Insignia çok iyi bir araç ama yaşlandı biraz, rakiplerinin çoğu (passat, mondeo) yenilendiği için bu saatten sonra ben olsam almazdım.
+1
2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Bence biraz bekleyin passata girmeyin derim dayı oğlu DSG passat aldı 1.6 dizel
araç 5bin kmde enjektörlerden ses gelmeye başladı ve 5 200tl maliyeti ayrıca araç 5 yıl garantili olmasına rağmen garantiden değişim olmuyor. Ayrıca her on araçtan yedisinde bu arıza oluyormuş. Araca 118bin tl verdi ama suan çok pişman bundan önceki aracı da 2014 variant 1.6 TDI passat tı onda ise 22bin km de DSG de ikinci vites te ses geliyordu artık siz düşünün gerisini şimdiden yeni aracınız hayırlı olsun
Galiba passat a doğru ibre agır basıyor fakat opele de gideceğim 1.6dizel 10. ay gibi gelecek dendi acelem yok kendime ez az 3ay süre verdim sonra pişmanlık olmasın opelden deneme sürüşüne davet ettiler birde burdaki ww bayi çok ilgisiz resmen tok satıcılar aracı gormeye gittim ayak üstü geçiştirdiler opel hemen test sürüşüne çağırdı.
10 araçtan 7 sinde enjektör problemi biraz iddalı olmuş zira passata özel bir foruma da üyeyim ancak bu sorunu ilk kez burdan duydum.Bence sizin dayıoğlu yakıt kaynaklı bir sorun yaşamış.
Şu an passat highline karar bile verseniz sıfır alamazsınız.Siparişler en erken ocağa kadar kapalı.Comfortline alayım derseniz led far ve bir kaç şey eksik highline göre.Onları opsiyon olarak ekleyip alayım derseniz fiyat highline ı geçecek.Kısacası dizel şartınız yoksa 3.20 alın yada C serisi 1.6 dizel bakın ötvsiz alıyorsunuz uyguna gelir.Ama mercedeste 3-4 ay sonrası teslim diyor bilginize.
Ellere yar oldu
2.0 CDTI
Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri
Galiba passat a doğru ibre agır basıyor fakat opele de gideceğim 1.6dizel 10. ay gibi gelecek dendi acelem yok kendime ez az 3ay süre verdim sonra pişmanlık olmasın opelden deneme sürüşüne davet ettiler birde burdaki ww bayi çok ilgisiz resmen tok satıcılar aracı gormeye gittim ayak üstü geçiştirdiler opel hemen test sürüşüne çağırdı.
Müşteriye araç satmak istemeyen bir markadan gidip araba alınmaz şahsi düşüncem. VW bayileri keyfi satış yapıyor, bayinin kapısından içeriye 1 yıl boyunca müşteri girmesin yine batmazlar çünkü hep filo satışı yapıyorlar.
10 araçtan 7 sinde enjektör problemi biraz iddalı olmuş zira passata özel bir foruma da üyeyim ancak bu sorunu ilk kez burdan duydum.Bence sizin dayıoğlu yakıt kaynaklı bir sorun yaşamış.
Şu an passat highline karar bile verseniz sıfır alamazsınız.Siparişler en erken ocağa kadar kapalı.Comfortline alayım derseniz led far ve bir kaç şey eksik highline göre.Onları opsiyon olarak ekleyip alayım derseniz fiyat highline ı geçecek.Kısacası dizel şartınız yoksa 3.20 alın yada C serisi 1.6 dizel bakın ötvsiz alıyorsunuz uyguna gelir.Ama mercedeste 3-4 ay sonrası teslim diyor bilginize.
Çalıştığım hastanede 2 arkadaştayeni kasa tdi passat var. Bizzat onlar enjektör problemi yaşadı. Servisin probleme yaklaşımı ile ibretlik. Daha önce yazmıştım sanırım ama Garanti Bankası ya da Doğuş Grubunda üst düzey yönetici çalışan tandıığınız varsa 1-2 hafta içinde istediğiniz donanımda aracı alabilirsiniz. Kuzenime nar kırmızısı dsg li higline act 150 hp yi 10 günde buldular. Ama actli passatların 12-14 lit arası şehir içi tüketimi olduğuyla ilgili forumlarda dönen bir muhabbet var.
2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi 2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi
Internet sitesinde passat enjektör sorunu yazarsaniz 52 kmde sorunlu olan passat lar var işin garip tarafı hiçbir şekilde garanti kapsamına girmiyor ve yakıt aynı yerden alıyor
Çalıştığım hastanede 2 arkadaştayeni kasa tdi passat var. Bizzat onlar enjektör problemi yaşadı. Servisin probleme yaklaşımı ile ibretlik. Daha önce yazmıştım sanırım ama Garanti Bankası ya da Doğuş Grubunda üst düzey yönetici çalışan tandıığınız varsa 1-2 hafta içinde istediğiniz donanımda aracı alabilirsiniz. Kuzenime nar kırmızısı dsg li higline act 150 hp yi 10 günde buldular. Ama actli passatların 12-14 lit arası şehir içi tüketimi olduğuyla ilgili forumlarda dönen bir muhabbet var.
12-14 litre mi yuhh bir de dsg gibi şanzuman varken.
2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı) 2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof
Internet sitesinde passat enjektör sorunu yazarsaniz 52 kmde sorunlu olan passat lar var işin garip tarafı hiçbir şekilde garanti kapsamına girmiyor ve yakıt aynı yerden alıyor
B8 için konuşuyoruz değil mi? Sabahtandır bakınıyorum göremedim siz de varsa link atabilirmisiniz el altında kalsın,ben de sıkıntı yaşarsam kullanırım.
Ellere yar oldu
2.0 CDTI
Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri
Sorun olan passatin kasa modellerini bilmiyorum yegenim deki yeni passat 2015 5200 kmde ayrıca bir önceki kasayla aynı motor değilmi bunlar internette passat enjektör sorunu yazarsaniz çıkıyor
Enjektorler garanti kapsamında pasaatta, ben 2007 model 2.0 tdi aracımı 127.000km de iyi niyet kapsamında değiştirmiştim. IZMIR vosmerde, şimdiki Politikaları farklı mi acaba?
Bizim işyerindeki Passat aracımızda dsg hatası verdi. Defalarca servise gitti. Sonunda kiralama Şirketine iade edeceğimizi ilettik. Sonuç hata ekrana çıkmıyor. Kokusu ve problemi devam ediyor.
"Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Yorum