı ama sizi üzmeyeceğine eminim.2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Belki izlemişsinizdir 260 ile giderken lastik patlıyor. RF lastikler.
2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: serkan cengizArkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler flesius kardeşim pss lastik araştırıcam gibi duruyor
Re003 daha gelmemiş. Aceleniz yoksa bence bekleyin. Bir kaç ay sonra kışlıkları takma vakti geliyor nasılsa.2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: denzBelki izlemişsinizdir 260 ile giderken lastik patlıyor. RF lastikler.
2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FlesiusOrjinal yazı sahibi: denzBelki izlemişsinizdir 260 ile giderken lastik patlıyor. RF lastikler.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DavudxOrjinal yazı sahibi: FlesiusOrjinal yazı sahibi: denzBelki izlemişsinizdir 260 ile giderken lastik patlıyor. RF lastikler.
2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
Yorum