Bence alınmaz. aracın görüntüsü mükemmel bir bakan birdaha bakıyor araçta müzik sisteminde vardı bagajda onu göstermemiş büyük bir ihtimalle sökülmüş. Ayrıca adam değişen yok demiş araçta iki parçası değişik ve sol taraf komple boyalı. Yaklaşık 17bin tl hasar kaydı var Ve lastikler bitmek üzereydi dört lastik suan aynı marka almaya kalkan 6 7bin lira arası tutar bunları üzerine koy ben arka iki lastiği yanağını yırtmıştım ve öylece duruyordu galerici en fazla ikibin lira düşer yinede sen bilirsin yazılımı volkan abiye sor istersen ben problemi kendisine anlatmistim oda hallederiz ama sen aracı elinden çıkarmaya bak dediğinde ben sattim
Sen niye aldın dersen ben 45 bine almıştım baskı balata sini değiştirdiler sonra 48 sattım o fiyatlar bu araç için bence yuksek o fiyatlara hatasız boyasiz sanruff lu 19 jantlı flexsi Şase li araç bulursun yinede benim düşüncem aklını çekmek gibi olmasın ama aracı göreyim bir bakayım dersen kesin alırsın Albenisi çok yüksek plakası yeter
Çok teşekkür ederim. Bence de bu kadar anlatimdan sonra nokta.
Peki arkadaşlar sizce 50000 civarına nasıl (kaç model, özellik...) bir insignia alınır. Ayrıca 2 evladım var. Senede 2 yada 3 kez izinlere çıkarız. Hatcback yada sedan ne önerirsiniz? Görüşleriniz benim için önemli.
Dizeli bilmeyen sevmez zaten, ben de eskiden ne o traktör gibi diyordum ama dizel başka, ekonomik olması bir yana çekiş gücü de gayet iyi yeni nesillerin.
ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Dizeli bilmeyen sevmez zaten, ben de eskiden ne o traktör gibi diyordum ama dizel başka, ekonomik olması bir yana çekiş gücü de gayet iyi yeni nesillerin.
https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg
''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı
Yorum