Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia - Passat

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Insignia - Passat

Vectra zamanlarında Türkiye pazarında Vectra ile Passat satış rakamları birbirine çok yakın giderdi.
    Insignia'dan sonra dengeler bayağı bir Passat lehine değişti.
    Şahsi kanım ; dizayn , performans ve donanım hatta fiyat bakımından Insignia , Passat'dan daha cazip olmasına karşı bu makasın bu kadar açılmasına anlam veremiyorum.

Sizce bunun olası sebepleri ne olabilir ?
    1.6 T - COSMO - DVD 800

Ynt: Insignia - Passat

tamamen halkımızın takıntısı ve çekincesi bence ben 1.2 jetta sattım bu aracımdan önce bana dedikleri şu ya sen delimisin hiç vw satılıpta opel alınırmı heleki insignia alınırmı neden diyorum hiç bindinmi insignia ya yok ee diyorum peki bilmediğin bir araba nasıl yorum yapıyorsun ee herkes öyle diyor tamamen bu EE HERKES ÖYLE DİYOR takıntısı yüzünden adamlar trendline 1,6 102 hp bir arabayı 2009-2010 model 50-60 bine satıyorlar

2010 1.6T 180 HP COSMO KARBON SİYAH DVD800+TURNPUSH+PRİNS LPG+KAPI KOLU+AYNA ALTI+VİTES ALTI+KAPI İÇLERİ+GÖSTERGE PANELİ+ARAÇ İÇİ LED AYDINLATMA

Yorum

Kesinlikle durum bu "herkes öyle diyor". Kulaktan dolma bilgilerle is yapiyo bizim millet. Bana senin arac 20lt vw ise 10lt yakıyomus diyen bile oldu. Bu mantikla gidildigi icin ne yazikki hakettigi degeri görmüyor bizim araclarimiz.
      İnsignia >> 2010 >> 1.6 T Cosmo >> Teknik Gri
      Vw  CC  >> 2013 >> 1.4 TSİ BMT >>  Beyaz

Yorum

olsun ben durumdan memnunum onlar 60 binlira verip boş araçlara binmeye devam etsin bizde onlar sayesinde kendi araçlarımıza daha ucuza binmeye devam edelim vw fanatiği bi arkadaşımı aracıma bindirdim virajlı ve rampalı bi yolda tırmanıyorduk aracın gücüne hasta oldu afl yi ise öve öve bitiremedi sanırsın kırk yıllık opel ci

2010 1.6T 180 HP COSMO KARBON SİYAH DVD800+TURNPUSH+PRİNS LPG+KAPI KOLU+AYNA ALTI+VİTES ALTI+KAPI İÇLERİ+GÖSTERGE PANELİ+ARAÇ İÇİ LED AYDINLATMA

Yorum

Insignia yı kullanmayan ınsignianın değerini ve kıymetini bilemez

Her araçta olduğu gibi Artılar ve Eksileri var ama değerlendirme sonucunda Artıları daha fazla olan bir araç insignia eş değer rakipleri ile arasında 70.000 tl var gerisi hikaye benim param çok derseniz alın gitsin bir BMW,Mercedes onlarda hem para veriyorsunuz hemde insignianın size verdiği artıları %100 karşılamıyor tercih ve para meselesi vw grup araçları gerçekten başarılı bir satış politikası ile satılmakta ve pazara sunulmaktadır aracın logosunda vw olduğunda değerli kaliteli ikinci eli olan araç olarak biliniyor ama markanın bir çok aracından çeşitli kronik sorunları var ve müşteriler bu sorunları görmezden geliyor aynı sorunlar opelde olsa ilk iş aracı yakmak yada kötülemek için her türlü olumsuz reklam yapılır.Sonuç opelin ikinci el değeri düşük sevinilecek bir durummu yoksa üzülecek bir durummu anlayamadım

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Boşverin insignia hakettiği değeri bulsunda bizde vw gibi uçuk paralaramı alalım insigniayı.Ben bu durumu kullanıcıları açısından avantaj olarak görüyorum.Biz kendi araçlarımızın kıymetini bilip keyfini sürelim yoksa bu biz kullanıcıların değil Opelin marka değerinle alakalı bir durum.Opel marka değerini Türkiyede VW nin üzerine çıkarsa bana ne yararı olacak ben aynı araca muhtemelen daha pahalıya bineceğim.
            2011 Teknik Gri+Nav800+Sunroof+Chip+Performans buji+Sprintbooster+KN Kutu içi Filtre+OPC Pedal Seti

Yorum

Ben bu bahsettiğiniz mahalle baskısını 1999'dan 2012'ye kadar yaşadım maalesef.
              99'da 2000 model ibiza aldım sonra 2006 leon sonra da 2011 leon...
              neden ısrarla vw değil de seat tercih ettiğimi senelerce anlatmaya çalıştım ama mahallede logoya para verme hastalığı oldukça ne anlatsanız boş kalıyor.

Ancak ben gene de salt bu sebep olduğunu düşünmüyorum. Bunun distribütör , pazarlama vs ayaklarının da olduğunu düşünüyorum şahsen...
              1.6 T - COSMO - DVD 800

Yorum

abi ne olursa olsun cesaret edipte binemediklerinden bir insignia geçtiğinde hepsinin iç çektiği aşikar DURUŞU YETER...! hiho

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insignia54
                  abi ne olursa olsun cesaret edipte binemediklerinden bir insignia geçtiğinde hepsinin iç çektiği aşikar DURUŞU YETER...! hiho
                  Aslında geçmişte bir konu vardı insigniayı bilmeyenlere okutulması gereken bir konu bir hatırlayalım isterseniz

http://www.insigniateam.com/forum/in...2054#msg242054

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

benim bildiğim tek bir şey var opel teknik servisinden dolayı çok kötüleniyor. İlk kötüleyen de benim maalesef.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mustafagez
                      benim bildiğim tek bir şey var opel teknik servisinden dolayı çok kötüleniyor. İlk kötüleyen de benim maalesef.
                      +1

Yorum

Ben VW grup araçlarınıda uzun süredir kullanan Opel araçlarıda ailemde ve kendimde kullanmış biri olarak en büyük farkın satış stratejileri ve PR dan geçtiğini söyleyebilirim.
                        VW Distribütör elinde olmasına rağmen Opel Tr ye çok rahatlıkla kafa tutuyor. VW da fiyatlar sıfır için il bazlı çok büyük oynaklık göstermezken bugün Opelin Ankarada İstanbuldan çok daha ucuza alınabileceğini bilmeyen yok gibi.
                        Diğer sebep model motor kombinasyonları . Bir marka tek bir modelden ibaret değildir. Vw modele bağlı olarak kullanıcının beklentisini daha iyi anlıyor ve yönlendirme yapıyor. Örneğin kurucunun ismini verdiği Model olan ADAM bence çok şık bir araç . Benzer rakiplerinde neredeyse manuel seçeneği yokken ısrarla bu modele otomatik sunulmaması araçtan ve dolayısı ile markadan soğutuyor.
                        Artık her marka satış için her türlü seçeneği sunuyor. Piyasa bu tarz bizde otomatik yok gibi dayatmaları negatif algılayabiliyor. Bahsedilen yıllarda Vectra ve Passat dışında ki seçenekler için çok fazla para harcamak gerekiyordu. Şimdi baktığınızda konfor öğeleri donanım seviyeleri İnsginia gibi olmasada Mercedes BMW de alınabilir boyutlarda araç çıkartıyorlar. 3 yıl önce Beyaz C180 Kompressor AMG si olmayanı TC vatandaşı saymayacaklar diye dşünüyordum.
                        Mokka Tr de yeni değil. Dİzel motoruda daha önce vardı ama Dİzel otomatik seçeneğini koyduğundan beri show yapmaya başladı. Şunu rahatlıkla söyleyeblirim rakipleri ile arasında birde baya fiyat farkı var. Hatta rakipleri incelemeye başladığınızda OPEL marka kalitesi falan diye cümleler kurmaya başlayabiliyorsunuz. Neden ? Demekki istenilince yapabiliyorsunuz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kartalbey
                          Vectra zamanlarında Türkiye pazarında Vectra ile Passat satış rakamları birbirine çok yakın giderdi.
                          Insignia'dan sonra dengeler bayağı bir Passat lehine değişti.
                          Şahsi kanım ; dizayn , performans ve donanım hatta fiyat bakımından Insignia , Passat'dan daha cazip olmasına karşı bu makasın bu kadar açılmasına anlam veremiyorum.

Sizce bunun olası sebepleri ne olabilir ?
                          Aslında "bayiden-son tüketiciye" satış rakamlarına bakılırsa Passat Insignia'dan geri kalır diye tahmin ediyorum çünkü piyasadaki Passat'ların çok büyük kısmı filo satışı.
                          Bu filo araçları şirketlerde kullanıldığı gibi oto kiralama firmaları tarafından normal müşteriye kiralanıyor, bir kısmı da hiç kullanılmadan sıfır olarak satılıyor.
                          Kiralama sektörü son yıllarda farklı bir pazara dönüştü, merdiven altı şirketler hariç normal kiralama şirketlerinde kilometre yapmış araç çok bulamazsınız, büyük çoğunluğu sıfırdır, kiralama şirketleri tırlarca araç çekiyor. Bu araçlarında büyük kısmı Passat, Jetta, Corsa, gibi piyasa yapmış araçlardan oluşuyor.
                          InsigniaTEAM

Yorum

5 yıl insignia kullandıktan sonra yaklaşık 1 aydır passat kullanıyorum.Passatı Ankaradan aldım ve Diyarbakıra gelene kadar hep insignia ile kıyas yaptım.
                            Motor karşılaştırması yapamayacağım çünkü insignia 2.0 160 hp passat 1.6 125 hp.Ama şunu anladım bir dahaki arabam 160 hp altı olmaması lazım.
                            Otobanda gelirken gavur dağında tüneller ve viyadükler var.Her tünel çıkışı sert bir rüzgar sizi sağa sola sallar.İnsignia ile o yollardan en az 6-7 kere geçmişliğim var ve hiç tedirgin olduğumu hatırlamıyorum,araç ok gibi çizgisini bozmadan gidiyordu.Ancak passat ile direksiyonda elim terden su gibi oldu.
                            Kısacası insignia passattan daha iyi bir araç.Opel iyi bir distirübütörle vw i şu koşullarda alt edebilir.
                            http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                            2.0 CDTI
                            Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Bizim insanımızda bir marka sadakati var ki, inanılmaz. vw, audi, bmw, toyota hepsi farklı farklı. vw aşığı adama toyota veya opel aldırmak çok zor, bende de tam tersi var artık, araba almayı düşündüğüm zaman bakmayacağım nadir markalardan biri vw, bana çok antipatik geliyor modelleri (yeni beetle hariç). Bende yok o marka aşkı; araba alacağım zaman nissan da bakarım, volvo da, renault da, opel de. Yeter ki önce estetik olsun. Zaten insignia rakiplerinin hepsinden estetikti, adamlar daha bu yıl benzer güzellikte araba (yeni passat, mondeo vs) piyasaya sürebildiler.
                              ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

İşleniyor...
                              X