Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ne Kadar Gerçekçi bilmiyorum ama ilginç geldi
Collapse
X
-
Ynt: Ne Kadar Gerçekçi bilmiyorum ama ilginç geldi
Mazda yı sorunsuzkukta üst sıralarda bilirdik oysa. Bu sonuçlarin doğruluğu da ayrıca tartışılır tabi.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
-
Orjinal yazı sahibi: aton1981Mazda yı sorunsuzkukta üst sıralarda bilirdik oysa. Bu sonuçlarin doğruluğu da ayrıca tartışılır tabi.
Yorum
-
Başlık isabet olmuş police neye dayanarak bu sıralamayı yapmışlar ilginççç
(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power
Yorum
-
Bence bunu bir ilkokul çocuğu hazırlamış. Başlık " Bazı araba markaları ve canım ailem" olacakken " En az sorun çıkaran otomobiller " olmuş. Herhalde bir büyüğünden yardım aldı. Trafik fotosunu ve Dodge ambleminin altına RAM yazdıklarını görünce bende film koptu. RAM Dodge'un hayvani kamyonetinin model adıdır sevgili 23 Nisan meleği. Tıklama sayısı artsın diye daha neler yapacaklar çooook merak ediyorum.2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
Yorum