Uzun araştırmalar sonucunda 4 adet Falken ze 914 100w aldım. Hakkında olumsuz bir yoruma rastlamadım , tam tersi özellikle Avrupa forumlarında gayet güzel yorumlar vardı. Lastik hakkındaki fikirlerimi daha sonra paylaşırım...
Ben de kumho ku39 alırken falken ziex ze914 araştırmıştım , gayet iyi bir lastik olduğunu okumuştum yorumlardan. Siz de yol sesi , fren ve direksiyon tepkisi gibi görüşlerinizi belirtebilirseniz sevinirim.
Uzun araştırmalar sonucunda 4 adet Falken ze 914 100w aldım. Hakkında olumsuz bir yoruma rastlamadım , tam tersi özellikle Avrupa forumlarında gayet güzel yorumlar vardı. Lastik hakkındaki fikirlerimi daha sonra paylaşırım...
Ben de kumho ku39 alırken falken ziex ze914 araştırmıştım , gayet iyi bir lastik olduğunu okumuştum yorumlardan. Siz de yol sesi , fren ve direksiyon tepkisi gibi görüşlerinizi belirtebilirseniz sevinirim.
Peki siz memnun musunuz kumhodan
ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Geçen gün diyarbakırın bir köyüne ekspertize muhtarın arabasıyla gittik; yol faciaydı resmen, koca koca taşlarla doluydu, muhtar bu yollara dayanan tek lastik lassa dedi, tabi diğer lastikleri denemiş midir bilemem
ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Falken ile 700 km yol yaptım. Hafta sonu Şarköy'e giderken Kemerburgaz sapağından 3. havaalanı için yeni yapılan yoldan geçtim.
Lastik çok yumuşak değil , orta sertlikte bir lastik. Ancak 250km hızda bile gayet başarılı buldum. Bu süratte zaten ses problemi olması normaldir. Etikette 71 db gösteriyordu. Ancak 140-150 km hızlarda ses açısından hiç bir problem yaşamadım şahsen. Ayrıca gene 140-150 160 km hızlarda yolun hafif eğimli ve hafif virajlı kısımlardaki ani frenlemelerde de yol tutuş ve frenleme mesafesi beni hayli tatmin etti.
Şimdilik Falken ze 914 100 W hakkındaki fikirlerim bunlar... Lastikler eskidikçe daha net fikirlerim olabilir. Gerçi benim gibi senede 7000-8000km yol yapan biri için lastikler eskimeden arabayı satmış olurum ama neyse
Yorum