Apg yi unutun kmsi dusurulmus herhalde daha once 110xxx kmdeydi baska araclara bakin apgdeki gibi ekstralari suan 7-8 bine halledebilirsiniz
Standart bir cosmo alip
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Önceki sahiplerinin gelip tanıklık yapacaklarını bilsem gider bu arabayı alırım ve akabinde km si düşürüldüğü için yasal işlem başlatırım. Şu insanların 2 kuruşluk menfaat için yedikleri haramları (dolandırıcılığı) anlamıyorum. Ne diyeyim. Yazıklar olsun. Bilgilendirdiginiz icin çok teşekkürler.
Foruma pek giremediğimden konuyu yeni gördüm, araç benim 2010 ağustos ayında sıfır olarak aldığım araçtı,standart cosmo, extra bi donanımı yok, zaman içerisinde ufak ve farklı kazalardan dolayı, sol ön çamurluk, sol ön kapı, sol arka kapı boyalı, sağ arka kapı sacı ve sol arka çamurluk değişenleri var, ama hepsi ufak tefek kazalardan dolayı, çoğu park halinde sürtmelerden olmuştu, zaman içerisinde 3 defa baskı balata değişti, 60 binde triger değişti, bakımları zamanında ve serviste yapıldı, motorda yazılım mevcut, 215 civarı güç üretmekte, egzosu orjinal opc egzosu, kat iptali mevcut, jantlar replica, tamponlar fiber, ses sistemi mevcut... (Sökmedilerse )
Aracı 2014 şubat ayında forumdan İhsan kardeşimize satmıştım, ona sattığımda kmsi 92 bin idi, şuan aracın kmsi 110 bin civarı olması lazım, çünkü en son yine bi ilanda görmüştüm 108 bin yazıyordu, km düşürseler daha fazla düşürürler sanırım, kmsi yanlış yazılmış olabilir, ancak aracı son zamanlarda bi kaçkez satış ilanlarında gördüm, bi sıkıntısı olabilir, ayrıca fiyat çok yüksek geldi bana, ben çok daha uygun rakamlara satmıştım, şuan bence edeceği en yüksek rakam 50 bin lira...
Yorum