benimde qaribime qitti.. biraz ucuz qitmiş sanki. ama sağlık olsun sonuçta herşey qönlünüzce olmuş.
kaç km ydi aracınızın?
Aracım 30.000 km deydi bakımını yeni yaptırmıştım. Opel türkiyenin fiyat politikası yüzünden biraz daha ucuza gitti. Çünkü şu anda bayağı bir opsiyonlu olarak 52.000 TL'lere edition ları veriyorlar. Hatta 2010 modeline 51.000 tl teklif alan arkadaşım oldu. Full peket bir cosmo aracı lpg dönüşüm kiti dahil 58.000 tl ye satın alan arkadaşım oldu. Bu sebeple siz olsanız naparsınız 45-46 TL verip 2 sene kullanılmış ve problemleri olan bir araç alıp, saatlerce noterde kuyruk bekleyip kaskosuna da en az 900 tl verip ikinci el bi araç mı alırsınız yoksa anahtar teslim sıfır bir araçmı ?
2. maddedeki kusur bütün araçlarda rapor edilmiş.Bu durum kesinlikle normal değil.Ancak ülkemizde hiç bir servis bu konuda işlem yapmıyor.Ben aracımı bakıma götürdüğümde dedim böyle bir sorun rapor edilmiş ve bunun teknik bülteni yayınlanmış sorunu gidermek için.Ancak bir çözüm getirilmedi.Ben aracımı yıkarken basınçlı sudan dolayı kapı içlerine su birikiyor ve kapıyı açınca bu su boşalıyor aniden.
Fatih xls dosyasına bu hatayı yazmayı unutmuşum.Bu hata ile ilgili link aşağıda
2- Yağmurlu havalarda aracımın arka kapıları arasına su doluyordu ve kapı açılınca ayağımızı ıslatıyordu. Defalarca servise başvursamda her seferinde kapı kanalları kapalı normal bir durum yanıtını aldım.
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
[quote=taner ]
2. maddedeki kusur bütün araçlarda rapor edilmiş.Bu durum kesinlikle normal değil.Ancak ülkemizde hiç bir servis bu konuda işlem yapmıyor.Ben aracımı bakıma götürdüğümde dedim böyle bir sorun rapor edilmiş ve bunun teknik bülteni yayınlanmış sorunu gidermek için.Ancak bir çözüm getirilmedi.Ben aracımı yıkarken basınçlı sudan dolayı kapı içlerine su birikiyor ve kapıyı açınca bu su boşalıyor aniden.
Fatih xls dosyasına bu hatayı yazmayı unutmuşum.Bu hata ile ilgili link aşağıda
İnan bunu anlatmaktan yoruldum resmen, Ve hiç birşey yokmuş gibi bön bön bakmaları çok sinir bozucu. Şimdi başka birşeyi daha hatırladım. daha önce forumda konuşulmuştu, bizim araçların silecekleri çok sert ve çok fazla gıcırdama yapıyor. Bunu servisteki elemana söyledim garantiden de değil kendi paramla lastiklerini değiştireceğim. Adam başladı nutuk atmaya güneşde kalınca işte kar yağınca falan filan diye. Dedim arkadaş ilk defa araba kullanmıyorum ve hiç bir arabamda da sileceklerden bu ses gelmedi anormallik var dedim. Zorla değiştitdirdim. Daha sonra ses kesildi tabiiki
Neyse bugün yeni aracımı teslim aldım. Abartmıyorum ama hakkaten çok farklı bir araç ve inanın arabadan inesim gelmiyor. Öğleden beri dolanıyorum ilk gün şehir içi 170 km yaptım arabayı
Orjinal yazı sahibi: kahramansmmm
arkadaşlar hepinize merhaba;
2- Yağmurlu havalarda aracımın arka kapıları arasına su doluyordu ve kapı açılınca ayağımızı ıslatıyordu. Defalarca servise başvursamda her seferinde kapı kanalları kapalı normal bir durum yanıtını aldım.
benimde qaribime qitti.. biraz ucuz qitmiş sanki. ama sağlık olsun sonuçta herşey qönlünüzce olmuş.
kaç km ydi aracınızın?
Aracım 30.000 km deydi bakımını yeni yaptırmıştım. Opel türkiyenin fiyat politikası yüzünden biraz daha ucuza gitti. Çünkü şu anda bayağı bir opsiyonlu olarak 52.000 TL'lere edition ları veriyorlar. Hatta 2010 modeline 51.000 tl teklif alan arkadaşım oldu. Full peket bir cosmo aracı lpg dönüşüm kiti dahil 58.000 tl ye satın alan arkadaşım oldu. Bu sebeple siz olsanız naparsınız 45-46 TL verip 2 sene kullanılmış ve problemleri olan bir araç alıp, saatlerce noterde kuyruk bekleyip kaskosuna da en az 900 tl verip ikinci el bi araç mı alırsınız yoksa anahtar teslim sıfır bir araçmı ?
evet malesef opel TR nin fiyat politikası insignia yı başta tercih edenleri cezalandırır nitelikte devam ediyor..
siz 2009 ve 19 ay dediğinize göre ötv indirimi ile insignia alabilmiş şanslı kişilerdensiniz.. zararınız nispeten daha düşüktür diye umuyorum..
ya biz naapalım?
not : kasko çok fark etmeyecetir zannımca..
Evet ötv indiriminden faydalandım, 54.000 tl gibi bi rakama almıştım, demekki şu anda da ötv indirimi geçerli çünkü aynı fiyatlara geliyor araç hemde 18 jant ve bi kaç değişiklikle. Neyse giden gitti artık, yenisine bakıyorum Ama arkadaşlar insigniadan sonra audiyi tavsiye ederim hakkaten dehşet bir araç. Tek kelime ile mükemmel...
opel şaşırdı zaten bu fiyatlar neeteevee ( şaka tabiki ) indirimi ben de anlamadım gitti?
renault,megane 3 expression 105 ps dci + konfor paket araca 41.000 TL ister
fiat,bravo dizele yine 40.000 TL ve üzeri paralar ister
ama opel ( forumda arkadaşların ilettiği bilgilere istinaden söylüyorum ) 58.000 TL ye full 1.6 T cosmo veriyormuş..
vw golf fiyatlarından hiç bahsetmeyeceğim bile..
Zaten aklım mantığım almıyor renault veya fiat a bu paraları veren insanları, ama herkesin kişisel tercihidir saygılıyım. yanlız Doğuş otoyu bu konuda çok takdir ediyorum Benim ikinci aracım VW golf 8 ay önce aldım, Hala aldığım fiyat ve kontrol ediyorum ilk çıktığında da aynı fiyatmış. yani adamlar kesinlikle araçlarının değerini düşürmüyorlar. Opel in en büyük yanlışı bu Yeni çıkan Astra da bile büssürü indirim yapmışlar. İlk çıkışta opel den kesinlikle araba alınmaz çünkü cezalandırıyor..
opel fiyat konusunda istikrar sağlayamıyo maalesef, bugun bende servıse gıttım, 0km fiyatları sordum, ınsıgnia 1.6t cosmo 2011 58000 lıra dediler, ben yaklasık 4 ay once aldım aracımı aynı fiyata fakat 2010 model olarak, bilseydim zam gelmıcenı bende 2011 siparıs ederdım, satıs yaparlerken 2011 modellerın kesınlıkle zamlı olucagını solemişlerdi, üzüldüm
Evet ötv indiriminden faydalandım, 54.000 tl gibi bi rakama almıştım, demekki şu anda da ötv indirimi geçerli çünkü aynı fiyatlara geliyor araç hemde 18 jant ve bi kaç değişiklikle. Neyse giden gitti artık, yenisine bakıyorum Ama arkadaşlar insigniadan sonra audiyi tavsiye ederim hakkaten dehşet bir araç. Tek kelime ile mükemmel...
audi de çalışan bir arkadaşım var A4 için en az 6ay termin veriyolar siz nasıl aldınız? yunanistan için üretilen araçlar vardı sadece
Zaten bende sipariş vermek için gitmiştim yoktu çünki. Ama yunanistan için üretilenlerden birini aldım. Tek bir fark var sadece benim aracımdaki sürücü bilgilendirme ekranı kırmızı normalde türkiyeye gelenler renkli ekran oluyor. bunu da çok sorun etmedim zaten kaldıki arabayı çok iyi fiyata aldım.
Orjinal yazı sahibi: VDT
Orjinal yazı sahibi: kahramansmmm
audi de çalışan bir arkadaşım var A4 için en az 6ay termin veriyolar siz nasıl aldınız? yunanistan için üretilen araçlar vardı sadece
Yorum