arkadaşlar benim sport tourerdeki ekranda sıcaklıkta sorun yok ama saat kafasına göre takılıyor.. ve genelde de yanlış gösteriyor.. benim yapmam gereken nedir? teşekkürler şimdiden..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
dvd800 saat sorunu..
Collapse
X
-
Ynt: dvd800 saat sorunu..
Saati radyodan otomatik ayarlamaya yarayan bir ayar vardı diye hatırlıyorum. Onu kapatırsanız düzelebilir. Yani otomatik değil manuel ayarda kalsın.2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
-
Orjinal yazı sahibi: bgmeutamam ersin bey yarın deneyeyim.. teşekkürler bilgi için..
Pardon yazılmış yukarıda.2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Saat Bölgesel ayarlardan +2 ye getirin ama bazen RDS vs.. sebeplerden dolayı saatten değişimler olabiliyor en iyisi otomatik seçeneğini iptal etmek
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
Yorum