Duyuru

Collapse
No announcement yet.

arkadaşlar yardım...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• arkadaşlar yardım...

arabanın plakalarını taktırdım.. yapıştırma değil normal plakalığa koyarak taktılar.. sanayiden dönünce park sensörü sürekli ötmeye başladı.. her halde plakalıktandır değilmi? çünkü aynı gün aracıma lpg taktırdım.. acaba lpg ustaları mı bişeyleri yanlış taktılar diye içkillenmeye başladım.. gerçi yarın sanayiye götüreceğim tekrar ama huzursuz etti açıkçası..

Ynt: arkadaşlar yardım...

Orjinal yazı sahibi: bgmeu
    arabanın plakalarını taktırdım.. yapıştırma değil normal plakalığa koyarak taktılar.. sanayiden dönünce park sensörü sürekli ötmeye başladı.. her halde plakalıktandır değilmi? çünkü aynı gün aracıma lpg taktırdım.. acaba lpg ustaları mı bişeyleri yanlış taktılar diye içkillenmeye başladım.. gerçi yarın sanayiye götüreceğim tekrar ama huzursuz etti açıkçası..
    Bence ilk olarak plakalıkları söktürün ve plakaları geçici olarak takın, ötme keserse plakalıklardan olduğu kesinleşir.
    Lpg ye sonra baktırın geçmez ise..
    @Murat
    2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Plakalıklardan dır genelde köşe kısımlarını düzgün sabitlenmemişse sensör onu algılıyor ve sürekli öter.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Aracın burnu sivri olduğu için genelde plakalığı kenarlarından sabitlemiyorlar kenarlarındaki sensörler onu algılıyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
          Plakalıklardan dır genelde köşe kısımlarını düzgün sabitlenmemişse sensör onu algılıyor ve sürekli öter.
          evet fatih bey plakalıktanmış.. çıkartıp yapıştırttık artık..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Uğur K
            Aracın burnu sivri olduğu için genelde plakalığı kenarlarından sabitlemiyorlar kenarlarındaki sensörler onu algılıyor.
            uğur bey düz hiç içime sinmemişti zaten ön plaka.. yapıştırınca ancak bir şeye benzedi..

Yorum

Sorununuzun çözülmesine sevindim

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
              X