Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Intercity İstanbul Park Pist Günleri 2015

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Intercity İstanbul Park Pist Günleri 2015

Beni heyecanlandıran konularda,eylemlerde forumda hiç bir arkadaşım (belki vardır ama ben bilmiyorum) olmadığını biliyorum.Muhtemelen bu konuya da talep gelmeyecektir.Şansımı denemek istiyorum.
    Balatasını düşünen arkadaşlarımız katılmamalıdır

Intercity İstanbul Park Pist Günleri 2015
    Tüm binek/spor otomobil tiplerine açık olacak pist günleri, Nisan ayından itibaren yıl sonuna kadar her ay düzenlenecek olup sportif otomobil kullanım ihtiyaçlarınızı güvenli ve trafiğe kapalı bir ortamda rahatlıkla gerçekleştirebilmenizi sağlayacak.

20 dakikalık sürüş seansı intercitypark.com üzerinden 250 TL olarak satılmaktadır. Kapı satışları, yer uygunluğu varsa mümkün olmaktadır ve ücreti 20 dakika için 350 TL dir. 2015 sezonu için dileyen sürücüler farklı tarihlerdeki pist günlerimize şimdiden diledikleri seans adedinde satın alma yapabileceklerdir. Ayrıca internet alımlarınızda 5 seans ve üzeri alımlarda %10 indirim hakkı kazanıyor olacaksınız.

Katılımcılar isterlerse, Intercity İstanbul Park'tan temin edecekleri transponder zaman ölçerler ile pistteki zamanlarını ölçüp en iyi zamanlarının Intercity İstanbul Park internet sitesinde yayınlanmasını sağlayabileceklerdir.

Not: Tesis giriş ücreti araç başına 20 TL olup tüm araçlar için tahsil edilecektir.

Intercity İstanbul Park Pist Günleri 2015 Etkinlik Takvimi

12 Nisan 2015 (Pazar günü)
    02-03 Mayıs 2015 (Cumartesi – Pazar günleri)
    30-31 Mayıs 2015 (Cumartesi – Pazar günleri)
    20-21 Haziran 2015 (Cumartesi – Pazar günleri)
    01-02 Ağustos 2015 (Cumartesi – Pazar günleri)
    29-30 Ağustos 2015 (Cumartesi – Pazar günleri)
    19-20 Eylül 2015 (Cumartesi – Pazar günleri)
    24-25 Ekim 2015 (Cumartesi – Pazar günleri)
    05-06 Aralık 2015 (Cumartesi – Pazar günleri)
    https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Ynt: Intercity İstanbul Park Pist Günleri 2015

Hızı sevipte İstanbul parkta araç sürmeyenler için güzel bir fırsat.
    İstanbul Parkta bir kaç kez araç sürme deneyimim oldu gerçekten keyifli ve güzel bir pist Tolganın söylediği gibi aracına ve söförlüğüne güvenenlerin katılması gereken bir etkinlik.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Kendi arabanızı 20 dakika sürmek 350 TL mi ?

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Onur

intercitypark üzerinden alırsan 250 tl imiş

"20 dakikalık sürüş seansı intercitypark.com üzerinden 250 TL olarak satılmaktadır"

Yorum

Zevk meselesi.. parası olan icin güzel bir etkinlik olmayan icin bi depo benzin parası...

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Daha öncesinde katılmış biri olarak lastik balata bunların hızla bitişine seyirci olabilirsiniz.

Yorum

Tolga abi bende zamanında birşeyler için çabaladım, yolda Ken Block olan abilerimiz bu tür organizasyonlara gelince aile babası oluveriyor rolleyes haha
              InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                Tolga abi bende zamanında birşeyler için çabaladım, yolda Ken Block olan abilerimiz bu tür organizasyonlara gelince aile babası oluveriyor rolleyes haha
                Çağrı Türklerin pist zevki yok E5 ve Tem zevki var

Piste çıkmak için Para veriyorsun ve sonrasında aracını limitlerin üstünde çok fazla zorluyorsun Allah göstermesin en ufak bir yoldan çıkma kaza yapma riski sonuç 20 dk için 20.000 Tl zarar hal böyle olunca pistlere çıkılmıyor ben kendim için konuşuyorum

Daha önce söylediğim gibi yüksek hızlarda virajlarda frenleme ve kısa sürelerde hızlanmalar lastik ,fren ,şanzuman ve yakıt olarak size geri dönüyor Opc ler bile bir günde lastik ve balataları değişmişti hal böyle olunca belli bir gelir seviyesinin üstüne hitap eder duruma geliyor.

Hatırlarsanız forumda biri bir iddada bulunmuştu insignialarla limitlerde 20 tur attın ve aracınız 20 turun sonunda sağlamsa BMW vereceğim demişti sonuç olarak İstan Park pisti keyifli olduğu kadarda masraflı.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                  Çağrı Türklerin pist zevki yok E5 ve Tem zevki var

Piste çıkmak için Para veriyorsun ve sonrasında aracını limitlerin üstünde çok fazla zorluyorsun Allah göstermesin en ufak bir yoldan çıkma kaza yapma riski sonuç 20 dk için 20.000 Tl zarar hal böyle olunca pistlere çıkılmıyor ben kendim için konuşuyorum

Daha önce söylediğim gibi yüksek hızlarda virajlarda frenleme ve kısa sürelerde hızlanmalar lastik ,fren ,şanzuman ve yakıt olarak size geri dönüyor Opc ler bile bir günde lastik ve balataları değişmişti hal böyle olunca belli bir gelir seviyesinin üstüne hitap eder duruma geliyor.

Hatırlarsanız forumda biri bir iddada bulunmuştu insignialarla limitlerde 20 tur attın ve aracınız 20 turun sonunda sağlamsa BMW vereceğim demişti sonuç olarak İstan Park pisti keyifli olduğu kadarda masraflı.
                  ... Allah göstermesin e5'de ufak bir yanlış hareket; zincirleme kaza, ölüm veya sakatlanma riski, kazaya karışan araçlarla birlikte toplamda yüz binlerce TL zarar, saatlerce trafik kuyruğu, trafiğe sebebiyetten binlerce aracın trafikte gereksiz yakıt yakması, bunların vebali vs düşünürsen ohooo işin içinden çıkılmaz abi
                  Pist candır, içinde ne varsa pistte dökeceksin, trafikte akıllı uslu gitmek için.

Bazı konularda Türkler olarak gerideyiz, pist kültürümüz yok, garaj kültürümüz yok. konu yine aynı yere gelecek ama futboldan başka birşey bilmiyoruz. Geçen Karşıyaka-Efes basket maçı vardı, başlama saatine yakın Mustafa'yla oradan geçiyorduk, millet eşiyle, çocuğuyla akın akın salona gidiyordu, Mustafa nasıl şaşırdığını anlatamam ama olması gereken o zaten. basketbol da izlenmeli, voleybol da, herhangi bir pist yarışı da. Forumda kaç sefer pist etkinliği paylaştım, dünyanın en iyi pilotları ayağımıza kadar geldi, en iyi ferrariler, hayatımızda belki 1 kez bile göremeceğimiz V10 f1 araçları FXX'ler GTO'lar ayağımıza geldi, şuradan 30-40 km gidip izlemedik.
                  InsigniaTEAM

Yorum

Çağrı selam,yazdıklarım aramızda kalsın 250 TL pist ücreti çok evet.Fakat pisti adamlar güvenli bir şekilde aracının şartlarını zorla ve aracını sına diye yapmışlar.Aracını sınarken pilot olarak kendini de tanı diye yapmışlar.Yapmayı planladığın her ne ise güvenli bir şekilde yapman için yapmışlar.Ayrıca 20 dakika boyunca aracını maksimumda kullanmanda şart değil ki !!! Ha şimdi 250 TL çok mu ?
                    * Trafik cezası riski yok,
                    * Kendi canın ve başkalarının canı tehlikede değil,
                    * Aracını ve kendi sınırlarını bilmiş olacaksın,ücretsiz sürüş eğitimi almış olacaksın,

Ama arkadaşlar sürekli dışarıda yemek yerler,yatlarla boğaz turları yaparlar,araçlarına inanılmaz paralar harcarlar (kızmayın lütfen)

Oysaki,Fatih ağabeyimiz buluşturucu,kaynaştırıcı bir başlıkla,Insignia Team Pist Günleri adı altında bir organizasyon yapsa,Insignia Team en hızlısını arıyor !!! şeklinde bir başlık atsa,araçlara belki sponsor bulsak,bunu da geleneksel hale getirsek !!! 20 dakika gazlamak şart değil ki,3 tur yaparız en iyi dereceyi baz alırız.10 saniye aralıkla çıkış yaparız . Ben Kadiri,Erhanı geçerim,Volkanda beni geçer,ben ikinci olurum haha haha haha
                    Kimse katılmaz bence.Tek yarışçı ruha sahip benim çünkü

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Cagricigim bir daha e5 ve temde giderken aracima binme en guveli gazlayan kisi olarak seni azat ediyorum.

Yorum

insignia team in en hızlısı belliki zaten..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Cagricigim bir daha e5 ve temde giderken aracima binme en guveli gazlayan kisi olarak seni azat ediyorum.
                          vaaay ben senin sürüşüne birşey demedimki, güvenli kullandığını bildiğim için biniyorum zaten. senin bahsettiğin ihtimallerden bende bahsettim sadece
                          InsigniaTEAM

Yorum

vaaay ben senin sürüşüne birşey demedimki, güvenli kullandığını bildiğim için biniyorum zaten. senin bahsettiğin ihtimallerden bende bahsettim sadece
                            Yok yok. bu cevap seni kurtarmaz gibi Çağrı.
                            "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

******** ************* *********** ************* ************** ************* *************** *********** ************ ************* **********
                              Fatih ağabeyin kullandığı otomobile binmedim.O benim kullandığım araca bindi.Çok koruyucu ve kollayıcı(babacan) olduğunu anladım.Kadir bir hayli arkamda,yırtınarak beni yakalamaya çalışırken dediğini hiç unutmam.Kadir'i önüne al,gözümüzün önünde olsun demişti.
                              Go kartı kullandığı gibi araç kullanıyorsa,oldukça iyi araç kullandığını söyleyebilirim.Güven veren mizacını,asfalta da taşıdığından eminim.Pistlerde de görebilseydik,bir organizasyon yapabilseydi tadından yenmezdi...
                              ********** *********** ********* * ************ ******** *************** *********** *********** *********************** ********* *************

Yorum

İşleniyor...
                              X