Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Starmaxx-ultrasport-st730- 245-45r18-100w-z-rf-oto-yaz-lastigi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Starmaxx-ultrasport-st730- 245-45r18-100w-z-rf-oto-yaz-lastigi

Orjinal yazı sahibi: Morpheus
    ...
    18 jant için 4 lastiği 920 TL'ye aldım..
    Pahalı gibi gelince biraz araştırdım da Kliksa'da 4 adedi 767,60 TL??? Aynı ebat, aynı lastik... Bi yanlışlık yoksa moralinizi bozmuş olmayayım ama ciddi pahalı almışsınız. %20 fark var...

http://www.kliksa.com/urun/starmaxx-...stik/902489180

Kargo : Ücretsiz Kargo
    Üretim Tarihi : 2015
    Mevsim : Yaz
    Kullanım Türü : Binek
    Taban Genişliği : 245
    Yanak Yüksekliği : 45
    Jant Çapı : 18
    Marka : Starmaxx
    Stok Durumu : Var
    2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Arkadaşlar bende kullandım starmax şu an kışlık lar var kışlık lardan çok memnunum yazıklar ses olarak mükemmel çok sessis ama ortaya konuşmak lazım insignia lastiği deyil yol tutuş yaramaz firen mesafesi yaramaz araba kalkarken hafif gaz ver patinaj a düşüyor yüksek hızlarda bence dikkat edin

Yorum

Petlas starmax aynı firma yerli lastik ucuz olması bu sebepten iyi günlerde kullanın doğru seçim.
        [Center]    
                               1.6 Turbo- 180 HP -Cosmo -Flexride Şase -DVD 800 -Sunroof Ve 34 CHN 85

Yorum

Lastiklerinizi güle güle kullanın, V desenli lastiklerin ortak özelliklerinden biri de sesli oluşlarıdır.

Insignia ve Golf için 245 45 18 ve 225 45 17 Petlas kışlık lastik kullanıyorum, test sonuçlarına göre başarılı olan pekçok lastiği de önceki araçlarımda kullanmıştım bunlara göre Petlas ın fiyatına oranla hayli iyi olduklarını (kar-buzda tutunma su tahliyesi, yol sesi,yuvarlanma direnci ve direksiyon tepkileri) rahatça söyleyebilirim, ancak ciddi bi sorun dışında; Petlas ın geniş tabanlı lastikleri fabrikadan hatalı geliyor!

Birkaç kişinin uyarısına kulak vermeden aldığım 2 takım Petlas ta da taban kusursuz olmadığından araçta balans sorunu varmış gibi titreşim oluşuyordu, neyseki satıcı firma ikiletmeden garantiden değişim yaptı ve sorun %95 oranında çözüldü, yine de yeni lastikler de bu konuda kusursuz değiller.
          2014 Insignia 1.6 170Hp A.Select Cosmo + Sunroof

Yorum

Ben 245*40*19 ebatlarında 4 tane starmax a 1000 lira verdim. 2015 üretimiydi, d marketten aldım.
            160-170 km hızlarda hafif gezme hissi ve 100km hızlarda bolca yağmurlu zeminde hafif gezme hissi olumsuz yanları.
            Bunların dışında frenleme harika, yol tutuştan son derece memnunum, lastik sesi haliyle camlar kapalıyken duyuluyor ancak klima açıkken duyulmuyor, camlar açıkken de duyulmuyor. Görüntü olarak hoşuma gidiyor V kanal ama zevk meselesi. Ben patinaja düşüremedim, pedal commander olmasına rağmen çok zor, lastikler yola çok iyi tutunuyor.
            Bugün baktığımda lastik havaları önlerle arkalar farklıydı, 4 ünü de sabitledim, tekrar deneyeceğim, lastik havalarının farklı olması da gezme yapabilir.
            Ben şöyle düşündüm bunları alırken, kışlık 245*45*18 nokian lastiklerim zaten ayrı var, daha kaliteli 4 lastiğe 2-2,5 bin lira verip 4-5 yıl süreceğime bu lastikleri gittiği kadar (2-3 yıl bile olsa) kullanıp süre bitiminde yine aynı lastiklerden sıfır alıp kullanırım ve bana toplamda 2 bin liraya malolur, belkl 5 yılı da deviririm. Bu mantıkla satın aldım, %90 şehiriçi kullanan biri olarak şu an için memnunum.
            @Murat
            2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

aracın neresini ucuz yollu malzemeyle değiştiriyorsanız değiştirin ama yürüyen aksam ve lastiklerde para vermekten çekinmeyin. can taşıyorsunuz arabanızda. eğer 4-5 yılda bir değiştireceğiniz lastiğe para vermek bütçenize ağır geliyorsa da bütçenize göre bir araç tercih edin.

ucuz lastiğe şiddetle karşıyım çünkü yolda kayıp veya duramayıp benim aracımın üzerine de çıkabilirsiniz. unutmayın, trafikte sadece kendi aracınızdan değil, diğer araçlardan da sorumlusunuz.
              1.4T Edition Elegance - Yeni Stil Paketi - Sunroof

Yorum

Bugün lastikleri tekrar denedim.
                Gezme zaten yoktu,his gibi geliyordu bana,lastik havalarını dengeledikten sonra o da kayboldu.
                Eylülde nasipse aracımla 2. yılımı tamamlamış olacağım ama 10 yıldır birlikte gibiyiz. Bugüne bugün sacmalamışlığım yok çok şükür. Bu lastiklerin frenlemesi yol tutuşu yola tutunmasını beğendim. Ömrünün son demlerinde lastiklerin nasıl davranacağını gördükten sonra karar vermek lazım. Henüz 3 aylık lastikler. Şu an için erken. Ote yandan 1 yıllık continentallerin de ne kadar iyi ne kadar kötü olduklarını da ayrıca konuşmak lazım.
                @Murat

Yorum

Ben zamanında 2.0 ford focusa Goodyerar yada Brigstone nin V desenli bir modelini almıştım.Aracın root ayarı bozuk gibi sağa sola çakmesinin önüne geçemedim.Lastiklerin yenisini taktılar olmadı.Makinesi kalibrasyonsuzdur iyi değildir diye gezmediğim rotçu kalmadı.Z rotları yenilettiler ama sağa sola gezmesini sıfıra indiremedim.Bir daha V desenli lastik almamaya karar verdim Birde kışlık lastik kullanmıyorsanın V desenli lastik 1-2 cm karda bile kalıyor.
                  2011 Teknik Gri+Nav800+Sunroof+Chip+Performans buji+Sprintbooster+KN Kutu içi Filtre+OPC Pedal Seti

Yorum

Kesinlikle katılıyorum V desenli lastikler sorun çıkartıyor, en azından ben de ses problemi vardı.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Davudx
                      Kesinlikle katılıyorum V desenli lastikler sorun çıkartıyor, en azından ben de ses problemi vardı.
                      Bendekiler de kış lastiklerim gibi ses yapiyor ama camlar açıkken nerdeyse duyulmuyor.
                      @Murat

Yorum

Bence V desenlerden uzak durmak lazım. Görsel olarak çok şık, ben de çok beğeniyorum ama bence görsellikten önce her zaman performansa bakmak lazım. Araçlarımızın en önemli parçaları arasında yer alıyor lastikler. Can güvenliğimizi doğrudan etkiliyor.
                        2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ortodoxian
                          Selam,

Ömrünü tamamlayan lastiklerim ile son bir aydır, drift hareketleri yapabiliyorum. insignia güzel yanlıyor
                          Ama aracın viraj savrulma ve fren mesafesi ile ciddi sıkıntısı vardı.
                          Bugün sahibinden.com üzerinden biraz bakındım ve konu başlığında yazan lastiği satın aldım..
                          Lastikler Düzce fabrikadan ücretsiz kargo ile gönderiliyor

yakın zamanda bende bu drift olayını lastikleri değiştirerek yapmayı düşünüyorum... lastik konusunda deneyimlerinizi paylaşmanızı sabırsızlıkla bekliyorum.. yerli malı almak istiyorum

not: yurtdışında gelen ürünlerin 1'e 6 fiyat oranı ile satıldığını bildiğim için , bilinen markaların ürünlerdeki fiyatının %70'inin kar olduğunu düşünüyorum..
                          Lastikleri yaklaşık 15 gündür kullanıyorum.

Ses olayı biraz var sanırım, ama alışıyorsun çok yadırgamadım.
                          Biraz sert, sportif özelliği kaynaklı sanırım
                          Fren mesafesi ÇOK İYİ, sağlam test ettim
                          Virajlarda lastiğin sertliğinin verdiği bir etki var gibi ama kesinlikle GÜVEN veriyor.
                          Yol tutuşu, hızlanma etkisi İYİ

Çok hızlı kullanıldığında, lastiğin yola mukaveti azalıyor gibi ama rahatsız edici değil

Sadece yağışlı bir hava deneyimim olmadı ama Fiyat / Fayda oranı ÇOK İYİ

Tavsiye ederim.
                          Morpheus
                          61 TT 971

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Flesius
                            ...

Kısmet, sağlık olsun
                            Pahalı gibi gelince biraz araştırdım da Kliksa'da 4 adedi 767,60 TL??? Aynı ebat, aynı lastik... Bi yanlışlık yoksa moralinizi bozmuş olmayayım ama ciddi pahalı almışsınız. %20 fark var...

http://www.kliksa.com/urun/starmaxx-...stik/902489180

Kargo : Ücretsiz Kargo
                            Üretim Tarihi : 2015
                            Mevsim : Yaz
                            Kullanım Türü : Binek
                            Taban Genişliği : 245
                            Yanak Yüksekliği : 45
                            Jant Çapı : 18
                            Marka : Starmaxx
                            Stok Durumu : Var

Kısmet sağlık olsun
                            Morpheus
                            61 TT 971

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Tolga Karaca
                              Lastiklerinizi güle güle kullanın, V desenli lastiklerin ortak özelliklerinden biri de sesli oluşlarıdır.

Insignia ve Golf için 245 45 18 ve 225 45 17 Petlas kışlık lastik kullanıyorum, test sonuçlarına göre başarılı olan pekçok lastiği de önceki araçlarımda kullanmıştım bunlara göre Petlas ın fiyatına oranla hayli iyi olduklarını (kar-buzda tutunma su tahliyesi, yol sesi,yuvarlanma direnci ve direksiyon tepkileri) rahatça söyleyebilirim, ancak ciddi bi sorun dışında; Petlas ın geniş tabanlı lastikleri fabrikadan hatalı geliyor!

Birkaç kişinin uyarısına kulak vermeden aldığım 2 takım Petlas ta da taban kusursuz olmadığından araçta balans sorunu varmış gibi titreşim oluşuyordu, neyseki satıcı firma ikiletmeden garantiden değişim yaptı ve sorun %95 oranında çözüldü, yine de yeni lastikler de bu konuda kusursuz değiller.
                              Ses konusu evet, doğr tespit
                              Morpheus
                              61 TT 971

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ortodoxian
                                Selam,

Ömrünü tamamlayan lastiklerim ile son bir aydır, drift hareketleri yapabiliyorum. insignia güzel yanlıyor
                                Ama aracın viraj savrulma ve fren mesafesi ile ciddi sıkıntısı vardı.
                                Bugün sahibinden.com üzerinden biraz bakındım ve konu başlığında yazan lastiği satın aldım..
                                Lastikler Düzce fabrikadan ücretsiz kargo ile gönderiliyor

yakın zamanda bende bu drift olayını lastikleri değiştirerek yapmayı düşünüyorum... lastik konusunda deneyimlerinizi paylaşmanızı sabırsızlıkla bekliyorum.. yerli malı almak istiyorum

not: yurtdışında gelen ürünlerin 1'e 6 fiyat oranı ile satıldığını bildiğim için , bilinen markaların ürünlerdeki fiyatının %70'inin kar olduğunu düşünüyorum..
                                Lastikleri yaklaşık 15 gündür kullanıyorum.

Ses olayı biraz var sanırım, ama alışıyorsun çok yadırgamadım.
                                Biraz sert, sportif özelliği kaynaklı sanırım
                                Fren mesafesi ÇOK İYİ, sağlam test ettim
                                Virajlarda lastiğin sertliğinin verdiği bir etki var gibi ama kesinlikle GÜVEN veriyor.
                                Yol tutuşu, hızlanma etkisi İYİ

Çok hızlı kullanıldığında, lastiğin yola mukaveti azalıyor gibi ama rahatsız edici değil

Sadece yağışlı bir hava deneyimim olmadı ama Fiyat / Fayda oranı ÇOK İYİ

Tavsiye ederim.
                                Degerli arkadasim, lastikler yazlik mi yoksa V taban kis tipi miydi ??

Yorum

İşleniyor...
                                X