Duyuru
Collapse
No announcement yet.
1.6dizel insignia fiyatları belli oldu
Collapse
X
-
Ynt: 1.6dizel insignia fiyatları belli oldu
Standart cosmo 110 bin + flexi,sunroof, still paket eklersek = 120 bin gibi bir rakama geliyor. Performans tork sayesinde yeterli olur gibi, hem insignia hem ekonomi isteyen kullanıcılar için yapılmış bir araç. Albenisi yüksek görünüyor. Dizel az yakan bir insignia olduğu için ikinci elde nasıl bir değer kaybı yaşıycak onu merak ediyorum yada yaşıycakmı ? Kısa zamanda yollarda görürüz. Hayırlısı olsun.2016 Mercedes cla 180 cdi amg
-
Yorum
-
Bu otm.şanzıman ve manuel-otm. yakıt tüketim farkı ile işi zor bence.Ayrıca benzinlisinin fiyatını düşürerek, piyasa 1.6 dizel otm araç sokan bir firmanın ikinci eldeki değer kaybı için çok iyimser olmamak lazım.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: barrrİnsignia piyasası kısa zamanda yükselecektir. Benzinli 1.6sidi lere artık tüp takılıyor, arıza da vermiyor. Prins DLM kit benzinsiz kullanım, tüketim yarı yarıya düşüyor.2016 Mercedes cla 180 cdi amg
Yorum
-
Liste fiyatindan en az 6000 tl indirim oluyor2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık
Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.
Yorum
-
Fiaytlar çok iyi, benim 1.4'ü kaça satarım da dizel otomatik spor paket alırım diye derin derin düşündürdü bu fiyatlar. Opel Aydın bayisi Surtaş'a göre dizellerde çok fazla pazarlık payı yokmuş. Ama Opel Türkiye'nin elinde bi hayli paketsiz 1.4 ve 1.6 benzinli varmış, onları 6000-9000 tl indirimle verebilirlermiş.
2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi
Yorum
Yorum