İnternette dolaşırken rastgele gördüm. Fiyatı da uygun, arayıp bilgi almadım ama arka camda insigniateam logosunu farkettim. Bu arabayı gören duyan, hakkında bilgisi olan var mı? http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...chFilter=false
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bu insigniayı tanıyan var mı?
Collapse
X
-
Ynt: Bu insigniayı tanıyan var mı?
Almayı düşünüyorsanız mantıklı bir araç değil,emsalleri 55 bin civarı temiz kazasız,boyasızı,ağır hasar kayıtlı daha önce onarılan bölgeler nereleri vs bi fikir yok.Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
-
Bende aracımı satıyorum. Telefonda biri arayıp bu aracı gösterdi . Bak emsallerine ne kadar ucuz dedi. Seninki neden pahalı deyip küfür etmediği kaldı görünce hatırladım.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aton1981Bende aracımı satıyorum. Telefonda biri arayıp bu aracı gösterdi . Bak emsallerine ne kadar ucuz dedi. Seninki neden pahalı deyip küfür etmediği kaldı görünce hatırladım.2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aton1981Özel sebepler diyelim2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
Araç benimdi, bi kaç ay önce karda kaza yaptım, bi kamyona arkadan vurdum, airbagler açıldı, araçta perte çıktı. Şasede, motorda,podyelerde bi oynama yok. aracın kazalı hali bende var ama biraz iştah kaçırabilir. Kamyonun dorsesi yüksek kaldığı için, kaput ön cama kadar sıyrıldı. 32 bin gibi bi fiyat teklif ettii bana kasko şirketi almadım. Yapan arkadaşlarada sanayidede olsa muhtemelen 40 bin gibi bir rakama gelmiştir. Servis 45 bin masraf çıkarmıştı bu arada ilgilenen ollursa kazalı fotolarını gönderebilirim. Arkadaki insigniateam logosunu gören arkadaşı ayrıca tebrik ederim2016 Mercedes cla 180 cdi amg
Yorum
-
Kışlık lastiğinin önemini anlamış oldum. 20 km gibi bir hızla vurdum, araç pert oldu, insignia piyasadaki büyük araçlardan biri, o buruna, o hıza rağmen, kamyonun dorsesi ön cama vurdu öyle durabildim.100 km gibi bir hızı veya c segmenti küçük bir araçla bu kazayı düşünemiyorum. Allah herkese kaZasız belasız sürmeyi nasip etsin.2016 Mercedes cla 180 cdi amg
Yorum
Yorum