Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ecotec motorlarımız

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ecotec motorlarımız

herkese merhabalar
    uzun süredir merak ettiğim bir konu var
    araçlarımızda bulunan ECOTEC motorlarımızın ömrü ne kadardır kaç bin km'den sonra yeniden yapılandırılmaları gerekebilir
    yorumlarınızı bekliyorum
    şimdiden herkese teşekkürler

Ynt: ecotec motorlarımız

Motor ömrü km ye bağlı değildir çevirdiği devir sayısına bağlıdır. Aynı motor 80 bindede bitebilir 500 binde de. Bunun için motor ömrü diye birşey yoktur.
    2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox

Yorum

bilgileriniz için teşekkürler

Yorum

Ben ortalama kullanımla en az 600.000 gider diyorum. Milyon kilometre görmez belki ama...
        2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

olabilir ersin bey sonuçda kaliteli bi motor
          örneğin geçen yıl arabamı alacağım zman piyasa araştırması yaparken dizel 2000 ilanı vardı km olarak da 495.000 yazmışlardı hemde 3 yıllık bi kullanım olarak

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ŞEKEROĞLU
            olabilir ersin bey sonuçda kaliteli bi motor
            örneğin geçen yıl arabamı alacağım zman piyasa araştırması yaparken dizel 2000 ilanı vardı km olarak da 495.000 yazmışlardı hemde 3 yıllık bi kullanım olarak
            Aynen, evet. Ben umutluyum bizim motorlardan da turbo 180'lerden de. Opel'le ilgili benim duyduğum şikayetlerin çoğu elektronik ya da kozmetik sorunlardan kaynaklanıyor. Yani nispeten önemsiz sorunlar. Şanzıman, motor, aktarma, vs. gibi çok daha ciddi konularda pek fazla şikayet duymuyorum. Tabi ki münferit olaylar var, yok demiyorum ama bir DSG gibi ya da Caddy'lerin meşhur patlayan motor hikayeleri gibi kronikleşmiş sorunları yok. Ben Renault motorlarını da beğenirim mesela ama şu ördek camlı Megane'lar ilk çıktığında bir arkadaşımın motoru patlamıştı. Bas baya bildiğin içerden dışa patladı Patlamanın etkisiyle kaputun dış kısmında bile patlama izleri meydana gelmişti. Delinmedi ama şarapneller ciddi hasar vermişti.
            Kısacası böyle bolca ciddi sorunun olduğu bir piyasada bizim durumumuz umut verici görünüyor. Ben güveniyorum motorlara.
            2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Bir motor nasıl patlar yahu anlamıyorum.
              CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
              SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Çok zorlayınca Örneğin:
                http://www.mynet.com/tv/asiri-yuklen...i-vid-3189294/

https://www.youtube.com/watch?v=p_HiRjLJlFI bu daha iyi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Flesius
                  valla helal olsun
                  onunda canı var öyle yapılır mı

Yorum

İşleniyor...
                  X