Aracım bir süredir satılıktı ve nasipse yarın aracı satıcam. Günboyu bir hüzün var üstümde. Bu kadar üzüleceğimi tahmin etmemiştim. Aracı sattıktan sonra 40000 tl ye kadar bir araca bakayım dedim malesef insigniadan sonra 40000 lik araba yok. Aracımı 58 000 verdim 1.4 edion elegance sunroof navi lpg fiyat olarak nasıl bilmiyorum ama 40000 lik araçlardan sonra bizim araçların bedava gittiğini bir kez daha anlamış oldum... Bu arada aracı satsam da ben yine buralarda gezinirim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Başlık bulamadım....
Collapse
X
-
Ynt: Başlık bulamadım....
Alici ve saticiya hayirli uğurlu olsun.Bu piyasayi anlamak mümkün degil. Bizim araçlar ikinci elde bildiğin polo parasina satiliyor. Bir gün hak ettiği değeri görür umarim... Daha iyilerine ( ornegin yeni bir insignia ) binmeniz dileğiyle...
Yorum
-
Laguna'lar da bizim araçlar gibi o fiyatlara göre bedava sayılır, kesinlikle kötü arabalar değildir. Kaportası teneke hissi verse de güvenliği iyi araçlardır, geniştir, yedek parça sorunu bildiğim kadarıyla yok. Arada ben de 1.5 dci gt versiyonlarına bakınıyorum.ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Yorum
-
Değerli fikirleriniz ve önerileriniz için teşekkürler. Insignia ayrılma aşamasında araçlarımızın ne kadar değerli olduğunu ve bir o kadar değerinin karşılığını görmediğini (maddi anlamda) anlamış oldum. Maddi sıkıntılar nedeniyle aracımı satmayı düşünmüştüm başka yollardan ihtiyacım giderildi.( dostlar sağolsun ) aracımın satılmasına gerek kalmadı.
Tekrardan hepinize teşekkürler.
Yola insignia ile devam....
1.4 Beyaz 18" Sunroof
Navigasyon DVD
46KT880
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ŞEKEROĞLUhayırlı uğurlu olsun
toyota ya bakmayı düşündünüz mü
İyi dilekleriniz ve öneriniz için tekrar teşekkürler.
1.4 Beyaz 18" Sunroof
Navigasyon DVD
46KT880
Yorum
Yorum