Duyuru

Collapse
No announcement yet.

sıfır aracım boyalı çıktı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• sıfır aracım boyalı çıktı

merhaba arkadaşlar internetteki şikayetlerden sıfır araçların boyalı çıktığı haberlerine inanarak aracıma kontrol yaptırdım ve malesef sol arka kapım boyalı çıktı aracın heryeri 170-190 mikron aralığında çıkarken sol kapı 250-330 mikron değerlerinde olduğu , aracın sonradan elle boyanmadığı fabrikasyon olduğu servis tarafından onaylandı opel türkiyeye yazı yazılacağını söylediler şimdi bu durumda ne yapmam gerekir opelin bana ayıplı mal sattığını ve buna istinaden araç değişimi talep edebilirmiyim?halkla ilişkilerdeki bayanın söylediği bişeyi aynen aktarıyorum sizlere^^fabrikasyon boyalı olduğunu bildiren bi yazı veririz size satarken sorun çıkmaz^^ yaw bu nasıl bi mantık ha fabrikada boyanmış ha dışarda sonuçta boyalı bu araç çok sevdiğim arabamdan soğudum yaayorumlarınızı ve bu durumda yol gösterici bilgilerinize ihtiyacım var neler yapabiliriz herkese saygılar
    İNSİGNİA 1.6 T EDİTİON ELEGANCE

Ynt: sıfır aracım boyalı çıktı

Orjinal yazı sahibi: mrbody
    merhaba arkadaşlar internetteki şikayetlerden sıfır araçların boyalı çıktığı haberlerine inanarak aracıma kontrol yaptırdım ve malesef sol arka kapım boyalı çıktı aracın heryeri 170-190 mikron aralığında çıkarken sol kapı 250-330 mikron değerlerinde olduğu , aracın sonradan elle boyanmadığı fabrikasyon olduğu servis tarafından onaylandı opel türkiyeye yazı yazılacağını söylediler şimdi bu durumda ne yapmam gerekir opelin bana ayıplı mal sattığını ve buna istinaden araç değişimi talep edebilirmiyim?halkla ilişkilerdeki bayanın söylediği bişeyi aynen aktarıyorum sizlere^^fabrikasyon boyalı olduğunu bildiren bi yazı veririz size satarken sorun çıkmaz^^ yaw bu nasıl bi mantık ha fabrikada boyanmış ha dışarda sonuçta boyalı bu araç çok sevdiğim arabamdan soğudum yaayorumlarınızı ve bu durumda yol gösterici bilgilerinize ihtiyacım var neler yapabiliriz herkese saygılar
    aracınızı 0km olarak servisten teslim alırken boyalı oldugunu ispatladıgınızda aracı teslım almazsınız, yenisi ıle degısırmak zorunda kalırlar, ancak teslım aldıktan sonra 1 gun dahi kullansanız, ben bu aracu dun almıstım, araca baktırdım boyalı cıktı diye bi hak talep edemezsiniz, cunku bunu kendınızın boyatmadıgını ıspat edemezsınız....

Yorum

oncelikle gecmis olsun. arkadasimin da basina ayni sorun gelmisti. sifir aldigi bmw 5.20 nin kapisi boyali cikti.teslim alirken itiraz etmedigi icin bir sonuc cikmadi. ben de 2009 yilinda araclarini alan arkadslara israrla alirken cok dikkat etmelerini gerekirse kaportaci tanidiklari varsa onlarla birlikte araclarini teslim almalarini forum donanim web sayfasindan soylemistim. bu tur sikayetleri cok duydum, genelde tasima esnasinda bu tur problemler olusuyor. fabrikasinda bu tur problem olupta tek kapiyi dekrar boyayip piyasaya cikmasi imkansizdir.

Hakkinizi aramaya devam edin siz yine kolay gelsin...

Yorum

aracinizin rengi ne bu arada.

Yorum

wolksvagende cıkan arkadaşlarım var birisi 11000 tl masraf edip transporterinin içini işletti kaç ay sonra yıkamacı farketti şikayette bulunuldu sanırım bişeyler kopardılar..satıcı bayiden,. eşine oto aldı onda extra indirim yaptılar..ama tabiki 2, defa arac satmış oldular.sanırım kardan zarar ettiler ama üzücü bir durum kimsenin başına gelmesin.
          2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz  modernline+comfort+tekno+sounroof
          2010 COSMO 1,6T beyaz SATILDI..
          2011 MAZDA 2 PLAY 1,5 OTM...
          2008 doblo 1,3 m.jet PREMİO

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bumerang
            aracinizin rengi ne bu arada.
            hakim gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
              Orjinal yazı sahibi: mrbody
              aracınızı 0km olarak servisten teslim alırken boyalı oldugunu ispatladıgınızda aracı teslım almazsınız, yenisi ıle degısırmak zorunda kalırlar, ancak teslım aldıktan sonra 1 gun dahi kullansanız, ben bu aracu dun almıstım, araca baktırdım boyalı cıktı diye bi hak talep edemezsiniz, cunku bunu kendınızın boyatmadıgını ıspat edemezsınız....
              boyanın fabrikasyon olduğunu zaten servis elemanlarıda söyledi çünkü bu şekilde boyayı elle atmak imkansızmış nitekim bu şekilde bi boyamayı yapacak usta zor diye düşünüyorum bir yerinden illaki belli eder almanyada mercedeste bant sonrası boyada görev yapmış arkadaşımda aynısını söyledi bu boyayı elle atamazlar ve senin aracında sonradan elle yapılan bi boya diil fabrikasyon yapılmış diye eğer bi sonuç çıkmazsa alıcam arabayı dalıcam opele kafaya koydum

Yorum

kolay gelsin

Yorum

Sadece Fiyatta bir indirim yaparlar size normalden fazla indirim yapmışlarmıydı ?

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

normalden fazla bi indirim sözkonusu diil bu arada tüketici koruma derneğine gidiyorum yarın böyle durumlarla karşılaşanların hepsinde sıfır araç yenilemesi yapılmış ayrıca aracı satan arkadaşda kesinlikle müşteri memnuniyeti için değişim olabileceğini söyledi ama bilirim ben opeli pek sanmıyorum inşallah beni utandırırlar

Yorum

bu gibi konularda kazanılmış birçok dava var üstelik aracı bayiye teslim etmeden kullanarak açacağınız dava sonunda aracınızı ayıpsız benzeri ile değiştirebilirsiniz hele bir de servisin vermeyi vaat ettiği yazıyı da alırsanız süper olur tam para kazanımlık bir dava bu arada bilirkişiler hertürlü oynamayı ve ne zaman yapıldığını ispatlayabiliyorlar

Yorum

geçmiş olsun..

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

Orjinal yazı sahibi: corail
                          geçmiş olsun..
                          sağolun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: avorki
                            bu gibi konularda kazanılmış birçok dava var üstelik aracı bayiye teslim etmeden kullanarak açacağınız dava sonunda aracınızı ayıpsız benzeri ile değiştirebilirsiniz hele bir de servisin vermeyi vaat ettiği yazıyı da alırsanız süper olur tam para kazanımlık bir dava bu arada bilirkişiler hertürlü oynamayı ve ne zaman yapıldığını ispatlayabiliyorlar
                            bilirkişi olayını herkesten duydum gerekirse İTÜ ye başvuru yapıp inceleme yapılabiliyormuş

Yorum

Üretimde Boya olayı hepinizin bildiği gibi robot kollarla ve milyon$ lık yatırımlarla yapılan bir operasyon boyanmış bir aracın kalite ekibi tarafından pürüz veya noktasal hatalar var ise fabrikada o bölge tekrar boyanabiliyor belki böyle bir olay olmuştur opel zaten bu tür fabrikadan parça boyalı ürünleri ithal ettiği ülkelere bildiriyor ve fiyatını küçük bir oranda düşürüyor ve fiyat avantajını müşteriye kadar yansıtılıyor.
                              Diğer bir tarafta her ne kadar robotlar boyasada boya kalınlığında küçük miktarlarda farklılıklar olabiliyor örnegin tamponlarla gövde farklı boyanıyor çünkü malzeme farkı var biri plastik biri saç boya işlemi farklı oluyor sonuçta farklı operasyonlarda boyanan ürünler birleştiriliyor sonra da küçük farklar ortaya çıkıyor .

Burda bayinin yorumu ve cevabı çok önemli bayi en son ne dedi ?

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                              X