Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Elveda insignia

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Elveda insignia

arkadaşlar hepinize merhaba;

19 aylık insignia maceramı bugün itibariyle bitirmiş oldum. İçimde hiç olmadığı kadar bir burukluk var. Aracımı oyuncağını bekleyen bi çocuk gibi beklemiştim tam 19 gün. Getiren gemilerin rotalarını takip edip aracın çift eksoz olup olmadığını tartışıyorduk. zaman çok çabuk geçiyor. neyse aracımı değiştirmemin sebeplerini aşağıda sıralayacağım.

1- Maalesef ön konsoldoki çıtırtı ve tıkırtılar hiç bir şekilde kesilmedi.
    2- Yağmurlu havalarda aracımın arka kapıları arasına su doluyordu ve kapı açılınca ayağımızı ıslatıyordu. Defalarca servise başvursamda her seferinde kapı kanalları kapalı normal bir durum yanıtını aldım.
    3- Kapı açma kollarındaki nikelajlar soyulmaya başlandı.
    4- Ön çamurluk boyası yavaş yavaş soyulmaya başladı ve rutuşlandı.
    Bunların hepsinden öte iki gün öncesinde aracımı 30.000 km bakımı için servise götürdüm. sağlam olarak teslim ettiğim arabam arızalı olarak geri verildi.
    Arabayla seyir halindeyken vites değiştiremiyorum. arabayı durdurup stop ettikten sonra bir müddet bekledikten sonra düzeliyor. Sonra tekrarlıyor. Aynen servise geri götürdüm kullanıcı hatası dediler. inanılır gibi değil. O anda kararımı verdim ve dün itibari ile aracımı takasa vererek kendi aracımdan daha düşük donanımlı Audi A4 1.8 TFSI 160 Ps bir araç aldım. İnşallah aynı sorunları yaşamam.

Ynt: Elveda insignia

Burdaki amacım kesinlikle arabayı kötülemek değil. Dediğim gibi çok severek aldım bu arabayı çok severek kullandım. hatta 1 haftalıkken yolda kaldım. Ama beni bezdiren opel servisleri ve cahil çalışanları oldu. Belkide hatam yeni üretilen bir arabayı tam oturmadan almak oldu ama buda bana ders oldu. Bundan sonra yeni çıkan bir arabayı en az iki sene bekleyeceğim hataları düzelsin diye. Hepinize selamlar...

Yorum

hayırlı olsun ama inanın bu hatalar çok nadir araçlarda görülüyor sanırım, çok şükür ben hiçbiirni yaşamadım...
      F30 Sport+

Yorum

Yeni üretilen araçlarda vardı, Ben mayıs 2009 da almıştım arabamı. İlk gelenlerdendi ötv indirimi zamanında almıştım. dediğim gibi 19 ay boyunca gezdim 30.000 km yol yaptım. Son vites olayı olmasaydı bir 6-7 ay daha kullanıcaktım. Genelde 2 senede aracımı değiştiririm değerini kaybetmeden yenilerim. takasda da iyi fiyata verdim.
        Doğuş oto olmasına rağmen. hayırlısı inşallah yarın yeni aracımı teslim alıyorum. Audi hakkında da büssürü şey yazılmış çizilmiş, araba olayı şans zaten sonuçta insan yapısı ama inşallah problem yaşamam.

Yorum

yeni aracınız çok güzel bir tercih olmuş kazasız belasız günlerde kullanın sakıncası yoksa ne kadara geldi bu audi

Yorum

Sağolasınız. Yeni arabam şöyle biraz düşeş oldu. bu araç iki tane olarak yunanistan kotasından gelmiş ve türkiye paketi yok araçlarda. ve 2010 trafiğe çıkışlı normal liste fiyatı 46.000 Euro bana kasko-cam filmi-kaput koruma falan 39.000 Euroya geldi.

Yorum

baya uygun olmuş hayırlı olsun audi audidir her zaman....
              F30 Sport+

Yorum

Hayirli ugurlu olsun. Kazasiz, belasiz, cezasiz ve sorunsuz surusler.
                2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Yorum

tebrikler kazasız belasız kullanın bence bizim araçlar kaliteli audi merso bmw ye giden yol üzerinde bir durak fazla üzülmeye gerek yok olması gereken olmuş bu forumdaki birçok kişinin başına gelmesi muhtemel bir değişim

Yorum

Allah herkese nasip eder inşallah. Gerçi biz D sınıfından C sınıfını indik ama hayırlısı bakalım. Aslında A6 için de çok uygun fiyat verdiler, bi ara niyeti bozuyordum. ama sonradan yeni kasaların yıl ortasında geleceğini öğrendim. Ellerindeki araçları satmaya çalışıyorlarmış. Ama hakkaten çok fazla düşünmeden aldım. Biraz fazla düşünsem vazgeçebilirdim çünkü donanımsal olarak eksikleri var gerçi gerekli olan herşey var ama mesala arka koltuk havalandırmasını koymamış adamlar. Türkiye paketi olmadığı için renkli bilgilendirme sistemi de yok bizim araçlardaki gibi kırmızı led ekran var. Bu üç markanın özelliği bu her opsiyonu ekletip çıkartabiliyorsunuz.

Yorum

A4 C sınıfı değil zaten
                        Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                        Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                        VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

hayırlı olsun yeni aracınız..
                          insignia yı kaça saydılar peki?

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

Orjinal yazı sahibi: corail
                            hayırlı olsun yeni aracınız..
                            insignia yı kaça saydılar peki?
                            Şu anki liste fiyatından 10.000 tl aşağıya verdim. 2009 1.6 180 ps teknik gri edition elegans paket di aracım.

Yorum

iyi bir takas olmuş gibi görünüyor..
                              tekrar hayırlı uğurlu olsun..

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

İşleniyor...
                              X