Kışın soğuk havada kapalı tutuyorum çünkü dışarının is,yakıt her türlü pis kokusunu da içeri verebiliyor ama yazın açıyorum. Bu sefer de bazen içeri sıcak hava verdiği oluyor. Üstelik iç sirkule hava ayarını açıyorum ve derece ayarı low da duruyor. Siz oto. nem gidermeyi nasıl kullanıyorsunuz?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Otomatik nem gidermeyi kullanıyor musunuz?
Collapse
X
-
Ynt: Otomatik nem gidermeyi kullanıyor musunuz?
Orjinal yazı sahibi: WolverineKışın soğuk havada kapalı tutuyorum çünkü dışarının is,yakıt her türlü pis kokusunu da içeri verebiliyor ama yazın açıyorum. Bu sefer de bazen içeri sıcak hava verdiği oluyor. Üstelik iç sirkule hava ayarını açıyorum ve derece ayarı low da duruyor. Siz oto. nem gidermeyi nasıl kullanıyorsunuz?2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
-
Ynt: Otomatik nem gidermeyi kullanıyor musunuz?
Orjinal yazı sahibi: ŞEKEROĞLUbu dediğiniz aracın dışındaki havayı değilde araç içi havayı soğutmaya da yarıyor mu yani dışarıdaki havayı içeriye vermiyor değil mi ?@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
Yorum
Yorum