arkadaşlar 2009 sport tourer aracımda şeritten çıkınca tekrar yola girmemi sağlayan bir sistem varmı? park yapmaya yardımcı olan düğmeden böyle bir hizmet alabiliyor muyuz?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
opel eye özelliği varmı ?
Collapse
X
-
Ynt: opel eye özelliği varmı ?
Aracınız yurtdışından girmediyse Opel Türkiye ithaliyse yok. Yurtdışı versiyonları da şeride dönmenizi sağlamaz, sadece çıktığınızda ikaz eder okadar.2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
-
Orjinal yazı sahibi: FlesiusAracınız yurtdışından girmediyse Opel Türkiye ithaliyse yok. Yurtdışı versiyonları da şeride dönmenizi sağlamaz, sadece çıktığınızda ikaz eder okadar.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriYanlış olmasın ama 2013 sonrası bazı özel siparişlerde varBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
evet makyajlı kasalarda opsiyonel olarak var, çok bi anlamı yok ama gerçi kullanım stiline bağlı. Açtığımda sürekli sinyal vermeden şerit dışına çıknca ötüyor çok tahammül edemedim kendisine.[URL=http://s1347.photobucket.com/user/serdarsemerci/media/Mobile%20Uploads/07%20ycj%2033/fbd6a128-67c0-4ebe-9883-c3653bb12d5c_zpsaf5994b4.jpg.html]
Yorum
-
.
evet var ama 2009 olarak belirtilmiş. o yüzden yok diye biliyorum. 2009ların hiç birinde yok.2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: bgmeuOrjinal yazı sahibi: FlesiusAracınız yurtdışından girmediyse Opel Türkiye ithaliyse yok. Yurtdışı versiyonları da şeride dönmenizi sağlamaz, sadece çıktığınızda ikaz eder okadar.2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Bildiğim kadarıyla 2009'dan beridir Türkiye'ye gelen tüm Insignia'larda sistem donanımı var. Örneğin Opel Eye kamerası var. AFL kamerasının altında. Araca ön taraftan bakarsanız görebilirsiniz. Dikiz aynasının
altında ayrı bir plastik muhafazanın içinde kalıyor. Benimkisi 2012 Edition Elegance. Bende var. Hatta, bilgisayarda yazılımı da yüklüymüş galiba, yetkili serviste sormuştum.
Sadece, sistem Türkiye'ye aktif olarak gelmiyor ve bir de ön şerit değiştirme ikazının düğmesi eksik. Yetkili serviste sistemi aktif hale getirebilirsiniz belki de. Daha önce sormuştum ama şu anda öyle bir şey yapmıyoruz demişlerdi. Belki şimdi makyajlısında Almanya'dan siparişlerde açık gönderilebiliyordur. O yüzden biz de açtırabiliriz belki !? :/
Johnson_35_F35
Yorum
-
Opel Eye sistemi 2009 yılından beri var doğrudur ama Türkiye ye gelen araçlarda yoktu ve ayna altında gördüğünüz yağmur sensörü ve afl sensörü. Opel Eye olanlarda daha farklı bir donanım var sadece bizim araçlarda alt yapısı hazır onun dışısında ekipman araç üzerinde yok sizin gibi bende bir aralar düşünmüştüm hatta serviste opel eye sistemini aktif ettirdim ama göstergede donanım yok diyor hatta forumda paylaşmıştım benim araçta göstergede bir menü fazla şu ana ama işe yaramıyor
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXOpel Eye sistemi 2009 yılından beri var doğrudur ama Türkiye ye gelen araçlarda yoktu ve ayna altında gördüğünüz yağmur sensörü ve afl sensörü. Opel Eye olanlarda daha farklı bir donanım var sadece bizim araçlarda alt yapısı hazır onun dışısında ekipman araç üzerinde yok sizin gibi bende bir aralar düşünmüştüm hatta serviste opel eye sistemini aktif ettirdim ama göstergede donanım yok diyor hatta forumda paylaşmıştım benim araçta göstergede bir menü fazla şu ana ama işe yaramıyor2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Insignia_F35AA1Bu arada, bu sistemle ilgili yetkili servis dışında, orijinal olmayan hiçbir şey yaptırmayın bence. Hatalı falan çalışırsa, Allah korusun kaza yapmanıza sebep olabilir.2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
açıkçası kullanım stiline bağlı sıkıntı bile yaratabilir bir sistem, şerit asistanı şeritten sinyalsiz çıktığında ötüyor uyarı sadece sesli ancak önden çarpışma önleyici sensör öndeki arabaya hızlı yaklaştığında önce görsel sonra sesli uyarıyor buraya kadar sıkıntı yok ama ben öndeki araca yaklaşarak sollama eğiliminde olduğumdan sola çıktığımda iki kez araç ani fren yaptı ben gaza basmaya devam edince bıraktı tehlike olmasada sollarken sarsıntılı anlar yaşanabiliyor[URL=http://s1347.photobucket.com/user/serdarsemerci/media/Mobile%20Uploads/07%20ycj%2033/fbd6a128-67c0-4ebe-9883-c3653bb12d5c_zpsaf5994b4.jpg.html]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Serdardraçıkçası kullanım stiline bağlı sıkıntı bile yaratabilir bir sistem, şerit asistanı şeritten sinyalsiz çıktığında ötüyor uyarı sadece sesli ancak önden çarpışma önleyici sensör öndeki arabaya hızlı yaklaştığında önce görsel sonra sesli uyarıyor buraya kadar sıkıntı yok ama ben öndeki araca yaklaşarak sollama eğiliminde olduğumdan sola çıktığımda iki kez araç ani fren yaptı ben gaza basmaya devam edince bıraktı tehlike olmasada sollarken sarsıntılı anlar yaşanabiliyor
Belki sizin için de daha uygun bir sistem olabilir, müdahale etmediği için. Dediğiniz gibi bir sürüş alışkanlığıyla ciddi sıkıntılar yaratabilir. Allah kaza bela vermesin, aman...2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
Yorum