Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Lpgli subapları değişmiş insignia almayı düşünüyorum

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Lpgli subapları değişmiş insignia almayı düşünüyorum

Arkadaşlar görüşleriniz benim için çok önemli büyük ihtimal vazgeçecem bu sevdadan lakin subapları çelik olan bir insignia beni üzer mi ? Üzerse ne gibi problemler yaratabilir? Çelik subapa geçen üyelerimiz var mı forumda onların tecrübeleri benim için çok önemli...

Yorum

Arkadaşlar gerekli uyarıları yapmış. Benim önerim o kadar güce ihtiyacınız yoksa 1.4T LPG alın. Hem kafanız da rahat kalır.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aton1981
        15 bin km... Benzin ile; 7500 LPG ile; 5000 TL ( ortalama kaba değerler )
        ARada 2500 TL fark var... 2 yılda 5000 TL. 2 yılda satsanız, çıkardığı masrafları bilemeyeceğiz şimdiden ama, aradaki fark, aldığınız keyifi oranla mantığını siz düşünün. LPG' siz insignia alıp tertemiz binin.
        en son memlekete gidip geldiğimde uzun yol klima açık araç full bagaj 120 km hız sabitleyici açık lpg ile 20 kr yaktı bu hesaba göre yıllık 15 bin km 3000 tl benzinde ise 8.5 lt ortalama yaktığını farz edersek 4,67*8,5=39,69 yani 40 kr gibi bi rakam çıkıyor buda 6000 tl gibi bir rakam yapıyor bence ciddi bir rakam dediğiniz gibi 2 yıl binerse 6000 tl kar etmiş oluyor ama tabiki bu arada açabileceği masrafları bilmiyoruz açmayadabilir binevi kumar gibi birşey tercih meselesi bence

2010 1.6T 180 HP COSMO KARBON SİYAH DVD800+TURNPUSH+PRİNS LPG+KAPI KOLU+AYNA ALTI+VİTES ALTI+KAPI İÇLERİ+GÖSTERGE PANELİ+ARAÇ İÇİ LED AYDINLATMA

Yorum

Orjinal yazı sahibi: apex2121
          Arkadaşlar görüşleriniz benim için çok önemli büyük ihtimal vazgeçecem bu sevdadan lakin subapları çelik olan bir insignia beni üzer mi ? Üzerse ne gibi problemler yaratabilir? Çelik subapa geçen üyelerimiz var mı forumda onların tecrübeleri benim için çok önemli...
          ben kullanıyorum aracımda çelik sübap takılı 4 ay falan oldu alalı 8500 km yi geçti sanırım yaptığım yol ALLAH a şükür şu ana kadar bir problem yaşamadım

2010 1.6T 180 HP COSMO KARBON SİYAH DVD800+TURNPUSH+PRİNS LPG+KAPI KOLU+AYNA ALTI+VİTES ALTI+KAPI İÇLERİ+GÖSTERGE PANELİ+ARAÇ İÇİ LED AYDINLATMA

Yorum

Araç lpg den dolayı subaplar gitmiş ve yerine çelik subap takılmış sa ve lpg kullanmazsan sorun yok ama lpg ye devam dersen çelik subaplar orjinal magmezyum subaplara göre daha dayanıklı olduğu için biraz daha uzun süre dayanır ve günün sonunda oda deforme olur tercih senin sorun belli cevapta belli sonra kafana

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Gel vazgeeeeeeçççç.... Girme bu LPG işineeeeeee... İlla gireceksen fabrikasyon bir LPG ya da Dizel düşüüüüüünnn...Bizi dinleeeeee....
              2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

ah şu benzin fiyatlarına düşük ötv uygulansa da bizlerde lpg illetinden kurtulsak
                siz en iyisi dizel alın kafanız lpg ye nazaran daha rahat olsun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Flesius
                  Gel vazgeeeeeeçççç.... Girme bu LPG işineeeeeee... İlla gireceksen fabrikasyon bir LPG ya da Dizel düşüüüüüünnn...Bizi dinleeeeee....
                  Ersin ağabeye katılıyorum
                  Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

İşleniyor...
                  X