Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Starmaxx-ultrasport-st730- 245-45r18-100w-z-rf-oto-yaz-lastigi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Starmaxx-ultrasport-st730- 245-45r18-100w-z-rf-oto-yaz-lastigi

Selam,
    Bu aralar çok aktif olamıyorum. Lastikler V dizayn yazlık.
    Morpheus
    61 TT 971

Yorum

merhabalar,
      benim insignianın altında 4 tane yeni starmaxx novaro var. satın aldığımda üzerindeydi. Ancak gerçekten ıslak zeminde buzdaymış gibi kayıyor. Alacak arkadaşlar benim gibi yağmuru bol bir yerde yaşıyorlarsa buna dikkat etsinler, ayrıca yağmurda atraksiyona girmesinler bu lastiklerle. yaklaşık 100 km hızla ışıklarda yavaşlayıp sola dönmek isterken ciddi bir kaza tehlikesi atlattım. bütün fren ve denge sistemleri devreye girdi. lastikten hiç memnun değilim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Morpheus
        Selam,

Ömrünü tamamlayan lastiklerim ile son bir aydır, drift hareketleri yapabiliyorum. insignia güzel yanlıyor
        Ama aracın viraj savrulma ve fren mesafesi ile ciddi sıkıntısı vardı.
        Bugün sahibinden.com üzerinden biraz bakındım ve konu başlığında yazan lastiği satın aldım..
        Lastikler Düzce fabrikadan ücretsiz kargo ile gönderiliyor
        18 jant için 4 lastiği 920 TL'ye aldım..

Aynı ebatta V desen starmaxx ı bir sene boyunca 1.4 astra aracımda kullandım, kendim almıştım, 10.000km kadar deneme imkanım oldu.

lastik 200-220 km hızlarda dahi yolda gezinme yapmıyor, lastik kesinlikle ıslak ve kaygan zeminleri sevmiyor, kuru asfaltta resmen yapışıyor,
        lastiğin esas 30-40.000 kmlere gelene kadar nasıl davranacağı önemli, onu ben maalesef deneyemeden aracı sattım

Bu arada lastik markası önemli olduğu kadar lastiğin hız değerleri de bir okadar önemli, ekonomi amaçlı üretilen modeller kesinlikle yüksek süratte gezinme yapıyor.

Yorum

öncelikle merhabalar. mart ayında petlas pt 741 245 45 18 lastik aldım ve şaşırtıcı derecede memnunum. yumuşak ve çok da ses yapmayan bir lastik. bakalım zaman ne gösterecek ...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: osmntskn
            merhabalar,
            benim insignianın altında 4 tane yeni starmaxx novaro var. satın aldığımda üzerindeydi. Ancak gerçekten ıslak zeminde buzdaymış gibi kayıyor. Alacak arkadaşlar benim gibi yağmuru bol bir yerde yaşıyorlarsa buna dikkat etsinler, ayrıca yağmurda atraksiyona girmesinler bu lastiklerle. yaklaşık 100 km hızla ışıklarda yavaşlayıp sola dönmek isterken ciddi bir kaza tehlikesi atlattım. bütün fren ve denge sistemleri devreye girdi. lastikten hiç memnun değilim.
            O zaman hemen değiştirin bence...
            2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Lastik hakkında bu kadar karamsar olmaya gerek yok, kullanıyorum Hala ve çok rahatsız edici bir durumu yok.

Bir kere kesinlikle kuru hava performansı ve yol tutuşu başarılı.
              Islak zemin ve içeri verdiği ses tatmin edici değil

Sonuç fiyat fayda performansı yeterli derim

Morpheus
              61 TT 971

Yorum

245*40*19 yazlık starmaxx lastiklerim için ben de aynen söyleyebilirim ki yol tutuş,frenleme hem kuru hem de ıslak yolda harika. Ancak V desen lastikler aşırı yağmurlu havalarda yuksek sürat sevmiyor. Dikkatli kullanmak ve 100km üstü öndeki araçla mesafeyi korumak gerekebiliyor. Bunun dışında yakıt ve ses olarak da 245*45*18 lastiklerden hiçbir farkı yok.
                @Murat
                2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

İşleniyor...
                X