Duyuru

Collapse
No announcement yet.

arkadaşlar tavsiyenize ihtiyacım var

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: arkadaşlar tavsiyenize ihtiyacım var

Abi aynen öyle. Rapor sahibinin oğlunuz omasına da ayrıca üzüldüm. Keşke elimizden bir şey gelse ama duamızdan başka size ne faydamız dokunabilir bilmiyorum. Şu mübarek günde Allah (c.c) size de sevidklerinize sağlık sıhhat, oğlunuza şifalar versin inşallah. Engel durumu nedir bilmiyorum ama çok iyi bildiğim bir şey var ki biz ülke olarak engelli kardeşlerimize sahip çıkamıyoruz. Sahip çıkamadığımız gibi gerekli saygıyı esirgiyoruz onlardan. Seyahatlerimden birinde bir eşşeklik edip engelli parkına parketmiştim ara sokakta ( ara sokakta diyorum dikkat edin, her yerde var zira ) sonra aracın başına geldiğimde bir sivil toplum örgütünün camıma kıpkırmızı ve irice bir kınama yazısı astıklarını görmüştüm. Baya utanmıştım. O gün bugündür çok dikkat ediyorum. Biz maalesef bunları yapamadık şu güzel ülkemde.
    Allah gönlünüze göre versin abim
    2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Bugün opel bayisi ve passat bayilerine test sürüşü için gittim önce opele ugradım randevu almadığım halde astra mokka ve insignia ile test sürüşüne çıktım. astra ve insignia benzinli mokka dizel di. astra ve mokka rüzgar sesi ve lastik sesi biraz fazla geldi insignia da rüzgar sesi yoktu lastik sesi rahatsız edecek kadar değildi fakat amortisörler çok sert geldi. 1.6 dizel ekim ayı gibi geleceğini söylendi ordan ww gittim passatı deneme şansım olmadı zaten satıcıda şu an yeni sipariş alamıyoruz en erken ocak gibi olabilir dedi. beni ww den bu satıcıları soğuttu zaten. tekrar opele gittim ve 1.6 dizel cosmo ya ek park&go paketi sunroof ve bose ses paketlerini siyah renk ile ayrıca otomatik fites seçeneği istediğimi söyledim ve artık araştırmayı bıraktım
      son olarak araçlar geldiği zaman size vereceğim aracı da test edebilirsiniz dedi.
      kısacası sen dünyanın en iyi aracınıda satsan müşterinle ilgilenmiyorsan nafile. opel işin başında benden tam not aldı hayırlısıile ekim ayı gibi aranıza bir Insignia sahibi olarak katılacağım. tüm arkadaşlara selamlarımı Ve teşekkürler lerimi sunarım

Yorum

Bu gün transporter un işlemleri için gittiğim bayide 1.6 dizel yeni kasa passat ı test etme imkanını nihayet buldum
        fakat ben de hayal kırıklığı oldu bu milletin bu kadar passat passat diye yırtınması bana çok gereksiz geldi iç dizayn çok sönüktü dışarıdan rüzgar sesi baya geliyordu eleman klimayı sonuna kadar açmıştı kapatınca fark ettim onuda tam bir hayal kırıklığı oldu. ve anladımki benim arabam insignia. bunun farkına vardım.

Yorum

İşleniyor...
        X