Duyuru

Collapse
No announcement yet.

BU ARAÇ KIMINDI??

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: BU ARAÇ KIMINDI??

Simdiden soğudum arabadan

Yorum

Bu arada 50 - 55 bin arası alınabilecek Satlık araç tavsiyesi olursa da sevinirim

Yorum

Forumda Ali kardesimizim arabası vardı çok temiz ve bakimlıydi, yine forumdan temiz bir insan aldı. Sanırım satışı geçenlerde yapıldı.

Yorum

Bu araç APG 09 ise iki sahibi de forumumuzdan ve gayet bilinçli kullanıcılar. Yazılımı da sorunsuzdu diye hatırlıyorum.
          34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

http://www.insigniateam.com/forum/in...topic=13142.80

Yorum

Şu araca bakmamı istermisiniz ? Bizim bölgede. Araştırabiliriz.
              http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...12911782/detay
              CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
              SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Amma da sallamış, sunroof hariç en dolu insignia diye; arabada sadece ekstra olarak dvd 800 var gördüğüm kadarıyla
                ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
                  Amma da sallamış, sunroof hariç en dolu insignia diye; arabada sadece ekstra olarak dvd 800 var gördüğüm kadarıyla
                  +1
                  insignia 1.6 Turbo Cosmo+flexride+teknik gri+sunroof+deri+cd 500 navi+19" Jant
                  honda accord 2.4 Executive...

Yorum

Umarım apg nin asıl sahiplerinden bir cevap gelir. Anlamadigim böyle bir arac neden galeriye verilmiş. Fiyatı nasıl sizce?

Yorum

Apg yi unutun kmsi dusurulmus herhalde daha once 110xxx kmdeydi baska araclara bakin apgdeki gibi ekstralari suan 7-8 bine halledebilirsiniz
                      Standart bir cosmo alip
                      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Bu insanların yatacak yeri yok. Km düşürmek nedir ya?
                        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -

Yorum

Önceki sahiplerinin gelip tanıklık yapacaklarını bilsem gider bu arabayı alırım ve akabinde km si düşürüldüğü için yasal işlem başlatırım. Şu insanların 2 kuruşluk menfaat için yedikleri haramları (dolandırıcılığı) anlamıyorum. Ne diyeyim. Yazıklar olsun. Bilgilendirdiginiz icin çok teşekkürler.

Yorum

Km düşürmek artık ciddi suç sayılıyor diye biliyorum. İstenilse çok güzel uğraşılır da...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aton1981
                              Km düşürmek artık ciddi suç sayılıyor diye biliyorum. İstenilse çok güzel uğraşılır da...
                              +1

Yorum

Foruma pek giremediğimden konuyu yeni gördüm, araç benim 2010 ağustos ayında sıfır olarak aldığım araçtı,standart cosmo, extra bi donanımı yok, zaman içerisinde ufak ve farklı kazalardan dolayı, sol ön çamurluk, sol ön kapı, sol arka kapı boyalı, sağ arka kapı sacı ve sol arka çamurluk değişenleri var, ama hepsi ufak tefek kazalardan dolayı, çoğu park halinde sürtmelerden olmuştu, zaman içerisinde 3 defa baskı balata değişti, 60 binde triger değişti, bakımları zamanında ve serviste yapıldı, motorda yazılım mevcut, 215 civarı güç üretmekte, egzosu orjinal opc egzosu, kat iptali mevcut, jantlar replica, tamponlar fiber, ses sistemi mevcut... (Sökmedilerse )

Aracı 2014 şubat ayında forumdan İhsan kardeşimize satmıştım, ona sattığımda kmsi 92 bin idi, şuan aracın kmsi 110 bin civarı olması lazım, çünkü en son yine bi ilanda görmüştüm 108 bin yazıyordu, km düşürseler daha fazla düşürürler sanırım, kmsi yanlış yazılmış olabilir, ancak aracı son zamanlarda bi kaçkez satış ilanlarında gördüm, bi sıkıntısı olabilir, ayrıca fiyat çok yüksek geldi bana, ben çok daha uygun rakamlara satmıştım, şuan bence edeceği en yüksek rakam 50 bin lira...

Yorum

İşleniyor...
                                X