Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Lpg

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Lpg

Orjinal yazı sahibi: edizen
    Orjinal yazı sahibi: Davudx
    Daha önceki aracınız neydi bilmiyorum durumu söyle özetleyebiliriz sanırım, ya daha önceki aracınız çok az yakıyordu ya da siz şimdiki aracınızı çok sıkıştırıyorsunuz yoksa bu araba asırı yakıt yakmıyor. Ben İzmir'de kullanıyorum şehir içinde 8.5-9.0 litreden fazlasını tukettiremedim normal kullanımda.
    Benim araç 1.6 atmosferik motor vectra C. 1300 kg.
    Sizin araç ise 1.6 Turbo motor İnsignia. 1600 kg.
    Her iki arabanın da şehir içi 8.5 litre yakması bana çok tuhaf geldi doğrusu.
    Sizin arabayı bilmem ancak benim aracım öyle abartılı yakıt yakmıyor, isteyene ortalama Yakıt göstergesini fotoğrafını yollarım, ben sakin kullanıyorum kullandığım yollar genelde IZMIR Çevreyolu Karşıyaka-Çiğli-Bornova arası son 16 bin kusur kilometredir ortalamayı sfırlamadım 8.5'in Altını 9'un da üstünü görmedim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HkmdR
      Abi bende 17 İnc jant vardi 19 yaptim yeri gelince biraz sıkıstiriyorum ama abi 600 liralik benzinle 950 km yol anca yapmaya basladi araba
      Ben de 20" kullanıyorum ama böyle bir yakıt yok, iki depoyla 950 km bence cok yakmış bir sorun vardır bence ya da gittiğin yollar sıkıntılıdır normal koşullarda yakmaz bu kadar.

Yorum

600 liralık benzinle 950 km 13 litre gibi bir ortalama demek. Yakarmı yakar ama basarsanız sıkıştırırsanız. Ben istanbulda 9 ile dolaşıyorum ama gayet sakin kullanırım. Şimdi kemerburgazdan geliyorum yol açıktı fazla dur kalk yoktu, onun için ortalama 8.3'e düşmüştü bıraktığımda, 19 jant var bu arada. Bu yakıt tüketiminin jant ile çok ilgisi olduğunu düşünmüyorum, 0.5 litre fazla yakabilir, oda normaldir. Durumunuzu bilmiyorum ama lpg işine girmemenizi tavsiye ederim, 1.6 t lerden çok başı ağrıyanlar var. Lpg için hem zaman hemde para gerekiyor. Bunları sizde biliyorsunuzdur ama belki diyerekten denemek isteyebilirsiniz. Kim aracına lpg taktırmak isterki. Benim vaktim var, uğraşırım, sanayide tanıdık çok diyorsanız deneyebilirsiniz. Forumda lpg ile kmlerce sorun yaşamayanlar var tabi ama bunun yanında çok kötü örnekleride var. Teknik destekde " aracım teklemeye başladı, gaz yememeye başladı vs " gibi konu başlıklarında ilk sorulan soru, aracınızda lpg var mı oluyor. Her ne olursa olsun, hakkınızda hayırlısı neyse o olsun
        2016 Mercedes cla 180 cdi amg

Yorum

İyi gunler
          1.6 T aracim var yakittan sikayetci olmaya basladim 19 inç jant taktirdiktan sonra asiri yakmaya basladi. Lpg taktirmayi dusunuyorum ama sorun yaratiyo diyenler var yaratmiyo diyenlerde var o yuzden kararsiz kaldim İstanbul da guvenilir montaji isciligi ve lpg de sorun yaratmayacak neresi vardir onere bileceginiz
          yılda kaç bin km yapıyorsunuz

Yorum

Abi bende 17 İnc jant vardi 19 yaptim yeri gelince biraz sıkıstiriyorum ama abi 600 liralik benzinle 950 km yol anca yapmaya basladi araba
            abovvvv çok yakmış km de 0.63 kuruşa denk geliyor
            jant bu kadar fark ettirebiliyor mu

Yorum

merhaba arkadaslar 2009 ınsıgnıa 1,6 t var bende. 80 bınde. 4 ay once prıns turbo uyumlu lpg taktırdım. yaklasık 10 bın kullandım aracı herhangı bır sıkıntı yasamadım.
              gayet memnunum.

Yorum

İşleniyor...
              X