Duyuru

Collapse
No announcement yet.

opelgm.com online alışveriş

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• opelgm.com online alışveriş

Arkadaşlar bu site güvenli midir?
    Bakım malzemeleri alacağım. Burada 125 lira olan yağ sitede 96 lira artı birkaç parça da almak istiyorum.
    2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Ynt: opelgm.com online alışveriş

Ben gidip kendi yerlerinden aldım. PayPal ile ödeme yapmıştım. Bana yakın yerleri. Online'da durum ne bilmiyorum ama dükkan olarak iyi. Yani en azından aldığım ufak tefek parçalarda sorun yaşamadım. Vites topuzu, gözlük kapı, cam fıskiyesi, vs gibi şeyler almıştım.
    2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Ben de bu siteyi arada bir takip ediyorum, hiç ürün satın almadım. Buradaki fiyatlar Bornova'da 3.sanayideki bazı yedek parcacilarla hemen hemen ayni. Orjinal sattığını söyleyenler var ancak aslını bilmiyorum, izmirdeyseniz 3.sanayiye bir bakın derim Deniz bey.

Yorum

Silecek almıştım internet vasıtasıyla. Hem teslimattan hem de üründen memnun kaldım.
        34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Davudx
          Ben de bu siteyi arada bir takip ediyorum, hiç ürün satın almadım. Buradaki fiyatlar Bornova'da 3.sanayideki bazı yedek parcacilarla hemen hemen ayni. Orjinal sattığını söyleyenler var ancak aslını bilmiyorum, izmirdeyseniz 3.sanayiye bir bakın derim Deniz bey.
          Zonguldaktayım

Mobil 1 esp 0W40 yağ bakıyordum. 4 litre vardı ama 1 litrelik yoktu. Şimdi aradım stoklarında varmış eklediler.

Yorum

ben motor tamiratı yaptırırken 5.000 tl ye yakın bir malzemeyi oradan almıştım güvenebilirsiniz. sağlam bir firma

Yorum

güvenilir.
              https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Güvenilir.Ben karter korumayı bile kargoyla buradan aldım.
                2011 Teknik Gri+Nav800+Sunroof+Chip+Performans buji+Sprintbooster+KN Kutu içi Filtre+OPC Pedal Seti

Yorum

Teşekkürler hepinize

Yorum

Ben de tavsiye ederim...
                    2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

bende yaklaşık 3 4 yıldır alışveriş yapıyorum kredi kartımla herhangi bir problem yaşamadım güvenilir ve ilgililier

2010 1.6T 180 HP COSMO KARBON SİYAH DVD800+TURNPUSH+PRİNS LPG+KAPI KOLU+AYNA ALTI+VİTES ALTI+KAPI İÇLERİ+GÖSTERGE PANELİ+ARAÇ İÇİ LED AYDINLATMA

Yorum

Alışverişimi yaptım. Sıkıntı çıkmadı. Bura yakın olduğundan İstanbul'dan Akşam verdiklerinde sabah geliyor maşallah

Yorum

Sitede orijinal ürünlerde dahi servisle bariz fiyat farkı var. Misalen 167tl istenen parça 90 lira civarı ve ikisi de gm satışta ürünlerde de sıkıntı cikmiyorsa daha ne olsun. obaa

Yorum

İşleniyor...
                          X