Duyuru

Collapse
No announcement yet.

dvd800 saat sorunu..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• dvd800 saat sorunu..

arkadaşlar benim sport tourerdeki ekranda sıcaklıkta sorun yok ama saat kafasına göre takılıyor.. ve genelde de yanlış gösteriyor.. benim yapmam gereken nedir? teşekkürler şimdiden..

Ynt: dvd800 saat sorunu..

Saati radyodan otomatik ayarlamaya yarayan bir ayar vardı diye hatırlıyorum. Onu kapatırsanız düzelebilir. Yani otomatik değil manuel ayarda kalsın.
    2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

tamam ersin bey yarın deneyeyim.. teşekkürler bilgi için..

Yorum

RDS ayarı olacak menüde. Onu açık konumdan kapalı konuma getirin saat artık son ayarında kalacaktır

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

tamamdır murat bey yarın deneyeceğim.. teşekkürler..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bgmeu
            tamam ersin bey yarın deneyeyim.. teşekkürler bilgi için..
            Rica ederim RDS zaman senkronizasyonu ayarı. O açıksa kapatın.

Pardon yazılmış yukarıda.
            2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Saat Bölgesel ayarlardan +2 ye getirin ama bazen RDS vs.. sebeplerden dolayı saatten değişimler olabiliyor en iyisi otomatik seçeneğini iptal etmek

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
              X