Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia - Passat

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Insignia - Passat

Orjinal yazı sahibi: Insignia
    5 yıl insignia kullandıktan sonra yaklaşık 1 aydır passat kullanıyorum.Passatı Ankaradan aldım ve Diyarbakıra gelene kadar hep insignia ile kıyas yaptım.
    Motor karşılaştırması yapamayacağım çünkü insignia 2.0 160 hp passat 1.6 125 hp.Ama şunu anladım bir dahaki arabam 160 hp altı olmaması lazım.
    Otobanda gelirken gavur dağında tüneller ve viyadükler var.Her tünel çıkışı sert bir rüzgar sizi sağa sola sallar.İnsignia ile o yollardan en az 6-7 kere geçmişliğim var ve hiç tedirgin olduğumu hatırlamıyorum,araç ok gibi çizgisini bozmadan gidiyordu.Ancak passat ile direksiyonda elim terden su gibi oldu.
    Kısacası insignia passattan daha iyi bir araç.Opel iyi bir distirübütörle vw i şu koşullarda alt edebilir.
    Bu ilk Passatiniz mi? Ben b8 ile passat eskiye dönüş yaptı diye düşünüyordum. B8 çuvalladı mi ki acaba? Tabi hiç Tecrübe etmediğim için sadece dışardan gördüklerime iyi diyordum

Yorum

En önemlisi frendir benim için araçta sonra yol tutuşu daha sonra konfor, passat sadece 16 ve 17 jantlarla 55-60 yanak lastıklerle daha konforlu,bi 19 jant takıp denemek lazım uzun lafın kısası 110u geçmem ani şeylerden kaçınırım diyorsan passat yok ben hızlıyım yeri gelir 200le giderim 4 şerit birden atlarım,frene asıldığımda yere çakılmasını isterim dersen insignia hele birde flexi varsa passat aynı kategoride bile bulunamaz
      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Davudx
        Orjinal yazı sahibi: Insignia
        5 yıl insignia kullandıktan sonra yaklaşık 1 aydır passat kullanıyorum.Passatı Ankaradan aldım ve Diyarbakıra gelene kadar hep insignia ile kıyas yaptım.
        Motor karşılaştırması yapamayacağım çünkü insignia 2.0 160 hp passat 1.6 125 hp.Ama şunu anladım bir dahaki arabam 160 hp altı olmaması lazım.
        Otobanda gelirken gavur dağında tüneller ve viyadükler var.Her tünel çıkışı sert bir rüzgar sizi sağa sola sallar.İnsignia ile o yollardan en az 6-7 kere geçmişliğim var ve hiç tedirgin olduğumu hatırlamıyorum,araç ok gibi çizgisini bozmadan gidiyordu.Ancak passat ile direksiyonda elim terden su gibi oldu.
        Kısacası insignia passattan daha iyi bir araç.Opel iyi bir distirübütörle vw i şu koşullarda alt edebilir.
        Bu ilk Passatiniz mi? Ben b8 ile passat eskiye dönüş yaptı diye düşünüyordum. B8 çuvalladı mi ki acaba? Tabi hiç Tecrübe etmediğim için sadece dışardan gördüklerime iyi diyordum
        İlk passatım hatta ilk vw sahipliğim.Ama tasarım,şehir içi tüketim,vites geçişleri çok iyi.
        http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
        2.0 CDTI
        Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Bende yıllarca hep pasaat kullandım, gecen yıl opel'e geçiş yaptim. Ilk zamanlar çok şikayet ettim araba çok sert diye, Passatta en büyük kullandığım jant 17" idi, İnsigniada hemen 20"lik jantla tanıştım, ben kıyaslama yaparken konforu on planda tutmuştum. İnsignia sert ve seri bir araba ilk zamanlar Passatta geri dönmek istedim ancak alışınca çok sevdim. Halen bir b8 denemek istiyorum ancak gördüm ki alanlar da pişman gibi...sonra dedim ki jantlar 18 olsa ya da 17 olsa, Passati her acıdan zorlar. Gerçek o ki insignianin yüzü de eskiyor, güzel bir tasarımla kendini toparlar. Mondeo ve Passat bunu yaptilar, yakın zamanda merso yolu bana da görünüyor gibi...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
            En önemlisi frendir benim için araçta sonra yol tutuşu daha sonra konfor, passat sadece 16 ve 17 jantlarla 55-60 yanak lastıklerle daha konforlu,bi 19 jant takıp denemek lazım uzun lafın kısası 110u geçmem ani şeylerden kaçınırım diyorsan passat yok ben hızlıyım yeri gelir 200le giderim 4 şerit birden atlarım,frene asıldığımda yere çakılmasını isterim dersen insignia hele birde flexi varsa passat aynı kategoride bile bulunamaz
            bende passata 18 veya 19'' jant takıldığında bi yumuşaklığı kalıcağını zannetmiyorum ki insignia gibi bir aracı dışarıdan gösteren en büyük etkenlerden biridir jantları yourock

2010 1.6T 180 HP COSMO KARBON SİYAH DVD800+TURNPUSH+PRİNS LPG+KAPI KOLU+AYNA ALTI+VİTES ALTI+KAPI İÇLERİ+GÖSTERGE PANELİ+ARAÇ İÇİ LED AYDINLATMA

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kartalbey
              Vectra zamanlarında Türkiye pazarında Vectra ile Passat satış rakamları birbirine çok yakın giderdi.
              Insignia'dan sonra dengeler bayağı bir Passat lehine değişti.
              Şahsi kanım ; dizayn , performans ve donanım hatta fiyat bakımından Insignia , Passat'dan daha cazip olmasına karşı bu makasın bu kadar açılmasına anlam veremiyorum.

Sizce bunun olası sebepleri ne olabilir ?
              Opelin yanlış politikası.. Git Passat al kardeşim Bulaşma
              2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
              [center]

Yorum

Bugün Gebze Center'da karşıma yeni passat çıkınca içini dışını biraz inceledim. İçine oturunca ilk aklıma gelen yetmişli seksenli yılların Grundig radyoları oldu. Görmüş olduğum yok da içindeki retro tasarım bana eski model elektronik cihazları anımsattı

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Bence opelin politikası yanlış,özellikle de teknik servis anlamında opel başarısız.Arabalarımız güzel kullanışlı dinamik ama ben özellikle bir çok problem yaşadım ve bunların kronık oldugu asıkar ama bır turlu servıslere bunları kabul ettıremedım.

Yorum

arkadaşlar opel türkiyenin sahibinin kim olduğnu merak ediyorum açıkçası.. acaba türkiyede birkaç bankası olan, birkaç tv ve radyo kanalı olan ve her mevcut iktidarla çok iyi ilişkiler kurabilen biri opel türkiyenin sahibi olsa bizler opel insignialarımıza sıfır veya ikinci elde bu kadar uygun fiyatlara binebilirmiydik?.. ellerindeki medya desteği ile donanım fakiri araçlarına abuk sabuk rakamlar isteyen ve bunu yaparkende bayiileri aracılığıyla müşterilerine inanılmaz bir kibir ile yaklaşan opel olsa binebilirmiydik araçlarımıza?.. bu gün internetteki araba testlerine bakınız lütfen doğuş grubu arabalarına ve özellikle de wv ye toz kondurmadıklarını, hatta sürekli uzman görüşleri adı altında opelin en mükemmel araçlarına dahi bir kulp bulup taktıklarını görürsünüz..'araba iyiymiş ama..' şeklindeki açıklamalar ile opel değersizleştirilmeye wv ise sürekli rantbl tutulmaya çalışılmakta..bu gün ülkede doğuş grubunun herhangi bir aracını kötüleyen bir uzman acaba bir daha medyada çalışabilirmi? belkide bu sahipsizlik yada sahipsizlik demeyelimde sürekli haksız yere eleştirilme durumundan dolayı forumlarda da astra olsun insignia olsun opel kullanıcıları arasında inanılmaz bir dayanışma ortaya çıkıyor.. mevcut opel bayiileri biraz daha iletişime açık olabilseler bunu çok olumluya dönüştürebilirler kanaatimce..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bgmeu
                      arkadaşlar opel türkiyenin sahibinin kim olduğnu merak ediyorum açıkçası.. acaba türkiyede birkaç bankası olan, birkaç tv ve radyo kanalı olan ve her mevcut iktidarla çok iyi ilişkiler kurabilen biri opel türkiyenin sahibi olsa bizler opel insignialarımıza sıfır veya ikinci elde bu kadar uygun fiyatlara binebilirmiydik?.. ellerindeki medya desteği ile donanım fakiri araçlarına abuk sabuk rakamlar isteyen ve bunu yaparkende bayiileri aracılığıyla müşterilerine inanılmaz bir kibir ile yaklaşan opel olsa binebilirmiydik araçlarımıza?.. bu gün internetteki araba testlerine bakınız lütfen doğuş grubu arabalarına ve özellikle de wv ye toz kondurmadıklarını, hatta sürekli uzman görüşleri adı altında opelin en mükemmel araçlarına dahi bir kulp bulup taktıklarını görürsünüz..'araba iyiymiş ama..' şeklindeki açıklamalar ile opel değersizleştirilmeye wv ise sürekli rantbl tutulmaya çalışılmakta..bu gün ülkede doğuş grubunun herhangi bir aracını kötüleyen bir uzman acaba bir daha medyada çalışabilirmi? belkide bu sahipsizlik yada sahipsizlik demeyelimde sürekli haksız yere eleştirilme durumundan dolayı forumlarda da astra olsun insignia olsun opel kullanıcıları arasında inanılmaz bir dayanışma ortaya çıkıyor.. mevcut opel bayiileri biraz daha iletişime açık olabilseler bunu çok olumluya dönüştürebilirler kanaatimce..
                      clapclap clapclap clapclap

1.6 T - COSMO - DVD 800

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
                        Orjinal yazı sahibi: kartalbey
                        Vectra zamanlarında Türkiye pazarında Vectra ile Passat satış rakamları birbirine çok yakın giderdi.
                        Insignia'dan sonra dengeler bayağı bir Passat lehine değişti.
                        Şahsi kanım ; dizayn , performans ve donanım hatta fiyat bakımından Insignia , Passat'dan daha cazip olmasına karşı bu makasın bu kadar açılmasına anlam veremiyorum.

Sizce bunun olası sebepleri ne olabilir ?
                        Opelin yanlış politikası.. Git Passat al kardeşim Bulaşma
                        Bunu Opel herkese mi diyor yoksa siz bana mı dediniz pek anlayamadım
                        1.6 T - COSMO - DVD 800

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bgmeu
                          +100 clapclap clapclap clapclap urock urock

2010 1.6T 180 HP COSMO KARBON SİYAH DVD800+TURNPUSH+PRİNS LPG+KAPI KOLU+AYNA ALTI+VİTES ALTI+KAPI İÇLERİ+GÖSTERGE PANELİ+ARAÇ İÇİ LED AYDINLATMA

Yorum

geçen yıl almış olduğum insigniamı piyasayı alt üst ederk aldım bir çok araç kullandım özellikle vw, toyota, citroen, renault bu modellerin d segmentleri ile kendi aracımın karşılaştırmasını yaptım ve gerçekden sona passat ile insigna arasında kalmışdım
                            devam eden süreç içerisinde çevremin yorumlarını dinledim ve sonuç olarak %90'ı vw dedi
                            yine devam eden süreçde 2. eli araştırdım, parça fiyatları karşılaştırmaları yaptım, araçların özellikleri ve donanımları ile baya bi detaylı incelemelerde bulundum
                            sonuç olarak da beni her yönden etkileyen İNSİGNİA oldu
                            demek istediğim asla çevremizden etkilenmemeliyimişiz
                            insigniamı aldıkdan sonra da arkadaşlarımın hemen hepsi nasıl alırsın nasıl böyle bi hata yaparsın diyerek abartılı bir şekilde aracı kötülediler tabi haliyle morelimde bozuldu
                            ertesi günlerde bunları bi test sürüşüne çıkarmışdım aracın yapabileceği hemen herşeyi yaptım tüm donanımlarını gösterdim
                            sonunda dedikleri şu oldu: ''valla haklıymışsın dediğin gibi varmış biz bilmeden tatmadan yorum yaptık pişman olduk'' demeleride şart oldu
                            İNSİGNİA'ya laf atılmaz sadece tadına bakılır ve ertesi gün alınır

Yorum

2 yilda insignia ile 130 bin yol yapip sattim b8 passat 1.6 tdi dsg highline hayalet ekranli aldim
                              -insignia yol tutuş olarak
                              -yaşima göre tasarim olarak tam istedigim tarzdaydi
                              Ama satarken istanbulda ve ankarada galericiler 50-52 den fazla vermedi 85 e aldigim arabaya
                              Ayni passattan 3 tane aldik bana amcama ve ortagimiza
                              Amcamda passat vardi b6 highline 2011 ayni gun sahibindende satildi
                              -ortagimda fluence vardi ayni gun satti
                              -benim araba resmen elimde patladi yani taseronum bile 50 ye alirim dedi en son borc karsiligi birine 59 a verdim canim cikti
                              Ha passat iyi guzel hos ama cok pahali tamamen piskolojik baski ve hayalet ekranin cazibesine kanip aldim ama 1.6 si gitmiyo, insigniaya 18" jantta sert diyenler gelsin bi tur gezdireyim passatta yeterince sert
                              yakiti az diyolarda fluence daha az yakiyo
                              120 bg ama fluence daha guzrl gidiyo
                              Eger yarin satarken pisman olmiyacagimi cevremdeki herkesin cok zarar etmissin demeseydi(wv tek ama tek avantaji) 2.0 cdti makyajli 195 hp 4#4 alirdim isime gucume bakardim
                              2014 b8 passat 1.6 tdi dsg highline navi&hayalet gosterge

Yorum

Orjinal yazı sahibi: omer0673
                                2 yilda insignia ile 130 bin yol yapip sattim b8 passat 1.6 tdi dsg highline hayalet ekranli aldim
                                -insignia yol tutuş olarak
                                -yaşima göre tasarim olarak tam istedigim tarzdaydi
                                Ama satarken istanbulda ve ankarada galericiler 50-52 den fazla vermedi 85 e aldigim arabaya
                                Ayni passattan 3 tane aldik bana amcama ve ortagimiza
                                Amcamda passat vardi b6 highline 2011 ayni gun sahibindende satildi
                                -ortagimda fluence vardi ayni gun satti
                                -benim araba resmen elimde patladi yani taseronum bile 50 ye alirim dedi en son borc karsiligi birine 59 a verdim canim cikti
                                Ha passat iyi guzel hos ama cok pahali tamamen piskolojik baski ve hayalet ekranin cazibesine kanip aldim ama 1.6 si gitmiyo, insigniaya 18" jantta sert diyenler gelsin bi tur gezdireyim passatta yeterince sert
                                yakiti az diyolarda fluence daha az yakiyo
                                120 bg ama fluence daha guzrl gidiyo
                                Eger yarin satarken pisman olmiyacagimi cevremdeki herkesin cok zarar etmissin demeseydi(wv tek ama tek avantaji) 2.0 cdti makyajli 195 hp 4#4 alirdim isime gucume bakardim
                                son harfine kadar katılıyorum.. Opeli Opel batırıyor.. ..
                                2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                                [center]

Yorum

İşleniyor...
                                X