Duyuru

Collapse
No announcement yet.

BU ARAÇ KIMINDI??

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: BU ARAÇ KIMINDI??

Hasan bey, tüm soruları silip süpürmüş kafalardan.
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Hasan bey bu fiber tamponlar kullanışlı mı? Ben de ön ve arka düşünmeye başladım bu aralar.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Davudx
        Hasan bey bu fiber tamponlar kullanışlı mı? Ben de ön ve arka düşünmeye başladım bu aralar.
        Kullanış olarak diğer orjinal plastikten bi farkı yok, sadece darbelerde, kazalarda daha dayanıksız...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
          Foruma pek giremediğimden konuyu yeni gördüm, araç benim 2010 ağustos ayında sıfır olarak aldığım araçtı,standart cosmo, extra bi donanımı yok, zaman içerisinde ufak ve farklı kazalardan dolayı, sol ön çamurluk, sol ön kapı, sol arka kapı boyalı, sağ arka kapı sacı ve sol arka çamurluk değişenleri var, ama hepsi ufak tefek kazalardan dolayı, çoğu park halinde sürtmelerden olmuştu, zaman içerisinde 3 defa baskı balata değişti, 60 binde triger değişti, bakımları zamanında ve serviste yapıldı, motorda yazılım mevcut, 215 civarı güç üretmekte, egzosu orjinal opc egzosu, kat iptali mevcut, jantlar replica, tamponlar fiber, ses sistemi mevcut... (Sökmedilerse )

Aracı 2014 şubat ayında forumdan İhsan kardeşimize satmıştım, ona sattığımda kmsi 92 bin idi, şuan aracın kmsi 110 bin civarı olması lazım, çünkü en son yine bi ilanda görmüştüm 108 bin yazıyordu, km düşürseler daha fazla düşürürler sanırım, kmsi yanlış yazılmış olabilir, ancak aracı son zamanlarda bi kaçkez satış ilanlarında gördüm, bi sıkıntısı olabilir, ayrıca fiyat çok yüksek geldi bana, ben çok daha uygun rakamlara satmıştım, şuan bence edeceği en yüksek rakam 50 bin lira...
          Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: prens2381
            Foruma pek giremediğimden konuyu yeni gördüm, araç benim 2010 ağustos ayında sıfır olarak aldığım araçtı,standart cosmo, extra bi donanımı yok, zaman içerisinde ufak ve farklı kazalardan dolayı, sol ön çamurluk, sol ön kapı, sol arka kapı boyalı, sağ arka kapı sacı ve sol arka çamurluk değişenleri var, ama hepsi ufak tefek kazalardan dolayı, çoğu park halinde sürtmelerden olmuştu, zaman içerisinde 3 defa baskı balata değişti, 60 binde triger değişti, bakımları zamanında ve serviste yapıldı, motorda yazılım mevcut, 215 civarı güç üretmekte, egzosu orjinal opc egzosu, kat iptali mevcut, jantlar replica, tamponlar fiber, ses sistemi mevcut... (Sökmedilerse )

Aracı 2014 şubat ayında forumdan İhsan kardeşimize satmıştım, ona sattığımda kmsi 92 bin idi, şuan aracın kmsi 110 bin civarı olması lazım, çünkü en son yine bi ilanda görmüştüm 108 bin yazıyordu, km düşürseler daha fazla düşürürler sanırım, kmsi yanlış yazılmış olabilir, ancak aracı son zamanlarda bi kaçkez satış ilanlarında gördüm, bi sıkıntısı olabilir, ayrıca fiyat çok yüksek geldi bana, ben çok daha uygun rakamlara satmıştım, şuan bence edeceği en yüksek rakam 50 bin lira...
            Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.

Yorum

Kullanış olarak diğer orjinal plastikten bi farkı yok, sadece darbelerde, kazalarda daha dayanıksız...
              fiberin tamiri mümkün mü?

Yorum

Fiberin tamiri daha kolay ve ucuzdur

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Ben dün megane'ımın ö spoilerını sürttüm (çok yavaş bir şekilde) bir şey olmamıştır nasıl olsa plastik dedim. Arabayı alırken sipariş etmiştim orijinal renault parçası. Eve gittim bir baktım kırılmış, bugün sanayide bakmayan denemeyen kalmadı kaynak yapamadılar. Namussuzlar öyle bir malzeme kullanmışlar ki kırılırsa yenisi alınsın diye. Meğer fiberglas ne güzel birşeymiş.
                  ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Bunu dökme olarak mi hazırlıyorlar? Kalıp şeklinde mi?

Yorum

Bunu dökme olarak mi hazırlıyorlar? Kalıp şeklinde mi?
                      Fiber opc tamponun kalıpları var, fiber bildiğim kadarıyla cam elyafının polyester malzemeyle birleşiminden oluşmakta, kalıba döküldükten sonra iyi sertleşip kurumadı bekleniyor, ardından pürüzleri zımpara yapılıyor, gerekli yerleri macunlanıp astarlanıp boyaya hazırlanıyor, sert yapısından dolayı oldukça dayanıklı ama plastik kadar esnek olmadığı için esnekliğin önemli olduğu darbelerde esnemeyerek kırılabiliyor, tamiri kolay, yine fiberden tamir edilip zımpara macun astar ve boyanıp tamiri mümkün...

Plastiğe göre kıyaslanınca en büyük artısı uygun maliyeti, nerdeyse 3 te 1 fiyatına malolmakta, eksisi ise plastik kadar esnek olmaması ve plastik kadar pürüzsüz olamaması, illaki bikaç yerinde hatalar oluyor...

Yorum

Evet hasan dan almıştım araç sanruff hariç yapılabilecek hersey yapılmıştı. Çok dikkat çekici bir araç egzosu yeter ama araçta yazılımla ilgili problem yaşamaya başladım sürekli arıza ışığı ve motor gücü azaldi uyarısı veriyordu. Ben sattığımda 100 bin kmde ydi.
                        Sattığımda çocuk geçen ay beni aradı abi aracı satıyorum galeriyi vereceğim istersen sana vereyim dedi. Sanırım 47 veya 48bine verdi diye biliyorum. Alan dördüncü Sahibi olacak hasan üç sefer baskı balata sı değiştirmiş bende 99 bin de değiştirdim
                        2015 leon fr

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18
                          Evet hasan dan almıştım araç sanruff hariç yapılabilecek hersey yapılmıştı. Çok dikkat çekici bir araç egzosu yeter ama araçta yazılımla ilgili problem yaşamaya başladım sürekli arıza ışığı ve motor gücü azaldi uyarısı veriyordu. Ben sattığımda 100 bin kmde ydi.
                          Sattığımda çocuk geçen ay beni aradı abi aracı satıyorum galeriyi vereceğim istersen sana vereyim dedi. Sanırım 47 veya 48bine verdi diye biliyorum. Alan dördüncü Sahibi olacak hasan üç sefer baskı balata sı değiştirmiş bende 99 bin de değiştirdim
                          Verdiğiniz bilgiler için çok sagolun. Bu forumu gercekten seviyorum. Yazılım ile ilgili sıkıntı giderilebilecek bişey mi sizce. Maliyeti pahalimidir. Yada kullanan arkadaşlar için sorayım. Bu araç alınırmı . Alınır derseniz son fiyat ne olmalı sizce?

Yorum

Bence almak pek mantıklı değil
                            ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Bence alınmaz. aracın görüntüsü mükemmel bir bakan birdaha bakıyor araçta müzik sisteminde vardı bagajda onu göstermemiş büyük bir ihtimalle sökülmüş. Ayrıca adam değişen yok demiş araçta iki parçası değişik ve sol taraf komple boyalı. Yaklaşık 17bin tl hasar kaydı var Ve lastikler bitmek üzereydi dört lastik suan aynı marka almaya kalkan 6 7bin lira arası tutar bunları üzerine koy ben arka iki lastiği yanağını yırtmıştım ve öylece duruyordu galerici en fazla ikibin lira düşer yinede sen bilirsin yazılımı volkan abiye sor istersen ben problemi kendisine anlatmistim oda hallederiz ama sen aracı elinden çıkarmaya bak dediğinde ben sattim
                              Sen niye aldın dersen ben 45 bine almıştım baskı balata sini değiştirdiler sonra 48 sattım o fiyatlar bu araç için bence yuksek o fiyatlara hatasız boyasiz sanruff lu 19 jantlı flexsi Şase li araç bulursun yinede benim düşüncem aklını çekmek gibi olmasın ama aracı göreyim bir bakayım dersen kesin alırsın Albenisi çok yüksek plakası yeter
                              2015 leon fr

Yorum

nokta...
                                CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                                SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

İşleniyor...
                                X