Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Starmaxx-ultrasport-st730- 245-45r18-100w-z-rf-oto-yaz-lastigi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Starmaxx-ultrasport-st730- 245-45r18-100w-z-rf-oto-yaz-lastigi

Selam,

Ömrünü tamamlayan lastiklerim ile son bir aydır, drift hareketleri yapabiliyorum. insignia güzel yanlıyor
    Ama aracın viraj savrulma ve fren mesafesi ile ciddi sıkıntısı vardı.
    Bugün sahibinden.com üzerinden biraz bakındım ve konu başlığında yazan lastiği satın aldım..
    Lastikler Düzce fabrikadan ücretsiz kargo ile gönderiliyor
    18 jant için 4 lastiği 920 TL'ye aldım..

Morpheus
    61 TT 971

Ynt: Starmaxx-ultrasport-st730- 245-45r18-100w-z-rf-oto-yaz-lastigi

Çok ucuz değilmi bu, hurdacıya satsak kendini kurtarıcak gibi duruyor.
    2016 Mercedes cla 180 cdi amg

Yorum

Hayırlı olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Lastif performansı, pahalı lastiklere göre daha düşük tabi. Burada fiyat / fayda kıstasını kullanmak/değerlendirmek doğru olur.

14 günlük koşulsuz iade süreci var.

Devamında düşüncelerimi de paylaşırım.
        Morpheus
        61 TT 971

Yorum

En azında kumho ku 39 alsaydınız diyebilirim sadece. Bu araçlarda ucuz lastik pişmanlıktır.
          CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
          SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aton1981
            En azında kumho ku 39 alsaydınız diyebilirim sadece. Bu araçlarda ucuz lastik pişmanlıktır.
            Araçta lastik önemli, buna katılırım. Bahsettiğiniz lastiğe de baktım, Kumho KU39 245/45R18 100Y garip ama performans değeri olarak starmax daha iyi. Aldığım lastiğin üretimn yılı da 2015. Bu da önemli.

Biliniyor mu bilmiyorum ama; Starmax, Petlas'ın performans lastiği markasıdır. Dolayısı ile petlas markası altında ben değerlendirerek aldım. Ürünü bugün 72 ülkeye ihraç ediyorlar. !

Bir şeyin fiyatının ucuz olmasının 2 sebebi olur. Daha az kaliteli oluşu, ya da marka gücünün olmayışı. Starmax (Petlas) sonuçta bir michelin ya da pirelli değil

Pişman olur muyum, bilemiyorum.
            Morpheus
            61 TT 971

Yorum

Tekerine taş degmesin kardesim.. güle gule kullan.. bende petlasin kis lastigi var 2 senedir kullaniyorum konfor ve yol tutus acisindan tabi kis lastigi olmasininda etkisinden conti lerden daha iyi..))

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Hayırlısı olsun güle güle kullanın kumho aldım bende ku 39 gayet memnunum 1250 tl ye aldım 4 adet

2010 1.6T 180 HP COSMO KARBON SİYAH DVD800+TURNPUSH+PRİNS LPG+KAPI KOLU+AYNA ALTI+VİTES ALTI+KAPI İÇLERİ+GÖSTERGE PANELİ+ARAÇ İÇİ LED AYDINLATMA

Yorum

Aynı lastiklerin 19'' olanından kullanıyorum mayıstan beri. Şu ana kadar kötü bir yanını görmedim.
                  Hatta memnunum diyebilirim.
                  @Murat
                  2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Morpheus
                    Selam,

Ömrünü tamamlayan lastiklerim ile son bir aydır, drift hareketleri yapabiliyorum. insignia güzel yanlıyor
                    Bugün sahibinden.com üzerinden biraz bakındım ve konu başlığında yazan lastiği satın aldım..

yakın zamanda bende bu drift olayını lastikleri değiştirerek yapmayı düşünüyorum... lastik konusunda deneyimlerinizi paylaşmanızı sabırsızlıkla bekliyorum.. yerli malı almak istiyorum

not: yurtdışında gelen ürünlerin 1'e 6 fiyat oranı ile satıldığını bildiğim için , bilinen markaların ürünlerdeki fiyatının %70'inin kar olduğunu düşünüyorum..

Yorum

3 gün önceki yorumumu bazı konularda değiştirmek zorunda hissediyorum. Rot ayarını da yaptırdıktan sonra diyebilirim ki starmax ın V kanallı lastikleriyle yüksek sayilabilecek hızlarda (160-170km gibi) araç yolda hafiften gezme yapiyor hissi uyandırdı. Keza aşırı yağmurlu bir günde de 100 km hızın üstünde yine gezme hissi uyandırıyor. O nedenle yuksek hız meraklısı iseniz dikkatli surmenizi öneririm bu lastiklerle. Benim gibi gerektiği zamanlarda performanslı kullanıcı iseniz son derece memnun kalınacak lastikler olarak yorumumu değiştirebilirim.
                      @Murat

Yorum

160-170 de hızsabitleyicisi kullanıp dakikalarca seyir halinde kalan biri olarak goodyear ve michelin kullanmaya devam. Ucuz lastik bizi sevmez.

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: omfaya
                          160-170 de hızsabitleyicisi kullanıp dakikalarca seyir halinde kalan biri olarak goodyear ve michelin kullanmaya devam. Ucuz lastik bizi sevmez.
                          Aracın orjinal jantlarindaki lastikleri olan continental ler de gayet başarılı lastikler bana göre.
                          @Murat

Yorum

Ben markadan girmeyeceğim, ihraç miktarı falan bence kalite belirtisi değil. Çok ön yargılıyım bu konuda. Kalitesiz demiyorum kesinlikle belki gerçkten fiyat farkına kıyasla kalitesi son derece yeterli olabilir, kullandıkça belli olur ama.

Benim eleştirim lastik deseniyle ilgili. Hangi markada olursa olsun simetrik V desenli tüm modellerde bolca şikayet okudum, duydum. Markayı almakla belki iyi bile etmişsinizdir, en kötü iade edersiniz 14 günde ama keşke V desen seçmeseydiniz. V seçtiğiniz için belki de "marka" asıl performansından geride kalacak.

Performans odaklı olmayan sakin bir sürücü iseniz bence sorun yaşamazsınız.

Hayırlı uğurlu olsun, yorumlarınızı çok merak ediyorum. Umarım konu güncel kalır.
                            2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ortodoxian
                              Orjinal yazı sahibi: Morpheus
                              Selam,

yakın zamanda bende bu drift olayını lastikleri değiştirerek yapmayı düşünüyorum... lastik konusunda deneyimlerinizi paylaşmanızı sabırsızlıkla bekliyorum.. yerli malı almak istiyorum

not: yurtdışında gelen ürünlerin 1'e 6 fiyat oranı ile satıldığını bildiğim için , bilinen markaların ürünlerdeki fiyatının %70'inin kar olduğunu düşünüyorum..
                              Bence o %70'in %70'i de devlet karı Vergi yani...
                              2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

İşleniyor...
                              X