Lastik alacağız 2 tane yaz lastiği, hangi marka önerirsiniz ? fiyatı nedir?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Lastik Önerisi
Collapse
X
-
Ynt: Lastik Önerisi
Orjinal yazı sahibi: AnderianLastik alacağız 2 tane yaz lastiği, hangi marka önerirsiniz ? fiyatı nedir?Life begins @ 4000 RPM
Yorum
-
Ben dunlop ve falken Fab. Tasarımcı olarak Çalışmaktayım dunlop ile falken aynı lastik ve cok yumuşak ankaradan üyemiz alper abi falken aldı ve cok memnun kesinlikle tavsiye ederim ayrıca lastiklerin yapımı dünyada bir ilk olarak farklı bir tasarımda yapılıyor inceleyin derim2015 leon fr
Yorum
-
Ben aracı alırken önlerinde dunlop arkada ise federal marka lastik vardı, dunlop 3 defa patladı federal lastikte hiç sorun yasamadım. Tek sıkıntı federal lastiğin çok uğultu yapması. 20" lastik tavsiyesi ben de istiyorum, fiyat kriteri de önemli.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18Ben dunlop ve falken Fab. Tasarımcı olarak Çalışmaktayım dunlop ile falken aynı lastik ve cok yumuşak ankaradan üyemiz alper abi falken aldı ve cok memnun kesinlikle tavsiye ederim ayrıca lastiklerin yapımı dünyada bir ilk olarak farklı bir tasarımda yapılıyor inceleyin derim
Yazlik icin bridgestone dan cok memnunum,falken dunlop serisi icin birsey diyemeyecegim
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DavudxAyni ebat lastik kullanıyorum, 245/35/20" o dediğiniz lastiği ilk defa duyuyorum. Federal gibi basımıza bela olmasın?Life begins @ 4000 RPM
Yorum
-
Önlerde 245-40-19 Michelin Pilot Super Sport ve arkalarda ise aynı ebatlarda Michelin Pilot Sport kullanıyorum. PS'lerden de memnundum ama önler kasislerde ve çukurlarda ciddi hasar alınca bir çift yeni lastik aldım. Yeni lastik tercihim PSS oldu tek kelimeyle İNANILMAZ! Hayatımda kullandığım en iyi lastikler diyebilirim. PS ya da PS3 falan değil ama PSS'i ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM. PS'ler ya da PS3'ler kadar narin değiller ve inanılmaz performanslılar. Virajları nasıl aldığıma, nasıl frenlediğime inanamıyorum. Arabanın gerçek performansını görmenizi sağlıyor lastik hatalarını ortadan kaldırdığı için. Islakta da kurudaki kadar performanslı. Aşınması normal. Konfor çok iyi. Çok da sessiz. Ancak yakıt tasarrufu sağlamaz onu baştan söylemiş olayım Şiddetle tavsiye ediyorum...2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18Ben dunlop ve falken Fab. Tasarımcı olarak Çalışmaktayım dunlop ile falken aynı lastik ve cok yumuşak ankaradan üyemiz alper abi falken aldı ve cok memnun kesinlikle tavsiye ederim ayrıca lastiklerin yapımı dünyada bir ilk olarak farklı bir tasarımda yapılıyor inceleyin derim
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Alp
Kisliklari Falken aldim cok basarili ozellikle kisin dağa kayak icin cikiyorum buz ve karli yollarda performansi superr.
Yazlik icin bridgestone dan cok memnunum,falken dunlop serisi icin birsey diyemeyecegim
Sizin kış lastiği Falken Eurowinter HS449 235/45R18 98V XL Kış Lastiği mi?2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer
Yorum
-
Uzun araştırmalar sonucunda 4 adet Falken ze 914 100w aldım. Hakkında olumsuz bir yoruma rastlamadım , tam tersi özellikle Avrupa forumlarında gayet güzel yorumlar vardı. Lastik hakkındaki fikirlerimi daha sonra paylaşırım...1.6 T - COSMO - DVD 800
Yorum
-
Hayırlı olsun. Deneyimlerinizi merakla bekliyorum. Pek tanıdığım bir lastik değil, bilgi edinmek istiyorum.2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
Yorum