Duyuru

Collapse
No announcement yet.

arkadaşlar tavsiyenize ihtiyacım var

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: arkadaşlar tavsiyenize ihtiyacım var

140-150 bin gibi bir rakamı gerçenten 1.6 dizel passata veren adamlara hayranım..enjektörlerin garanti kapsamı dışında olması anlamsız. güzel kardeşim madem 1.6 dizel araba alcaksın al bir qashqai , renagade, vb yada bekle superb al
    2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox

Yorum

Orjinal yazı sahibi: stean
      140-150 bin gibi bir rakamı gerçenten 1.6 dizel passata veren adamlara hayranım..enjektörlerin garanti kapsamı dışında olması anlamsız. güzel kardeşim madem 1.6 dizel araba alcaksın al bir qashqai , renagade, vb yada bekle superb al
      Ben de benzer şeyler düşünüyorum da; biraz önce yemek yerken otoparkta yan yana yeni passat highline ile güncel bmw 5 serisi vardı, 2'si de beyaz, passat daha geniş ve daha estetik görünüyordu.
      ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

ben passatın 140 150 bin tl yi hak ettiğini düşünmüyorum o rakamlara mercedes bmw alınabilir 3-5 bin kmde bile olsa alınır bence şahsi fikrim..

2010 1.6T 180 HP COSMO KARBON SİYAH DVD800+TURNPUSH+PRİNS LPG+KAPI KOLU+AYNA ALTI+VİTES ALTI+KAPI İÇLERİ+GÖSTERGE PANELİ+ARAÇ İÇİ LED AYDINLATMA

Yorum

stean arkadaşım al bi Qashqai demiş ben engelli indirimi taksi ve 1.6 motora kadar sanıyordum Qashqai yi aradım ve 1.6 motoru geçmeyen suv türü araçlardada geçerliymiş indirim bana yeni ufuklar açtığın için sağol yerden yüksek bir araç daha havalı olcak gibi

Yorum

Nedemek hocam. Passat o paraların arabası değil paranı boşa harcama aradaki fiyat farkında bi araba daha alırsın. Allah gönlüne göre versin kardeşim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: darksteal
              stean arkadaşım al bi Qashqai demiş ben engelli indirimi taksi ve 1.6 motora kadar sanıyordum Qashqai yi aradım ve 1.6 motoru geçmeyen suv türü araçlardada geçerliymiş indirim bana yeni ufuklar açtığın için sağol yerden yüksek bir araç daha havalı olcak gibi
              Aşkolsun ya Biz deyince hiç kale almadınız sayın darksteal Demek Qashqai? Hiç aklıma gelmemişti
              2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

flesius özür ama kafamıza sokmuşlar binek olmalı diye yoksa ötv indirimli bile olsa passat 80 bin civarı ve düşünmüyor değildim o kadar par verilir mi diye
                şimdide suv lara yelken açtık bakalım ww de tiguan var Qashqai var birde honda şimdide bunlarla cebelleş dur

Yorum

tiguanı düşünmeyin hem eskidi, hem yeni kasa çıkacak, hem de çok da şık olacak
                  ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Flesius
                    Aşkolsun ya Biz deyince hiç kale almadınız sayın darksteal Demek Qashqai? Hiç aklıma gelmemişti
                    1.6130 hp nissan qas... 1.6 160 ho honda crv.. seç seç al
                    2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                    [center]

Yorum

Bu sene passat alamazsiniz cunku ne siparis aliyorlar ne araba var....
                      F30 Sport+

Yorum

Renegade , qhasqai , mokka , v40 cross country , birde bunlara göre biraz pahalı ama sadece aklınızda olsun bi inceleyin xtrail.. bunlardan birisini seçin alın bence

Yorum

flesius özür ama kafamıza sokmuşlar binek olmalı diye yoksa ötv indirimli bile olsa passat 80 bin civarı ve düşünmüyor değildim o kadar par verilir mi diye
                          şimdide suv lara yelken açtık bakalım ww de tiguan var Qashqai var birde honda şimdide bunlarla cebelleş dur
                          Yok estağfurullah ben önceki sayfada Qashqai tavsiye edince hiç oralı olmamıştınız da o yüzden dedim Ben olsam Tiguan yerine Qashqai düşünürdüm. Şöyle full + full... Of... Tadından yenmez urock
                          2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

arkadaşlar son kararım tiguan ın yenisini beklemek olarak netleşti sunroof ve 1kaç daha özellik ekleterek almaya karar verdim bu arada kendi aracımı satarım ayrıca siparişini verdiğim transporter da bu arada gelmiş olur araçsız kalmam.
                            butun yorum yazan arkadaşlara teşekkür ederim.
                            Allah hepinize elinizdekinden daha iyi araçlar nasip etsin.

Yorum

Hayırlısı olsun, kararınız değişebilir gibi geliyor bana. Transporter'ınız da şimdiden hayırlı olsun. Güzel araçtır. Astra'm varken çok sıkıştırıyorlardı beni ama 2009'dan beri Insignia'larım nedeniyle hiç hadsizlik etmediler

Yorum

Ersin cim sende taktir edersinki turkiyede eğer çok çok iyi bir işin yoksa 100 bin tl lik araçlar hayal de kalıyor bende oğlumun raporunu kullanmayacak olsam zordu yani. ( keşke sağlık durumu düzelsede ben o raporu 1 milyon parçaya bölsem) mevcut arabamı satıp üstüne hiç ekleme yapmadanda alabilirim ama madem devlet böyle bir imkan sunmuş bunu değerlendirmek lazım. zaten alınan aracı 5 sene satamıyorsun. onun için dediğin gibi her an herşey değişebilir

Yorum

İşleniyor...
                                X