Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Elveda insignia

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Elveda insignia

ben vectra' yı (design edition) 2005 ocak ayında listesi 46,000 iken zar zor pazarlıklarla 42,100 tl ye aldım. bir ay sonra şubatta kampanya yapıp fiyatları 37 civarlarına düşürdüler. tabi o zaman bu bana kötü koydu.

şimdi birkaç ay önce aynı bayiye insignia için arabamı takasa vereyim dedim. 59.000 km deki tertemiz arabama 18,00 tl fiyat biçtiler...

işte insignia'ya mondeo gibi alternatif arayışım biraz da bu yüzden.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ercan
      ben vectra' yı (design edition) 2005 ocak ayında listesi 46,000 iken zar zor pazarlıklarla 42,100 tl ye aldım. bir ay sonra şubatta kampanya yapıp fiyatları 37 civarlarına düşürdüler. tabi o zaman bu bana kötü koydu.

şimdi birkaç ay önce aynı bayiye insignia için arabamı takasa vereyim dedim. 59.000 km deki tertemiz arabama 18,00 tl fiyat biçtiler...

işte insignia'ya mondeo gibi alternatif arayışım biraz da bu yüzden.
      verdikleri fiyat bayiden bayiye değisir, bende 2005 vectra desın edıtıon vardı 4ay once opel 23000 takasa saydı, aracta 120000kmde, 5 parcada boyalıydı

Yorum

sadece opelde yok bu sıkıntı aracı seçerken kesinlikle dikkat etmek gerekiyor markaları tek tek yazmayacağım sadece görünen zarar oranlarını yazacağım karar sizin.

2008 model bmw 320i satış fiyatı 53.000euro idi.
        bugün satmak isteseniz 20.000km de olan aracı en fazla 33.000euro satarsınız. 2 yılda zarar 20.000 euro

kia sportage 2006 satış fiyatı 42bin euro
        2009 da aracın satış fiyatı 20bin euro araç 70.000kmde idi. zarar 3 yılda 22bin euro

aynı şekilde sorento 2005 satış fiyatı 50bin euro
        2007 de satmaya kalksanız 30bin euro ancak eder

2008 de aldığınız 320i aracın fiyatıyla bugün m maket 182hp 320d alabiliyorsunuz bu adeletmi tabiki değil ama sadece sorun opelde değil bütün satışlar böyle malesef
        [center][center]      

2010 Mercedes C 180K AMG blackline

Yorum

Vedat,
          Bir kaç gün önce istanbul daydım. Taksim de Bayraktar Holding in Mercedes bayiliğini görüp hanımla içeri girdik. İlgilendiler hatta sanırım patron oradaydı uzunca konuştuk. Beyaz iki tane AMG vardı. Fiyatlarını konuştuk vs vs.. galiba ileride bende kıro olucam )) C180 aklımızda girmedi değil Konu şu arkadaşıma sormak gerek Passat bu araçtan üstün mü ki eski kasası bile segmentte hala bizim iki katımız satıyor? Biz Türklerin garip bir psikiyatrik hastalığı var! olaylar olup geçiyor iki elimizle yüzümüzü kapatıp olmuyor bişey olmuyor diye sayıklıyoruz ülkenin tozpepembe ekonomik tablosuna bakmamız gibi!. Ama gerçekler var.. Güllük gülistanlık Yunanistan ın şimdi yaşadıkları gibi! insanların passat veya bunun gibi araçları tercih nedeni borsa patlaması yaşayacak olması değil elbet, ama bizim gibi saçma sapan zararlar etmemesidir. Ülkemizde henüz fert başına düşen milli gelir sadece %10'a düşüyor olması, arabaların hala avrupa ve amerikadaki gibi kullanım aracı değil de "hava"aracı olup her tarafından vergi alınması nedeniye herkes "en az kaybedeceği" otomobile yöneliyor.. Senin benim insignia mızdakı donanım passat cc de belki var? sözün kısası fiyatlandırma politikaları be ce rik siz vedatcım... Bu arada C180 nasıl

Yorum

bizim halkımız AZ yakan PARÇASI kolay bulunan ŞEKLİ ŞEMALİ fana olmayan SAĞLAM olan BİRAZCIKTA KONFOR olan araçları tercih ediyorlar bunun en güzel örneğide PASSSSATTTT hiç bir zaman değer üzülmeden binebiliyorlar ben insignia mı satarken her gelen müsteriden pasaatı dinlemekten okadar sıkılmıştımki yani profili gayet net çözdüm sonunda.

Mercedese gelince ellerinizde öper kış kapıda kendisi biraz dinlenecek gibi görünüyor saygılar.

[center][center]      

Yorum

Vedat cigim,
              BMW ornegindeki durumun büyük sebebi de e90 kasanın değişecek olması ve bu sebeple baz 320d nin 42.000 Euro dan başlaması. Baz araba da tr Paketli.
              Diğer sebebi de 320d secmek yerine 320i secmiş olması.
              2008 model az km deki yeterli donanıma sahip 320d su an 37-38.000 Euro lara alıcı bulabilir.
              Şimdi aynı aracın sıfırı da 48-49.000 Euro ya alınabilir.
              Arada 3 model ve motor revizyonu ve en onemlisi kasa degisimi indirimi olmasına rağmen ikinci el performansı hiç de kötü değil.
              Bu aracı 2008 de 54.000 Euro ya almış olsak 38.000 Euro ya sattığımızda zarar 16.000 Euro olur. Bu da ya yaklaşık olarak %30 gibi bir oran yapar.
              Şimdi de gelelim insignia ya;
              Aracın 65.000 e alındığını var sayalım 2010 yılı basında.
              Aynı araç 2.900 km de ve su an ancak 55.000 tl ye alıcı bulabilir ki,Sifir km 58.000 tl ise 53.000 ancak eder.
              Bu hesapta en iyimser deger kaybı 9 ayda % 16 kadar oluyor.
              Peki ya bir de kasa degisimi ve makyaj olduğunu düşünerek üzerine bir de 3 model geri giderseniz deger kaybı korkarım %50 yi bulacaktır kanımca.
              BMW lüks segment çok deger kaybeder diyoruz ya? peki ya şimdi insignia ne segment oluyor?
              Ve emin olunuz ki BMW e90 320d ikinci elde de çok rağbet gören ve hızlı piyasası olan bir araç.
              Tıpkı senin c180 K gibi

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

abi kesinlikle ona katılıyorum 2.el de gerçekten çok kuvvetliler bmw audi mercedes tartışmasız. suanda sıfır araç düşünürseniz gerçekten mantııklı 320d veya c180k veya a4 olsun hepsi değerini koruyan araçlar. demek istediğim zamanında bmw de insanlara çok zarar ettirdi. en baz 320d 55.000euro idi 2 sene eveline kadar şimdi 46 ya almayanı dövüyorlar. kasa değişicek vs ama unutmayalımki insignia da 2009 da çıktı er geç oda bir makyaj görücek. saygılar
                [center][center]      

Yorum

Makyaj mı?
                  yanarız vallahi

Yorum

ben 0 km 2005 model a3 almıştım 3 yıl kullandım 55 bine almıştım 45 e sattım.Full+Full derler ya aynen öyleydi

2011 Astra J Sport 1.3 Eco - Siyah - Navi

Yorum

Sevgili corail peki şimdi 57 000e 1.6 cosmo veya 65000e 20cdti AT yi yeni araç olarak önerirmisin?

Yorum

Olabilir,hersey bir tarafa ben de takip ediyorum bu aracı.
                        Hem dizel hem otomatik. Ama şimdi Ford kuga powershift e de bakmaya gidecegim

Yorum

İşleniyor...
                        X