Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yine lastik :((

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yine lastik :((

Arkadaşlar yaklaşık 6 ay önce continental sportcontact3 rft lastik takmıştım ama hayatımın hatasını yapmışım performans ve fren olarak beni hiç üzmedi ama bir lastik bu kadarmı sert olur arkadaş sanki taşına üzerinde gidiyorum en ufak çukurlar arabada zelzele etkisi yapıyor. Şimdi michelinpilotsport3 düşünüyorum kullanan varsa yorumlarını bekliyorum yada elinde temiz çıkması olan yada başka marka tavsiyesi olan varsa oda olur ama makul fiyat olsun lütfen (bu arada ben aracı sert kullanırım ona göre lastik arıyorum ve ebat 245/45/18) yani hem performans hem konfor arıyorum cokmu şey istiyorum acaba
    Şekil peşinde koşma üzülürsün, Sen yaradana KUL olda millet şekil görsün

Ynt: Yine lastik (

Dediğin lastiği ben insignia da kullandım çok yumuşak bir lastiktir aslında
    2015 leon fr

Yorum

Bende kullanmıştım aynı lastiği memnundum sertliğinden, fren ve performansından. Şuanda SC 5 taktım yanakları daha dolgun ve daha yumuşak. üretim yılına bağlı olarak lastiğin sertleşmesi mümkün.

Yorum

Bende 17'' conti kullaniyorum ve şuanda lastik gıcırdamaya başladı.ilk defa başıma böyle bişey geldi.ön taraftan gelen sürtme benzeri bir ses vardı bugün detaylı yaptığımız inceleme sonucu sorunun lastiğin yuvarlanırken jant ile olan temas yüzeyinden sürtünme sesi olduğunu anladık.usta yeni lastik almamı önerdi nasıl iş anlamadım 6mm diş derinliği var 37/11 tarihli lastik.
        2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
        2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Bana da 20" Lazım nasıl bir lastik alınır ki?

Yorum

Lastiklerin ömrü 4 yıldır arkadaşlar,4 yılda işi bitiyor çoğunun,değiştirin...
            2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Bendeki daha 2 senelik düz yolda sıkıntım yok performans ve tepkiler 10 numara ama çukurlarda beni benden alıyor. İlk takildiginda ertesi gün kendi eski lastikcime gidip "abi havasını fazla bastılar heralde taş gibi" dediğimde artık alış run flat almışsın bunlar böyle demişti

Yorum

Tüm flat lastikler sert oluyor zaten, ona yapacak çok bir şey yoktur...
                2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: serkan cengiz
                  Arkadaşlar yaklaşık 6 ay önce continental sportcontact3 rft lastik takmıştım ama hayatımın hatasını yapmışım performans ve fren olarak beni hiç üzmedi ama bir lastik bu kadarmı sert olur arkadaş sanki taşına üzerinde gidiyorum en ufak çukurlar arabada zelzele etkisi yapıyor. Şimdi michelinpilotsport3 düşünüyorum kullanan varsa yorumlarını bekliyorum yada elinde temiz çıkması olan yada başka marka tavsiyesi olan varsa oda olur ama makul fiyat olsun lütfen (bu arada ben aracı sert kullanırım ona göre lastik arıyorum ve ebat 245/45/18) yani hem performans hem konfor arıyorum cokmu şey istiyorum acaba
                  RFT lastiklerin hepsi serttir arkadaşlar, basınç kaybı anında yanakta yol almak zorunda olduğundan güçlendirilmiş yanaklara sahiptir. Konfor arıyorsanız RFT lastik tavsiye etmem. Aynı şekilde dar yanaklı lastiklerden de uzak durmanızı tavsiye ederim. Hem dar yanaklı hem RFT lastikler ise size de aracınıza da kabus olur.

Serkan Bey size tavsiyem Michelin PS3 yerine PSS yani Pilot Super Sport almanız. PS3'e göre daha dayanıklı ve konforlu, aynı zamanda da performanslıdır. Super Sport otomobiller için (Veyron gibi) tasarlanmış bir lastik. Özel malzemelerin kullanıldığı bir yapısı var.

Yok olmaz derseniz RE002 tavsiye ederim. Re003 çıkacaktı, sanırım artık çıkmıştır. TR'ye geldiyse denemenizi tavsiye ederim. Tabi ki kullanmak kısmet olmadı ama sizi üzmeyeceğine eminim.
                  2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Belki izlemişsinizdir 260 ile giderken lastik patlıyor. RF lastikler.
                    2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler flesius kardeşim pss lastik araştırıcam gibi duruyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: serkan cengiz
                        Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler flesius kardeşim pss lastik araştırıcam gibi duruyor

Re003 daha gelmemiş. Aceleniz yoksa bence bekleyin. Bir kaç ay sonra kışlıkları takma vakti geliyor nasılsa.
                        2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Orjinal yazı sahibi: denz
                          Bu adama hastayım ya Tiksinmekle gülmek arasında gidip geliyorum her videosunda ama hep gülme kazanıyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Flesius
                            Bu adama hastayım ya Tiksinmekle gülmek arasında gidip geliyorum her videosunda ama hep gülme kazanıyor
                            Arabanın döşüne yazan adam, :-)))) bu adamın bir videosunu izlemiştim spreyle her tarafını yazıyla boyuyor. Biraz garip bir tip.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Davudx
                              Orjinal yazı sahibi: Flesius
                              Arabanın döşüne yazan adam, :-)))) bi adamın bir videosunu izlemiştim spreyle her tarafını yazıyla boyuyor. Biraz garip bir tip.
                              Ahahahaha biliyorum onu Arkasına nietsek acep mi ne öyle bişey yazmışlardı. Tam tipp!

Yorum

İşleniyor...
                              X