Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Lpg

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Lpg

İyi gunler
    1.6 T aracim var yakittan sikayetci olmaya basladim 19 inç jant taktirdiktan sonra asiri yakmaya basladi. Lpg taktirmayi dusunuyorum ama sorun yaratiyo diyenler var yaratmiyo diyenlerde var o yuzden kararsiz kaldim İstanbul da guvenilir montaji isciligi ve lpg de sorun yaratmayacak neresi vardir onere bileceginiz
    2011 1.6 180 HP T. Beyaz,Siyah Tavan,Cam filmi,19 İnç jant,Navigasyon,Ledli sinyal lambası,Ayna alt ledi,Krom kapı kolu,Kapı altı logo.

http://i.hizliresim.com/LpNkQb.jpg

Ynt: Lpg

Merhaba

18 ile 19 inc arasında yakıt olarak çok bir fark yok bence şuan benim aracımda 20inç var 18'e göre max 0,3-0,5lt fark gözlemledim sizin sorun psikolojik olmasın
    2010 1.6T Cosmo

Yorum

forumda 1.6T araçlarla ilgili tüm LPG konularının harmanlanmasında;

* 1.6T araçlar için LPG uygulamasının uygun olmadığı sonucu çıkar.

1.4 araçların fabrika çıkışlı LPG'li seçenekleri vardır.Ayrıca 1.4 motorlarda kronik LPG şikayeti de yoktur.Yakıttan şikayet ediyorsanız farklı çözüm yolları bulmanız mantıklı olanıdır.
      https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: canbaz
        forumda 1.6T araçlarla ilgili tüm LPG konularının harmanlanmasında;

* 1.6T araçlar için LPG uygulamasının uygun olmadığı sonucu çıkar.

1.4 araçların fabrika çıkışlı LPG'li seçenekleri vardır.Ayrıca 1.4 motorlarda kronik LPG şikayeti de yoktur.Yakıttan şikayet ediyorsanız farklı çözüm yolları bulmanız mantıklı olanıdır.
        +1
        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Takmayın takmayın, uzak durun.... Arkadaşların önerilerini dinleyin... Görebildiğim kadarıyla benzininizi de kendiniz dolduruyosunuz, okadar kafayı takmışsınız. Bence başka alternatiflere yönelin. Pompacılar pompalarını elletmezler, tanıdık mıydı?
          2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Daha önceki aracınız neydi bilmiyorum durumu söyle özetleyebiliriz sanırım, ya daha önceki aracınız çok az yakıyordu ya da siz şimdiki aracınızı çok sıkıştırıyorsunuz yoksa bu araba asırı yakıt yakmıyor. Ben İzmir'de kullanıyorum şehir içinde 8.5-9.0 litreden fazlasını tukettiremedim normal kullanımda.

Yorum

Yok canım ne fazla yakması 1.6 cdti nın 2 katı sadece
              2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
              2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: beter55
                Yok canım ne fazla yakması 1.6 cdti nın 2 katı sadece
                9 litre mi yakıyor aracınız, o zaman İnsignia 18 litre yakıyor sizin hesaba göre öyle mi?

Yorum

Astra ort 6 litre insignia 10-11 arası + benzin dizel farkı

Yorum

Kullanım tarzi ve arabanin bakımı da cok önemli etken tabi nasıl bir yolda kullandiginiz da. Biu saydıklarım yakıt değerlerini artırıp azaltabilir. D Sınıfı 6 litre yakan benzinli araba var mi?

Yorum

En iyimser tarafla 1.5 katı farkediyor

Yorum

Sen arabayı cok sıkıştırıyorsun belli ki ;-)

Yorum

Yok abi gerçekten sıkıştırmıyorum fakat bir gerçek bar kabul etmek lazım insignia az yakmıyor hatta biraz fazla yakıyor ama hangi benzinli aracı dizel araçla karşılaştırırsak fazla yakar.insanlar bu ayrımı yapmıyorlar . 1.6 sidi otomatik 1.6 cdti Manuel'e göre fazla yakıyor ama 1.6 sidi turbolu benzinli araçlardan fazla yakmıyor . Hangi benzinliyi koyarsanız koyun ortalama da 8-9 dan aşağısını Görmez hatta bu segment ve ebatlardaki araç 10 litrenin altı hayal .bu farkı gözeterek yorum yapmak gerekir şu anki fiyatlarla yakıt Hesabı Yapıcak kişi direk dizele yönelmeli fazla km yapmayanlar ve çevre yolunda kullananlar benzinli tercih etmeli

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Davudx
                            Daha önceki aracınız neydi bilmiyorum durumu söyle özetleyebiliriz sanırım, ya daha önceki aracınız çok az yakıyordu ya da siz şimdiki aracınızı çok sıkıştırıyorsunuz yoksa bu araba asırı yakıt yakmıyor. Ben İzmir'de kullanıyorum şehir içinde 8.5-9.0 litreden fazlasını tukettiremedim normal kullanımda.
                            Benim araç 1.6 atmosferik motor vectra C. 1300 kg.
                            Sizin araç ise 1.6 Turbo motor İnsignia. 1600 kg.
                            Her iki arabanın da şehir içi 8.5 litre yakması bana çok tuhaf geldi doğrusu.

Yorum

Abi bende 17 İnc jant vardi 19 yaptim yeri gelince biraz sıkıstiriyorum ama abi 600 liralik benzinle 950 km yol anca yapmaya basladi araba
                              2011 1.6 180 HP T. Beyaz,Siyah Tavan,Cam filmi,19 İnç jant,Navigasyon,Ledli sinyal lambası,Ayna alt ledi,Krom kapı kolu,Kapı altı logo.

http://i.hizliresim.com/LpNkQb.jpg

Yorum

İşleniyor...
                              X