Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Vectra c elegance mı yoksa ford mondeo titanium mu ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Vectra c elegance mı yoksa ford mondeo titanium mu ?

vectra hakkında bilgim yok ama mondeo iyidir. vectra üretimi bitmiş bir araç. mondeo kasa güncellenerek devam etmekte. ancak onun da düşük kilometrelisini bulmak mesele. ben hali hazırda 2006 2.0 tdci otomatik mondeo kullanıyorum. gayet memnunum.
    2015 1.6 dizel otomatik insignia cosmo stil paket+koltuk ısıtma

Yorum

Ynt: Vectra c elegance mı yoksa ford mondeo titanium mu ?

Bundan önce iki tane mondeo kullandım, 1999 GHİA ve 2004 model GHİA modellerini kullandım. Ancak benim kullandığım araçların ikisi de 2000 cc idi. O nedenle performans olarak çok memnundum, özellikle 2004 GHİA aracım dizel 130 HP'di. Torku da çok yüksek olunca performans konusunda söyleyecek söz yok. Siz bir üst kasayı almayı planlıyorsunuz, ben de çok araştırdım ama temizini bulamadım (dizel aradım 2000 cc). Vectra'yı bilmiyorum ama mondeodan çok memnun kalacağınız garantidir. Özellikle D segmenti olduğu için içinde kullanılan plastik, kumaş, mekanik, elektronik malzemeler çok kalitelidir. Bence ikisi arasında kaldıysanız kesinlikle MONDEO derim. Ancak motor 1.6 olunca performans yönünden bir soru işareti olabilir. Mondeonun tek kronik problemi klimasıdır. Klima kompresörü çabuk arızalanabilir ve tamiri mümkün değil, 700-1000 TL aralığında fiyata yaptırılabilir. Ayrıca seçim olarak titanium ya da selective iyidir. Trend olanlarına pek bakmayın, çünkü hem donanım olarak hem de kalite açısından bariz fark vardır. Konuyla ilgili http://www.fordclubtr.com/forum/ adresinden detaylı bilgi alabilirsiniz. Hayırlı olması dileğiyle...

Yorum

İşleniyor...
      X