Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Araç Kartı Hakkında?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Araç Kartı Hakkında?

Arkadaşlar Merhabalar

İstanbul'da park etmek gerçekten çok büyük sorun Bazen araçlarımızı başka araçların arkasına çekip gidiyoruz ve numara bırakmayı unutuyoruz. Ben iMac Kullandığımdan sitenin logolarını alamadım. Fakat gönderdiğim resimdeki gibi bir çalışma yapsak nasıl olur ? Hem aracımızın üstünde durur bize ulaşım kolaylaşır hemde sitemizin reklamı olur? hiho

"Gözümün Gördüğü Hiçbirşeyden Korkmam." Hz. Hamza

Ynt: Araç Kartı Hakkında?

Değişik bir düşünce olmuş öneriniz için teşekkürler

Pr sorumlumuz Cemil beye konuyu yönlendiririz ve düşüncelerini alırız.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Teşekkürler elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım iyi forumlar

Yorum

Bu işler için yapılmış siyah beyaz plastik numara aparatları var. Ben otoparkçımdan almıştım. Eğer projeniz hayata geçmezse onlardan tavsiye ederim. Alttaki linkte bulabilirsiniz. Canınız isteyince çevirerek açıp kapatabiliyorunuz. Yani numaranızın her zaman görünmesini değil sadece ters parklarda siz açınca görünmesini sağlayabiliyorunuz. Plastiği falan kaliteli. Resimlerde göründüğü kadar iğrenç durmuyor

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...07300714/detay
        2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Gelçi buda olabilir. Kağıda numara yazıp bırakmaktansa. Fakat insignia team da şekil duruyor + 10 beygir gibi
          Orjinal yazı sahibi: Flesius
          Bu işler için yapılmış siyah beyaz plastik numara aparatları var. Ben otoparkçımdan almıştım. Eğer projeniz hayata geçmezse onlardan tavsiye ederim. Alttaki linkte bulabilirsiniz. Canınız isteyince çevirerek açıp kapatabiliyorunuz. Yani numaranızın her zaman görünmesini değil sadece ters parklarda siz açınca görünmesini sağlayabiliyorunuz. Plastiği falan kaliteli. Resimlerde göründüğü kadar iğrenç durmuyor

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...07300714/detay

Yorum

çok duyarlı ve dikkat çekici bi uygulama olmuş
            inşallah devamı gelir

Yorum

İşleniyor...
            X